Home - Články - Velký tarotový horoskop práce a financí

Velký tarotový horoskop práce a financí

sdílet článek na facebooku
vloženo 22. 3. 2015

Velký tarotový horoskop práce a financí

Chcete vědět, co vám přinese jaro v práci a jak si nejlépe vyděláte? Náš velký tarotový horoskop vám to prozradí!



Beran

Karta Páže pohárů vám prozrazuje, že je čas začít věnovat víc pozornosti vztahům v práci, věnovat energii jejich rozvíjení. Právě to pro vás nyní bude důležité a dobrá spolupráce s lidmi kolem vás vám pomůže dosáhnout úspěchů a dobrých výdělků. I vaši kolegové, nadřízení a obchodní partneři jsou jen lidé a budete se divit, jak budou někteří z nich rádi, když si s vámi budou moct chvilku popovídat na lidské a nikoliv pouze profesionální úrovni. Rozvíjení spolupatřičnosti a porozumění stmelí váš kolektiv a lépe se vám bude navzájem vycházet vstříc, ať už půjde o rozvržení pracovních směn, rozdělení odpovědnosti a podobně.
Co se týče investování, Páže pohárů vám radí využít svoji fantazii a naslouchat hlasu intuice, ale zároveň myslet na potřeby vašich blízkých. Vaše pocity vám prozradí, jak nejlépe využít vaše finance a zhodnotit úspory. Nespoléhejte se pouze na rozum, ale nechejte si poradit od lidí, které máte rádi, a naslouchejte znamením, které se kolem nás pořád objevují! To vám pomůže využít vaše prostředky co nejefektivněji k prospěchu vás samotných i celého okruhu lidí kolem vás.

Býk

Karta Poustevník vám prozrazuje, že nastal čas pro samostatnou práci, za kterou budete muset vy sami převzít odpovědnost. Teď je zbytečné spoléhat se na spolupráci s vašim okolím, protože vy sami vlastními sílami toho můžete dosáhnout nejvíc a nejefektivněji. Snažte se proto zařídit si věci tak, abyste v týmu kolegů měli jasně určené své úkoly, které budou jen a pouze na vás.
Toto období bude přát drobným podnikatelům a živnostníkům, tedy lidem, kteří jsou svými vlastními pány, ale zároveň pod sebou nemají zaměstnance. Práce bude pro vás nejen prostředkem k výdělku, ale bude poskytovat hlubší smysl vašemu životu. Pokud jste nezaměstnaní, ale i pokud jste v zaměstnanecké pozici, ve které nejste zcela spokojeni, měli byste právě v tomto období uvažovat o tom, jestli by nebyl dobrý nápad otevřít si živnost.
Po finanční stránce nelze nyní očekávat výrazné posuny kupředu, ale své úspory budete zhodnocovat uvážlivě a se smyslem pro jistotu a bezpečnost. Místo velkých plánů se zaměřte raději na drobné investice a vyhýbejte se příliš velkému nakupování, mohlo by ohrozit váš rozpočet.

Blíženci

Karta Šest mečů vám věští, že se úspěšně přenesete přes nepříznivé nebo nejisté období a výrazně se posunete kupředu. Budete za to vděčit své inteligenci a bystrosti, díky kterým se vám povede využít zajímavou příležitost. Velmi důležitá bude komunikace, která bude klíčem na cestě k úspěchům. Budete se vyjadřovat se jasně a přesně a budete vědět co chcete, tak se nebojte si o to říct. Velkým přínosem bude i to, že budete se svými spolupracovníky tahat za jeden provaz, a díky tomu se vám povede hodně toho dosáhnout, a to nejen ve finanční oblasti. Připravte se však na to, že budete muset projevit iniciativu a zhostit se vůdčí role v týmu. Nemusíte se obávat ani netradičních a neobvyklých řešení pracovních záležitostí, naopak otevřená mysl vám pomůže nacházet úspěchy na neobvyklých místech a ubírat se nevyšlapanou cestou.
Je vhodná doba pro nové začátky, zpočátku si to bude vyžadovat hodně iniciativy a značné nasazení, hlavně psychické, ale vyplatí se to. Časem se vám tato námaha finančně velmi vyplatí a umožní vám vybudovat si jistou pozici.

Rak

Karta Páže mincí vám prozrazuje, že finanční záležitosti si teď budou vyžadovat velkou pozornost a péči. Budete mít dobré příležitosti, jak své peníze zhodnotit a zvýšit vaše zisky, ale kupředu budete postupovat postupně a krůček po krůčku. Za všechny své dobré výsledky budete vděčit součinnosti přízně Štěstěny a vaší vlastní pilné práce, ale pozor, to druhé bude důležitější než to první!
V pracovní oblasti k vám budou přicházet nové možnosti a je na vás, jestli je využijete a rozvinete naplno jejich potenciál. Velkou šanci to znamená hlavně pro ty Raky, kteří jsou momentálně nezaměstnaní, karty vám věští, že doba finančního nedostatku se skončí a vaše pečlivá práce a snažení přinese své ovoce v podobě nových materiálních jistot.
I když se vám bude finančně dobře dařit, neměli byste zapomínat na to, že každá koruna má svoji hodnotu a že postupné spoření se vyplatí, i kdybyste si měli odkládat pouze malé sumy – budete překvapeni, jak se časem nasbírají. Vyhýbejte se ovšem riskantním investicím, i kdyby vám slibovaly velké výnosy!



Lev

Karta Deset holí vám prozrazuje, že někde uvnitř sebe cítíte, že je toho na vás už příliš, že vaše odpovědnosti už pomalu začínají přesahovat rámec vašich fyzických i psychických možností. Háček je v tom, že jako Lvi jste skvělí organizátoři, takže nakonec musíte často udělat spoustu práce i za jiné. Na jedné straně vás těší, že můžete všem ukázat své schopnosti a předvést se, ale na druhé straně – co je moc, to je příliš. Měli byste si dopřát trochu víc volna a delegovat některé úkoly i na své kolegy, protože jinak se může snadno stát, že se pod tíhou tohoto břemena můžete časem zhroutit. A kdyby ne, i tak jde vaše pracovní zátěž na úkor vašeho osobního života, který už ani pořádně nemáte čas si užívat, jak pořád myslíte na pracovní a materiální záležitosti.
Po finanční stránce se taky vyplatí nechat věcem trochu volnější průběh, nemusíte mít pořád všechno pod kontrolou a dělat si zbytečné starosti. Tarot vám prozrazuje, že neustálé uvažování o penězích vás už vyčerpává, proto si dopřejte trochu víc radosti ze života, odpočívejte a užívejte si ho – i kdyby to mělo znamenat o kousek vyšší výdaje.

Panna

Karta Velekněžka vám prozrazuje, že největších pracovních i finančních úspěchů se vám povede dosáhnout, když budete naslouchat hlasu své intuice. Zní to možná paradoxně, protože jste zvyklí řídit se spíš rozumem a chovat se racionálně, ale věřte tomu, že znamení z jiných světů vás navedou na tu správnou cestu. Zřejmě existuje něco, o co se již dlouhodoběji snažíte, ale pořád se vám to nedaří – ať už se to týká kariérního postupu, spoření, hledání ideální práce nebo třeba vztahů na pracovišti. Máte pocit, že jste již vyčerpali všechny své možnosti, ale není to pravda, protože teď vám souhra zdánlivých náhod ukáže, jak dosáhnout toho, po čem toužíte. Je dost pravděpodobné, že zpočátku vám to bude připadat divné a možná se tomu budete bránit, ale když necháte tomuto překvapivému sledu událostí volný průběh, nakonec všechno dopadne ve váš prospěch!
Ve finanční oblasti se vám vyplatí řídit se svými pocity. Když například narazíte na zdánlivě velmi výhodnou nabídku, ale podvědomě vám na tom něco nebude sedět, naslouchejte svému vnitřnímu hlasu a raději se podezřelé záležitosti vyhněte velkým obloukem.

Váhy

Karta Královna pohárů vám prozrazuje, že v pracovní oblasti využijete svoji schopnost dobře vycházet s lidmi. Přispějete k vytvoření příjemné atmosféry na pracovišti, když kolegům projevíte porozumění a budete soucítit s jejich problémy. Ocení to i váš šéf – díky tomu, že se vžijete do jeho pocitů, pochopíte, že to jako člověk nemá v životě vůbec snadné a navážete spolu bližší lidský vztah. Na pracovišti se obecně zhostíte role člověka, který pečuje o příjemné zázemí a zajišťuje dobrou atmosféru – bude vás to bavit a navíc budete díky tomu mezi spolupracovníky oblíbeni.
V oblasti peněz budete hodně myslet na svoji rodinu a jen stěží se odhodláte k tomu, abyste nějaký důležitý krok nebo investici udělali bez konzultace s nimi. Bude vám to vyhovovat, protože rodinnou soudržnost a partnerské štěstí si velice ceníte. Nechcete tedy ohrožovat své dobré vztahy kvůli nějakým finančním sporům a raději ustoupíte a slevíte ze svých požadavků, jen aby byli spokojeni i ostatní. Budete pak doufat, že jednou v budoucnu vám to stejným způsobem oplatí.

Štír

Karta Slunce vám prozrazuje, že v pracovní oblasti se pro vás začíná skvělé období! Vaše práce vám bude dělat radost a pro výdělky platí to samé. Nejlepší na tom bude, že si nebudete kvůli práci muset dělat žádné starosti, protože všechny problémy se budou řešit samy od sebe a okolnosti se budou vyvíjet ve váš prospěch. Se svými pracovními úkoly si budete moct vyhrát a na všechno budete mít dostatek času, takže budete moct ukázat, co umíte a projevit svoji tvořivost naplno. Mezi nadřízenými i mezi kolegy budete oblíbeni, protože budete umět vykouzlit dobrou náladu všude, kde se objevíte.
Je ovšem důležité uvědomit si, že štěstí a spokojenost jsou stavy mysli, které musíte najít v první řadě uvnitř sebe – ani ty nejpříznivější podmínky samy o sobě nejsou zárukou, že se ve své práci budete cítit opravdu šťastně. Svých úspěchů dosáhnete díky tomu, že se budete na věci dívat pozitivně a konstruktivně a místo problémů budete ve všem vidět příležitosti a výzvy. Takový pozitivní přístup vám přinese výdělky a zisky, jaké si představujete.

Střelec

Karta Rytíř holí vám prozrazuje, že nastává čas rychlého postupu kupředu! V pracovní oblasti teď upotřebíte svoji nevyčerpatelnou energii, optimismus, ale také dravost a soutěživost. Máte nejlepší předpoklady prorazit, ale i vy sami musíte v sobě najít dostatek energie poprat se za to, o čem sníte. Nejde však o to podrazit nohy konkurenci, ale naopak ji předběhnout svými výkony, udělat si náskok díky svému snažení, tvořivosti a nadšení. Práce bude vaší vášní, budete pro ni naprosto zapáleni, takže vás to bude bavit a bude to pro vás výzvou, kterou zkrátka musíte pokořit.
Pokud již delší dobu žijete v pracovním stereotypu a začínáte se trochu nudit, je čas na změnu! Jděte si za tím, kde můžete své schopnosti uplatnit naplno a ukázat, co je ve vás. Možná to bude chtít trochu odvahy, ale využít novou příležitost se vám vyplatí. Štěstěna bude výjimečně přát podnikatelům a všem dalším Střelcům, kdo ve své práci potřebují hodně vlastní iniciativy a jejich výdělky závisí pouze na jejich vlastních výkonech. Svojí vlastní sílou si zajistíte výrazné zlepšení své finanční situace.

Kozoroh

Karta Rytíř mincí obrací vaši pozornost na finanční oblast, která se teď ocitne v centru vaší pozornosti. Budete potřebovat hodně energie a vytrvalosti, abyste z daných možností vytěžili maximum, ale námaha se vyplatí a vaše výdělky a úspory porostou mnohem rychlejším tempem než doposud.
V pracovní oblasti se budete těšit oblibě díky své spolehlivosti a vytrvalosti, což jsou pozitivní vlastnosti vašeho znamení Kozoroha. Nadřízení, kolegové i obchodní partneři ocení, že s vámi vždy vědí, na čem jsou, že jednáte férově a čestně a že s vašimi sliby mohou opravdu počítat. Díky tomu vám budou svěřovat zajímavé zakázky a úkoly, protože budete zkrátka pevným bodem, který nikdy neselže. Vaše odpovědnost se dočká i finančního ohodnocení – i kdyby se konkurence předháněla v nerealistických slibech, vás to nemůže ohrozit, protože vaše práce bude představovat prověřenou kvalitu.
Práce vám v nejbližší době pravděpodobně zabere poměrně hodně času, ale právě díky tomu se výrazně zlepší vaše finanční situace. Vyplatí se vám využít toto pozitivní období naplno a dopracovat se tak k co největším ziskům.

Vodnář

Letošní jaro se ponese ve znamení velké energie, která vám umožní dělat v pracovní a finanční oblasti zásadní změny a postoupit o několik kroků kupředu! Prozrazuje vám to karta Eso holí, která bude opravdovým esem ve vašem životě, protože vám umožní konečně naplno projevit vaši skrytou energii a věnovat ji naplňování svých snů a uskutečňování všeho toho, po čem již dlouho toužíte. Chce to jen odvahu a nadšení, a ty vám teď chybět rozhodně nebudou!
V pracovní oblasti je doba nových začátků, a to platí bez ohledu na to, v jakém oboru a na jaké pracovní pozici děláte. Velmi příznivé je Eso holí pro podnikatele a věští vám, že je ideální doba pro rozjetí nových podnikatelských plánů. Úspěchy se dostaví až překvapivě rychle díky tomu, že do své práce půjdete s plným nasazením a na výsledcích to půjde poznat! Až dosud jste možná měli obavy z velkých plánů a radikálních kroků, ale právě teď je čas najít k nim odvahu.
Ve finanční oblasti pro vás bude velmi důležitá rozhodnost a energie. Když budete vědět, co chcete, a půjdete si za tím, bude se vám velmi dařit. Není na co čekat, je čas dobře investovat.

Ryby

Karta Tři meče vám prozrazuje, že o pracovních záležitostech a o penězích v tomto období možná až příliš uvažujete. Není to však příliš konstruktivní, spíš vám takové přemýšlení přináší zbytečné trápení a starosti. Máte nepříjemný pocit, jako kdyby z vašich pracovních starostí nebo materiálních problémů neexistovala žádná cesta ven, a to vás trápí. Zbytečně pak ztrácíte motivaci a bude se to odrážet i na vaší náladě, která bude občas mrzutá. Přitom však stačí tak málo a všechno může být jinak! Jako Ryby jste velmi intuitivní a citlivé bytosti, proto byste i v pracovních otázkách měli dát volný průchod své intuici a řídit se tím, co vám řekne. I když vám chladné rozumové kalkulování nepřináší žádnou vidinu zlepšení, pocitově budete zcela přesně vědět, kterým směrem se máte ubírat, aby se vám vaše sny konečně splnily. Teď už jde jen o to najít v sobě odvahu ke krokům, které jsou zdánlivě trochu nerozumné, ale o to větší štěstí vám mohou přinést!
Vaše momentální trápení v pracovní a finanční oblasti zřejmě souvisí s nějakým zklamáním, které jste v minulosti prodělali. Je čas zapomenout a již se tím více nezabývat, protože život jde dál a přináší vám pořád nové a nové příležitosti!

NEMÁTE PENĚZ NAZBYT? Povím vám, kdy se budete mít lépe! Vím, co vám chystá budoucnost! Kartářka Anastázie. Zavolejte mi na tel.: 906 701 701 nebo napište SMS ve tvaru SMS ANASTAZIE a váš text na číslo 904 30 44.

Autor článku:

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.