Home - Články - Velký jarní tarotový horoskop lásky

Velký jarní tarotový horoskop lásky

sdílet článek na facebooku
vloženo 13. 4. 2015

Velký jarní tarotový horoskop lásky

Chcete vědět, co vám letošní jaro přinese v milostném životě? Náš velký tarotový horoskop vám prozradí, co vás v lásce čeká a nemine!



Beran

Tarot vám přináší skvělé zprávy – karta Deset pohárů vám věští nádherné období v lásce a partnerském vztahu! Budete si skvěle rozumět a bude mezi vámi panovat láskyplná atmosféra, jako již dávno ne. Vaše spolupatřičnost bude tak velká, že se začnete vážně zamýšlet nad otázkami rodinného života a společného bydlení. Pokud jste tyto důležité kroky kupředu ještě spolu neudělali, budete to v blízké době plánovat.
Nezadaní se seznámí se skvělým člověkem nebo se sblížíte s němým, koho již nějakou dobu znáte – to druhé je snad ještě pravděpodobnější! Skvělé na tom bude, že budete sdílet společné představy o svém budoucím životě, a budete sdílet touhu po společném zázemí a založení harmonické a krásné rodiny. Partneři kteří jsou spolu již delší dobu obnoví své někdejší společné nadšení a zamilovanost. Opět se budete spolu cítit jako v sedmém nebi a budete mít nádherný pocit, že když jste spolu, tak vám v životě zkrátka nic nechybí!
Ať už jste spolu dlouhá léta nebo teprve chvilku, ke svému protějšku budete velkorysí a to samé dostanete i vy od něj. Víte totiž, že láska je jedna z těch nejdůležitějších věcí v životě!

Býk

Tarot vám přisoudil velmi šťastnou kartu – jmenuje se Eso mincí a věští vám, že v blízké době budete se svým protějškem prožívat období hojnosti a materiálního bohatství. Když budete držet spolu, bude se vám oběma velmi dařit po finanční stránce a budete si moct dovolit spoustu věcí, o kterých jste doposud jen tajně snili. Budete z toho mít ohromnou radost a budete si spolu užívat život naplno se vším, co k tomu patří.
Nezadaní budou mít štěstí na nového partnera, který bude dobře finančně zajištěn. Díky tomu si budete moct dovolit žít na vysoké noze a budete moc vděčni za velkorysost, kterou vám bude projevovat – budete se mu za to odměňovat péčí a pozorností, i když vaše finanční možnosti budou přece jen poněkud menší, takže zde bude panovat nevyrovnanost sil.
Jedno riziko je však s nadcházejícím šťastným obdobím dostatku až nadbytku přece jen spojeno. Dávejte si pozor, ať se spolu se svým partnerem nestanete až příliš závislými na věcech a zážitcích, které si můžete koupit za peníze. Jsou sice hezké, ale neměly by se stát základem vašeho vztahu – takový základ totiž není dostatečně pevný a pokud vás nespojují i jiné nemateriální věci, může se snadno kdykoliv zhroutit jako domeček z karet, pozor na to!

Blíženci

Karta Eso mečů vám věští vztah, který bude založen především na společných názorech a nápadech. Nebude ani tak důležité, jestli jeden druhého přitahujete fyzicky, jak váš protějšek vypadá a jaký je v posteli, protože to nejdůležitější, co vás spojuje, bude ve vašich hlavách. Je krásné dívat se společně jedním směrem, diskutovat o životě a povídat si spolu třeba o tom, co jste poslední dobou četli a co si o tom myslíte.
Dobrá zpráva je, že se v brzké době dočkáte vyřešení partnerských hádek, sporů a neshod. Povede se vám najít společný pohled na věci, které vás až dosud rozdělovali, a uvědomíte si, že nejste zas tak rozdílní, jak jste si někdy mysleli, jen se na některé věci díváte z různých úhlů pohledu. Oba dva získáte větší sebevědomí, když pochopíte, že už nemusíte bojovat jeden proti druhému, ale jste spolubojovníky za společnou věc.
Nezadaní se sblíží se skvělým a zajímavým člověkem, který bude mít velmi inspirativní názory. Díky své nové lásce lépe poznáte sebe sama a najdete ve svém životě novou inspiraci a motivaci dělat nové zajímavé věci. Tento vztah pro vás bude požehnáním a posune vás o hodně kupředu, pomůže vám duchovně vyrůst.



Rak


Karta Poslední soud vám v lásce přináší velmi zajímavé poselství a věštbu. Váš partnerský vztah prodělá v blízké době výjimečnou transformaci, promění se k lepšímu a očistí se od negativních energií, které dosud mezi vámi stály a byly příčino vašich konfliktů. Bude to něco jako nový začátek, ale povede se vám dosáhnout toho mírumilovnou cestou, bez hádek nebo hrozeb rozchodu. Prostě se najednou něco změní a vy se podíváte na váš vztah novýma očima. Důležitou roli bude hrát i jeden rozhovor, díky kterému si uvědomíte velmi zajímavé věci, které vám dosud zůstávaly skryté. Období obnovy vztahu, které vás čeká, bude jedinečné, nejspíš se vám nic podobného ještě nestalo, nebo možná kdysi hodně dávno.
Pokud jste nezadaní, budou se věci ve vašem životě vyvíjet velmi zajímavě. Jistý člověk, do kterého jste zakoukaní, bude hrát jinou roli, než s jakou jste počítali – nebude to váš budoucí dlouhodobý partner, ale bude to člověk, který změní váš život a v jistém smyslu vám otevře oči. Ten pravý partner se objeví teprve pak, když už vaše duše bude očištěna od chybných očekávání a nepříznivých energií, které na vás zanechaly minulé špatné zkušenosti.

Lev

Karta Dvě hole vám věští, že jste připraveni posunout se ve svém milostném vztahu kupředu nebo vykročit do nového a slibného partnerského svazku. V tomto období si ještě potřebujete dořešit několik posledních záležitostí, které vám stojí na cestě ke štěstí, ale jakmile to zvládnete, už vám nic nebude stát v cestě za skutečně hlubokým milostným štěstí – a bude to velmi brzo.
Máte spoustu energie, kterou chcete věnovat rozvoji svého vztahu, a jste pevně odhodláni, že už nebudete opakovat své staré chyby a zaplétat se do zbytečných sporů s partnerem. Toto období vám přináší jedinečnou možnost podívat se na věci s nadhledem a vidět je v širších souvislostech. Uvědomíte si některé věci, které vás překvapí – bude se to týkat vašich minulých partnerských zkušeností a toho, co vlastně od lásky čekáte.
Svému protějšku jste připraveni věnovat maximum své energie a vášnivě se do něj zamilovat – platí to hlavně pro nezadané Lvy, kteří se budou velmi intenzivně rozhlížet ve svém okolí po svojí pravé lásce. I zadaní Lvi však budou do svého vztahu investovat maximum energie a budete ochotni jít pro lásku téměř kamkoliv bude potřeba.

Panna

Karta Královna mincí vám věští krásné a příjemné období, budete si v klidu a v příjemném domácím zázemí užívat harmonický, něžný a ohleduplný vztah. Je čas projevit vaši jemnou a ženskou stránku, a to platí nejen pro dámy, ale i pro pány narozené ve znamení Panny. O svůj milý protějšek budete pečovat a budete dbát, aby mu v životě nic nechybělo, ať už je to cokoliv – tedy, pokud je to ve vašich silách!
Nezadané Panny pocítí potřebu pevného, spolehlivého a bezpečného vztahu. Podle toho si budete vybírat i své potencionální partnery – musí to být člověk, který má již vyřešenou svoji materiální existenci a je finančně a hmotně zabezpečen. Nestojíte o nestabilní typy a nejraději byste se co nejdřív usadili a věnovali se zvelebování společné domácnosti.
I zadané Panny budou společnému domovu věnovat maximální péči – vaše hnízdečko lásky bude pro vás znamenat opravdu hodně, bude to pro vás jedna z nejdůležitějších věcí v životě. Pokud spolu ještě nebydlíte, budete o tom velmi vážně uvažovat a co nejdřív podniknete kroky, které ke společnému bydlení budou směřovat.

Váhy

Karta Sedm mincí vám věští, že na rozvíjení svého partnerského vztahu budete muset intenzivně pracovat – co zasejete, to také sklidíte, takže o něj nezapomínejte pečovat a věnujte se partnerovi, jak to jen jde. Jistě ocení vaši pozornost a pomůže vám to vytvořit mezi vámi pevné a nerozlučné pouto. Láska je totiž jako květina, k tomu aby rostla do krásy je nezbytně potřeba o ni pečovat!
Nezadané Váhy budou mít chvílemi pocit, že najít toho pravého partnera je opravdu tvrdý oříšek – a to i navzdory vaší seznamovací snaze. Nevzdávejte to, jen málo lidem se povede potkat toho pravého nebo tu pravou hned na první pokus, ale námaha se vám dřív nebo později vyplatí a vy najdete svoji spřízněnou duši!
Dlouhodobí partneři budou společně pracovat na vylepšení svého materiálního zázemí, zútulnění domova a podobně. Bude vás to bavit a zároveň sbližovat. Bude krásné, že spolu konečně můžete něco tvořit, tím spíš, že vám na to až donedávna nezbývalo mnoho času. Je to příležitost vytvořit něco, do čeho oba dva vložíte něco ze své vlastní duše a bude vás to spojovat.

Štír

Karta Blázen vám v lásce věští opravdu zajímavém, nečekané a překvapivé události! Dobrá zpráva – můžete si dovolit trochu se odvázat a klidně odhoďte všechny zbytečné starosti! Život je zábava a skýtá spoustu netušených možností, které můžete směle začít zkoumat, protože právě tuto cestu si pro vás teď osud přichystal a pomůže vám to posunout se kupředu! Největší prostor k rozletu mají samozřejmě nezadaní Štíři. Nebojte se seznamovat se s novými zajímavými lidmi opačného pohlaví, i kdyby na první pohled vůbec neodpovídali vaší představě o ideálnímu partnerovi. Nejspíš budete velmi překvapeni, co se v nich skrývá a co všechno s nimi můžete sdílet! I když obvykle patříte spíš mezi odpovědné lidi, teď si můžete dovolit nějaký ten úlet a neobvyklé milostné vztahy – Štěstěna vás bude chránit a zajistí, že se vám nic špatného nestane!
A co zadaní Štíři? Neváhejte a zkuste osvěžit svůj vztah něčím neobvyklým, co jste spolu ještě nedělali, může to být třeba společné delší cestování nebo něco podobného. Nové, neopakovatelné a trochu bláznivé společné zážitky vás sblíží a posílí vaše vzájemné pouto!

Střelec

Tarot vám přisoudil nádhernou kartu, která nese jméno Hvězda a do milostného a partnerského života vám přináší velmi světlé a optimistické vyhlídky! Hvězda je kartou naděje a bude krásné jít životem bok po boku s partnerem, se kterým sdílíte společné naděje, sny a ideály. Osud vám teď toto štěstí dopřeje a vy si ho budete užívat plnými doušky!
I když budete spolu ohromně šťastní, trávit všechen svůj čas jen ve dvojici, případně s dětmi vás nebude naplňovat. Budete toužit udělat společně něco užitečného i pro ostatní lidi, pro svět a lidstvo. Tak silné budou vaše společné ideály a přesvědčení o dobrých věcech. Budete podnikaví a nápady vám nebudou chybět, proto spolu rozjedete něco, o čem již nějakou dobu sníte, i když možná jen tajně.
Pro nezadané Střelce budou klíčem k nalezení toho pravého protějšku společné sny, ideály a názory na život. Hledáte partnera, se kterým vás bude spojovat něco hlubšího, a teď si to naplno uvědomíte. Nestačí, že to bude atraktivní a přitažlivý člověk, mnohem zásadnější bude, že vás budou spojovat vaše sny. V dlouhodobých partnerstvích osvěží Střelci své staré ideály a to, co vás kdysi dávno v začátcích s vašim protějškem spojovalo. Bude to moc krásné a naplní vás to novou energií do života.

Kozoroh

Karta Osm mečů vás upozorňuje na příchod trochu složitějšího období v lásce. Nějakou dobu si nebudete úplně jistí správností svých rozhodnutí a nebudete vědět, kudy dál. Budete se snažit najít nejsprávnější řešení své stávající situace, ale cokoliv se vám povede vymyslet, všechno bude mít nějaký drobný háček, proč to nepůjde udělat.
Zajímavé přitom je, že skutečně dobré řešení se nachází jen malý krůček od vás a ve skutečnosti je velmi snadno uskutečnitelné. Osud to však zařídí tak, že na něj přijdete až s odstupem několika týdnů – a pak se budete hodně divit, že jste si to neuvědomili dřív. Všechno však má svůj smysl a nakonec pochopíte, že všechno přišlo v tom nejsprávnějším čase, přesně když mělo. Nejvíc komplikací v milostném životě bude souviset s vaší potřebou o všem až příliš přemýšlet a rozebírat to rozumem. Příliš mnoho uvažování o lásce vám však bude zastírat kontakt s tím, co ve skutečnosti chcete a po čem nejvíc toužíte. Je potřeba, abyste se uvolnili ze svazujícího působení některých myšlenek, které vám jen zbytečně komplikují milostný život a partnerství.

Vodnář

Karta Devět mincí vám věští velmi příjemné a stabilní období v lásce. Budete vědět, na co se můžete spolehnout a s partnerem vás bude spojovat moc hezké společné zázemí, které pro vás bude představovat důležitou životní jistotu. Vaše štěstí bude skutečně hluboké a svazek pevný a nerozlučný – platí to nejen pro dlouhodobé partnery, ale dokonce i v případě, že jste spolu teprve krátce. Nezadaní Vodnáři budou hledat partnera, se kterým si budou moct již brzo začít budovat společný domov, právě to pro vás teď bude velkou prioritou.
V partnerském životě budete vyhledávat všechno příjemné a hezké, budete si užívat materiální požitky a kdykoliv vám to vaše prostředky umožní, uděláte si společně radost něčím milým, i kdyby to znamenalo finanční výdaje. Vaše situace vám však umožní dovolit si tento drobný luxus a dopřát si zážitky, které vás sblíží a utuží vaše vzájemné pouto.
Dávejte si ovšem pozor, abyste nezakládali svůj vztah jen na společném majetku a celkově na hmotných věcech. Skutečně hluboké štěstí se totiž nikdy neobejde bez hlubšího souznění duší!

Ryby

Karta Viselec vám věští, že nějakou dobu se ve vašem partnerském životě nebudou věci chtít pohnout kupředu. Budete mít pocit, že jste ustrnuli na místě, a to pro vás bude trochu frustrující pocit. Má to však i své výhody, protože v nepřítomnosti partnera budete mít mnohem více času na rozvíjení svých vlastních zájmů a na sebezdokonalování. A pokud jste nezadaní, o to atraktivnější pak budete pro další potencionální protějšky!
Zadané Ryby se mohou dostat do kolotoče partnerských nedorozumění, ze kterého bude poměrně obtížné se vymotat – ale nakonec se vám to naštěstí povede. Nesnažte se raději příliš tlačit na pilu, všechno má svůj čas a když si počkáte, tak se nedorozumění nakonec samy od sebe díky příznivým okolnostem vyjasní.
Toto období pasivity vám přináší výhodu v podobě možnosti hlouběji se zamyslet nad životem a nad tím, co ve skutečnosti od partnerství očekáváte a jaké jsou vaše priority. Klíčem k nalezení té pravé lásky nebo k vybudování skutečně fungujícího partnerství není pouze ten druhý člověk – neméně důležité je znát sebe sama a vědět, co můžete vy sami nabídnout a co potřebujete dostat.

HLEDÁTE MARNĚ SVOU LÁSKU? Už nemusíte! Hvězdy vás k ní dovedou! Astroložka Vendula. Zavolejte mi na 906 701 701 nebo napište SMS ve tvaru SMS VENDULA a váš text na číslo 904 30 44.

Autor článku:

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.