Home - Články - Velký letní tarotový horoskop lásky 2016

Velký letní tarotový horoskop lásky 2016

vloženo 29. 6. 2016

Velký letní tarotový horoskop lásky 2016

Léto, to je čas lásky a vášně! Chcete vědět, jestli vám hvězdy letos nadělí žhavou letní lásku? Zajímá vás, jestli si užijete nádhernou dovolenou s partnerem? Tarotové karty vám to prozradí – podle vašeho znamení!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Čtyři poháry vám dává znamení – nepřehlížejte vše, co máte a važte si toho, protože je to mnohem lepší, než se vám na první pohled může zdát! Možná se už s protějškem nudíte a pokukujete po jiných, ale věřte tomu, že vám to štěstí nepřinese. Naopak, pokud jste single, nesnažte se za každou cenu vstoupit do vztahu a užívejte si svoji svobodu a volnost. Už je to jednou tak, že každý chce, co nemá, ale v oblasti milostných vztahů byste si na to teď měli dávat mnohem větší pozor než jindy. Je totiž pouze na vás a na vašem vlastním přístupu, jestli si budete v létě užívat romantiku a vášeň nebo se užírat zbytečnými pochybnostmi a trápením. Karty vám prozrazují, že optimismus a pozitivní přístup k věcem lásky pro vás teď může být docela těžký, ale přesto byste se o něj měli ze všech sil snažit, právě to je totiž tím pravým klíčem ke štěstí!

Býk
Karta Rytíř mincí značí spokojenost a hojnost v lásce po všech stránkách. Se svým protějškem si budete užívat příjemných stránek života a budete mít více než skvělé materiální a finanční zajištění. O to se ve vztahu bude starat v první řadě muž, takže pánové narozeni v Býku by měli být velkorysými gentlemany a dámy ať se zas bez obav nechají hýčkat! Můžete si společně dopřát luxusní dovolenou, která vám přinese neopakovatelné a nezapomenutelné zážitky. Jako Býci umíte opravdu ocenit smyslová potěšení, tak si je dopřejte ve dvou. Ať už se jedná o luxusní exotické speciality, pohodlné ubytování na úrovni, nebo vůbec všechny služby, které si o dovolené můžete dopřát. Na letních zážitcích ve dvou teď rozhodně nemusíte šetřit! A jak na tom budou nezadaní Býci? Můžete se těšit na nový protějšek, který na tom bude finančně mimořádně dobře a bude si vás rozmazlovat!

Blíženci

Karta Velekněz vám prozrazuje, že nastal čas brát lásku vážně i se všemi závazky a povinnostmi, které z toho vyplývají. I když si budou jiná znamení užívat bezstarostné letní flirtování, vás to lákat nebude ani trochu. A pokud jste nezadaní, raději si počkáte na toho nebo tu, kdo to s vámi bude myslet opravdu vážně – a vy s ní/m taky! Zadaní Blíženci začnou velmi vážně pomýšlet na uzavření manželství, a pokud už jste ženatí nebo vdané, budete tento svůj stav brát se vší vážností a svého zákonitého partnera si budete patřičně hýčkat. Nezapomínejte, že společná dovolená je skvělým způsobem, jak opět obnovit své vzájemné pouto a udělat si jeden na druhého více času. Pro vás jako Blížence je v lásce velmi důležité intelektuální porozumění, společné názory a zajímavé rozhovory, tak si nezapomínejte ve volných letních chvílích se svým životním partnerem co nejvíc povídat o všem, co vás zajímá a o čem přemýšlíte!



Rak
Karta Královna mečů vám naznačuje, že přirozenost a upřímnost budou pro váš šťastný milostný život naprosto zásadní. Uvědomíte si, že občas máte sklon se trochu přetvařovat, jen abyste se protějšku co nejvíc zalíbili. A že hrajete hry, které mají jen málo společného s tím, jací doopravdy jste a co si myslíte. Teď nastal čas nalít si čistého vína a být i v partnerském vztahu přesně takovým člověkem, kterým jste v hloubi vaší duše. Možná budete překvapeni, jak moc váš protějšek vaši otevřenost a opravdovost ocení. A pokud náhodou ne, pak vám rozhodně nestojí za to! Platí to hlavně pro nezadané Raky při navazování nových vztahů, ať už to myslíte dlouhodobě nebo hledáte jenom povyražení. V obou případech si to nejvíc užijete a bude to mít největší smysl, jestliže se vám povede projevit své skutečné já a svá skutečná přání. Když se vám to povede, pak se můžete těšit na nečekanou vášeň a skvělé letní zážitky ve dvou!

Lev
Karta Dva poháry je jednou z nejsilnějších karet lásky a věští vám krásný, velmi šťastný a naplňující partnerský vztah! Pokud jste zadaní, najdete s partnerem během letních měsíců ještě větší porozumění a soulad, než mezi vámi byl doposud, a případné partnerské krize se až překvapivě hladce vyřeší! Společné zážitky ve volných chvílích vás stmelí a dodají vašemu vztahu novou sílu a náboj. Pokud máte děti, nezapomeňte myslet na to, že jste pořád ještě především pár a dopřejte si aspoň část dovolené bez nich. A jak na tom budou nezadaní Lvi? Pro vás je tato karta snad ještě šťastnější než pro zadané, protože vám věští, že právě teď, v nejbližších dnech nebo týdnech, potkáte toho prvého či tu pravou! Člověk, na kterého již dlouho čekáte, je už jen kousek od vás a velmi brzo zjistíte, o koho se jedná! Nový partnerský vztah se bude rozvíjet rychle, ale přitom velmi něžně. A bude vám jasné, že zkrátka patříte k sobě a jste dvě poloviny jednoho celku!

Panna
Karta Eso holí vám přináší velkou vnitřní sílu, vášeň a odhodlání – budete mít chuť poprat se se vším, co by stálo v cestě vašemu milostnému štěstí. Žádná překážka pro vás nebude příliš velká, protože oheň ve vašem srdci bude opravdu silný! Postavíte se rádi čemukoli, co bude stát v cestě k tomu, abyste se svým milovaným protějškem mohli být spolu – ať to znamená cokoliv, klidně budete ochotni se i přestěhovat do cizí země! To je skvělé a s vašim pozitivním přístupem se vám snadno povede vybudovat krásný a spokojený vztah i tam, kde to zpočátku bude vypadat trochu problematicky. Dávejte si však pozor, jestli i váš protějšek sdílí vaše nadšení a jestli jeho srdce spalují a pohání k činu stejně vášnivé plameny. Nebudete přece plýtvat svoji drahocennou energii na někoho, kdo vám za to nestojí a kdo vám to nebude opětovat! Pokud si něčeho takového všimnete, pak se raději vydejte na lov do jiných vod!


Váhy

Karta Král mečů vám prozrazuje, že v lásce se teď neobejdete bez rozhodnosti a ráznosti. Musíte přesně vědět, co chcete a jít si za tím, aniž byste dělali příliš velké kompromisy. To pro vás jako nerozhodné Váhy bude velká výzva, ale každopádně byste ji měli přijmout, protože bude klíčem k vašemu milostnému štěstí. Pokud jste zadaní, nenechejte se už od partnera přesvědčovat, že chcete něco, co je vám proti srsti a ve skutečnosti to děláte jenom kvůli němu. Jestliže si partnera teprve hledáte, neslevujte ze svých požadavků. Uvidíte, že nakonec se najde někdo, kdo je bude splňovat! Chce to však především být upřímný sám k sobě a přiznat si, co vlastně od milostného vztahu čekáte, co potřebujete a bez čeho se naopak můžete v klidu obejít. Jakmile si to ujasníte ve své hlavě, zbytek už půjde snadno. I když v lásce má vždy přednost srdce před rozumem, tentokrát byste měli dát i na to, co vám říká vaše hlava a nenechat se příliš snadno unést svými pocity.

Štír
Karta Páže holí ukazuje pomalu a opatrně se rozvíjející velkou vášeň! Milostný vztah, který vás bude toto léto provázet, má v sobě opravdu velkou sílu a náboj, i když to nebude patrné hned, ale budete si na to muset trochu počkat. Ale vyplatí se to! Platí to pro zadané i nezadané Štíry. Pokud už partnera máte, možná ani netušíte, jak silné citové i erotické pouto mezi vámi ve skutečnosti existuje. Ve všedních dnech je totiž ukryté někde pod povrchem a ztrácí se v šedi každodenních starostí. Ale kouzlo dovolené je spolehlivě probudí k životu! Nezadaní Štíři se zas mohou těšit na nový krásný vztah. Ten se bude zpočátku rozvíjet pomalu a opatrně, ale již velmi brzo bude jasné, že je v něm ukryta ohromná energie a vášnivá síla. Budete si to užívat naplno a hlavně ve druhé polovině léta se vaše milostné souznění stane opravdu mocným a nerozlučným!

Střelec

Karta Šest holí vám přináší pocit vítězství, který budete v lásce pociťovat po většinu léta. Vaše přání budou naplněna a partner udělá všechno, co od něj budete žádat, takže se ve vašem vztahu budete cítit na koni. Nezadaní Střelci budou úspěšně rozvíjet novou slibnou známost. Budete s ní mít pocit, že máte tak trochu navrch a že právě vy jste tím člověkem, který řídí tempo vašeho sbližování. Ať už jste zadaní nebo ne, měli byste si dávat pozor, ať ochotu a náklonnost svého protějšku nezneužíváte. Mohl by si toho všimnout a časem vám to třeba mít i za zlé! Ať je váš protějšek muž či žena, buďte rádi za to, co máte, a nechtějte po něm věci, které jsou mu proti srsti, i když by je pro vás stejně nakonec udělal. Přineslo by vám to opravdu tak velkou radost, když to pro něj bude nepříjemné? Máte v sobě spoustu energie, kterou bude váš protějšek obdivovat a s radostí vás nechá, ať naplánujete vaše společné letní aktivity. Udělejte to tak, ať si je užívá stejně jako vy, ne aby je jenom protrpěl!



Kozoroh
Karta Sedm mečů vás varuje před vypočítavostí v lásce. Možná si ani neuvědomujete, že k ní někdy můžete mít sklon a pravdou je, že by vás ani nenapadlo udělat to schválně. Mimoděk se však někdy neubráníte tomu kalkulování – co udělá protějšek, když já udělám nebo řeknu to či ono? Jak nejlépe dosáhnout svého tak, aby byla druhá strana spokojena? Láska ovšem není bitevní pole, takže takové taktizování by zde nemělo mít místo. Vaše polovička možná udělá to, co si přejete, ale kouzlo společné dovolené se ztratí. Bude poznat, že něco mezi vámi není v pořádku. Raději se otevřete a projevte své skutečné city i za cenu toho, že budete muset slevit z některých svých plánů a přizpůsobit se partnerovi. Ale vášeň, která se ve vašem svazku díky tomu probudí, vám to bohatě vynahradí. To samé platí i pro nezadané Kozorohy – při sbližování s novou známostí příliš nekalkulujte a kašlete na to, co vám říká hlava, hlas srdce je důležitější!

Vodnář
Karta Královna mincí obrací vaši pozornost na společný domov a na vaše hnízdečko lásky. Platí to hlavně pro zadané Vodnáře – klíčem k oživení vášně ve vašem vztahu nebude letos v létě žádná exotická dovolená, ale naopak společné volné dny strávené v pohodlí svého domova nebo na chalupě. S partnerem se nejlépe zrelaxujete ve známém a bezpečném prostředí a letní volno využijete k jeho zvelebování, což vás bude oba dva bavit. Nezadaní Vodnáři si budou hledat protějšek, který bude mít stejné představy jako vy o vašem budoucím společném bydlení. To pro vás bude ze všeho nejdůležitější a předčí to ostatní kritéria při výběru vhodného partnera. Abyste byli v lásce skutečně šťastní, budete potřebovat cítit jistotu a klid společného materiálního zázemí. Pro spokojený vztah zkuste trochu omezit svoji chuť cestovat a prožívat nová dobrodružství na dovolené a o víkendech a raději zasvěťte více času domácí letní pohodě.

Ryby
Karta Viselec vám věští příchod období, kdy se zdánlivě nebude nic dít a věci se zastaví v mrtvém bodě. V lásce jako kdyby se toto léto ani nic nedělo, všechno zůstane alespoň navenek při starém. Nezadané Ryby by si proto měli užívat výhod single života a nesnažit se za každou cenu o navázání nové známosti – až přijde ten správný čas, ona už se objeví, ale nejspíš si budete muset počkat až do podzimu. Je vám to líto? To je chyba – vždyť právě teď máte svobodu dělat si to, co se líbí vám a užít si skvělé léto podle vlastních představ, bez přizpůsobování se partnerovi! Zadané Ryby zas budou během léta pociťovat přítomnost nějakého skrytého konfliktu a partnerského problému. I když navenek bude všechno v pořádku, bude mezi vámi stát něco, o čem raději nebudete příliš mluvit. To je v pořádku – problém se časem vyřeší téměř sám, ale kdybyste teď tlačili na pilu, tak se pouze zvětší! Raději to nechejte pod pokličkou a užívejte si společnou klidnou dovolenou zasvěcenou odpočinku! 

Už přišel ten pravý čas vybrat si letní dovolenou. Váš horoskop vám proto dobře radí, kam byste se měli vydat, abyste si chvíle volna pořádně užili! Více v článku: Letní dovolenou za vás včas vybraly hvězdy!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.