Home - Články - Tipy jak být šťastný na Mezinárodní den štěstí

Tipy jak být šťastný na Mezinárodní den štěstí

vloženo 20. 3. 2025
čas čtení: 3 minuty

Tipy jak být šťastný na Mezinárodní den štěstí

Den manželství, Den mokřadů, Den grafiky a spoustu dalších „dní na jedno použití“. Tak proč ne Den štěstí! Již popáté budeme 20. března šťastní! Usmívejte se! Radujte se! Milujte se!

sdílet článek na facebooku

Každodenní lidská snaha vede především k technologickému rozvoji či ekonomickému růstu, Organizace spojených národů (OSN) však v roce 2012 důrazně připomněla, že základním lidským cílem by měla být snaha o štěstí. A o naše štěstí by měly pečovat jednotlivé vlády. Zní to jako utopie, ale je tomu tak…

…a tak buďme raději šťastni sami od sebe. Je tu 20. březen. Mezinárodní den štěstí! Přečtěte si 5 tipů od našich věštců, jak jít štěstí naproti:

Kartářka Madlena:

Zkuste se učit procítit vděk za každý nový zážitek, setkání a radost – naplní vás to hřejivým pocitem. Každopádně se také snažte vymezit pro sebe co nejvíce chvil, kdy můžete konat to, co vás těší, a ne zrovna to, co se musí. Např. i takové vybřednutí ze smůly je důvod ke štěstí, protože světlé záblesky nejlépe vyniknou na černém pozadí. Štěstí lze najít ve všem, co vás naplňuje spokojeností. Je přítomno v hloubi vaší duše, umožněte mu vyjít na světlo!

S láskou, Madlena


Jasnovidka a kartářka Jasmína:

Být šťastný je přirozené přání každého člověka. Záleží však na vás, kterou cestou se vydáte. Když budou šťastni lidé okolo vás, budete šťastni i vy. A jak toho docílíte? Prostě věřte, že právě VY máte štěstí! Že právě vy jste ho hodni! Protože to je prostý fakt. Definujte si, co pro vás štěstí znamená a naučte se rozeznávat šťastná znamení, která se kolem vás objevují – vesmír vám dává najevo, kudy se vydat, je však třeba ho umět vyslyšet. Mít štěstí také neznamená, že ho dostanete okamžitě, buďte proto trpěliví. Pomáhejte ke štěstí i ostatním a o to dřív ho pocítíte na sobě. Za své štěstí jste zodpovědní jen vy sami, tak rozvíjejte svůj pozitivní přístup ke každé události a každé myšlence. Díky vašim pozitivním myšlenkám přitáhne štěstí další štěstí. Proto pozor! Stejně tak umí neštěstí přitahovat ještě více neštěstí. A na závěr – štěstí máte, když se setká příležitost s vaší připraveností! Tak buďte připraveni!

Ráda vám s tím pomohu, vaše Jasmína


Kartářka a astroložka Helga:

Já používám jednu důležitou větu: „Když máš štěstí, tak máš od všeho kousek – zdraví, peníze, lásku...“ A jak být šťastný? No přeci pozitivně myslet. A když mi náhodou přejde pres cestu negativní myšlenka, tak se ji snažím hned odstranit. Pro mě je například štěstí už jen to, že ráno na mě vykoukne sluníčko a vykouzlí mi v srdci úžasný pocit. Nebo podniknout cokoli, co udělá jiného člověka šťastným, to je též zaručený návod na štěstí. A když vykládám karty, tak v podstatě každá pro mě pozitivní karta je pro klienty ŠTĚSTÍ. Funguje to!

Smějte se a budete šťastni! Vaše Helga


Kartářka a astroložka Berta:

Každý z nás chce být šťastný, ale jak k tomu dospět? Především nehrajte hru na ONI. Oni za to můžou, oni mě nikde nechtějí, on mi ublížil a podobě. Spíše se ptejte, proč se to stalo? Každé PROČ má své PROTO. Nevyřešená minulost může brzdit šťastnou budoucnost! Štěstí je vnitřní stav = být v pohodě uvnitř, i když venku v životě kolikrát není vše, jak bychom si představovali. Třeba není ještě správný čas na uskutečnění našich plánů. Nebo moc chceme, ale snažíme se nesprávným směrem. Hodně toho, co nechceme, si způsobujeme sami. A my jsme tu od toho, abychom vám, milí čtenáři, pomohli odhalit, kde je zádrhel na vaší cestě ke štěstí. Abychom vám ukázali, kterým správným směrem jít.

Hodně štěstí za vaší cestou za štěstím! Vaše Berta

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.