Home - Články - Velký jarní tarotový horoskop lásky 2024... Vymění Střelci svého partnera za nový model?

Velký jarní tarotový horoskop lásky 2024... Vymění Střelci svého partnera za nový model?

vloženo 3. 4. 2024
čas čtení: 4 minuty

Velký jarní tarotový horoskop lásky 2024... Vymění Střelci svého partnera za nový model?

Jaro je časem lásky! Chcete vědět, co vás čeká a nemine v milostném životě? Váš velký tarotový horoskop lásky vám to prozradí!

sdílet článek na facebooku

 

Beran

Karta Čtyři hole vám přináší radostné období, kdy se budete se svým miláčkem radovat z dílčích úspěchů v něčem, co jste si spolu plánovali a na čem jste společně pracovali. Může se to týkat třeba bydlení, společné dovolené, nějakých vašich společných koníčků, rodiny nebo i něčeho jiného, co je pro vás oba důležité. Budete mít skvělý důvod k oslavě a se svojí radostí se nebudete uzavírat jen sami dva před okolním světem, ale budete ji sdílet i s vašimi přáteli, příbuznými, s dětmi, zkrátka s lidmi, kteří jsou vám blízcí. Nezadaní Berani se mohou v nejbližších týdnech těšit na nový krásný vztah, který bude hned od počátku harmonický a budete v něm pociťovat bezpečí a jistotu, ale zároveň bude plný vášně. A to je přímo ideální kombinace, takže se máte na co těšit! Dobré zprávy přináší tarot i těm zadaným Beranům, kterým to příliš neklape – již co nevidět si k sobě začnete s partnerem opět nacházet cestu! Poutem, které vás bude spojovat, bude váš společný domov a všechno, co jste si společně za tu dobu co jste spolu vytvořili!

Býk

Karta Sedm mincí
vám v lásce přináší pocit, že ať se snažíte, jak chcete, vaše milostné záměry pořád nejsou ověnčeny úspěchem. Platí to nejen pro nezadané Býky, kteří touží upoutat pozornost vysněného protějšku, ale i pro ty zadané – rádi byste totiž ve vašem vztahu něco změnili a zlepšili, ale váš protějšek na vaše návrhy a náznaky nereaguje zrovna tak, jak byste si představovali. Snad si ani vůbec nevšimne, že se o něco snažíte, nebo nepochopí, o co vám přesně jde! Ale nebojte se, dřív nebo později se úspěch přece jen dostaví a kdo si počká, ten se dočká. Jen by možná nebylo špatné trochu změnit váš přístup k celé záležitosti. Někdy máte sklon brát lásku jako práci a vztah jako něco, na čem je potřeba tvrdě a cílevědomě pracovat. Ale je tady jaro, čas bezstarostné radosti – otevřete tedy své srdce hravosti a veselosti! Budete příjemně překvapeni, jak taková bezprostřednost okouzlí váš protějšek a hned si budete jeden ke druhému mnohem snáze hledat cestu!

Blíženci

Karta Eso mincí
ukazuje, že láska teď pro vás bude úzce spjatá s majetkovými záležitostmi a materiálními jistotami – ať už si to chcete přiznat nebo nikoliv! Snad ani nebudete vědět, jak se to stalo, ale najednou si uvědomíte, že partnerský vztah pro vás znamená v podstatě to samé jako jistota společného domova a společného rozpočtu, a že na něm vlastně nejvíce oceňujete fakt, že ve dvou se to táhne líp! Na tom v podstatě není nic špatného, ale přesto byste si měli dát pozor, aby ve vašem partnerském životě nepřevážily zištné důvody. Platí to hlavně pro nezadané Blížence, kteří se snaží navázat nový milostný vztah. Co vás vlastně na vašem potenciálním partnerovi přitahuje? Krása jeho duše, nebo snad jeho tučné bankovní konto, velký byt či hezké auto? Snažte se být sami k sobě upřímní a možná si nakonec uvědomíte, že ve skutečnosti toužíte po úplně jiném typu partnera, než jste si dosud mysleli. A co zadaní Blíženci? Váš rodinný rozpočet ve společné domácnosti bude vzkvétat, ale dejte si pozor, ať se z vašeho vztahu nevytratí vášeň a romantika!


Rak

Karta Vůz
vás upozorňuje, že lásku berete jako velmi vážnou záležitost, a proto se snažíte mít pokud možno všechno pod kontrolou. Máte pocit, že nemůžete nic ponechat náhodě, ať už se jedná o plánování společného volného času, o romantické první rande nebo o řešení společného bydlení. To je jistě chvályhodné, ale pozor, nezapomínáte při tom tak trochu na svého partnera a na jeho pohled na věc? Nejspíš vám připadá, že je trochu pasivní nebo snad až zapomnětlivý, a že pokud chcete, aby něco klaplo, stejně si to musíte zorganizovat sami. Ale pozor – co když o to váš protějšek vůbec nestojí? Možná budete překvapeni, že některé věci, které jsou podle vás naprosto zásadní a je potřeba jim věnovat pozornost, jsou podle něj pouze drobnost, která se vyřeší sama, když tomu dáte volný průběh. Povolte tedy otěže a dopřejte si společnou bezstarostnost. Vždyť není zas tak důležité, jestli jsou věci stoprocentně dokonalé, na prvním místě je přece radost z lásky a ze společného času, který si můžete užívat!

Lev

Karta Páže mincí prozrazuje, že si svoji lásku velice vážíte a proto se snažíte na rozvíjení vztahu systematicky pracovat a pečovat o něj. To z vás dělá velmi něžného a pozorného partnera, který s láskou pečuje o to, aby vašemu miláčkovi nic nechybělo a byl s vámi dokonale šťastný. Především ženy narozené ve znamení Lva si teď na jaře budou velmi užívat svoji roli hospodyňky a ochránkyně domácího krbu a velmi důležitý pro vás bude krásný čas, který s partnerem strávíte při budování a zvelebování vašeho společného domova – hnízdečka lásky! Nezadaní Lvi a Lvice budou mít po celé jaro vyhlédnutý jeden protějšek, jehož pozornost se budete snažit zaujmout tím, že mu budete všemožně pomáhat, pečovat o něj a vždy se na vás bude moct spolehnout. Jen pozor, aby dotyčné osobě došlo, že za tímto vaším snažením je více než jen dobré přátelství – protože navenek to bude vypadat, že jste spíš dobří kamarádi! K tomu, abyste do vašeho kamarádství vnesli trochu romantiky a vášně, se budete muset odhodlávat delší dobu!

Panna

Karta Devět mincí vám věští hojnost a krásu vašeho společného hnízdečka, které si se svým partnerem budujete. Materiální dostatek a klidné období beze stresu bude vašemu vztahu velmi přát a umožní vám užívat si příjemné stránky života, jako je třeba zkrášlování vašeho bydlení, společné vaření a romantické večere v klidu vlastního domova, nebo rozvíjení vašich společných koníčků, na které teď budete mít spoustu času a dostatek peněz. Pokud máte děti, budete letos na jaře hodně času věnovat společným rodinným aktivitám a příjemným výletům s vašimi ratolestmi. Pokud naopak s partnerem ještě ani nebydlíte, teď se k tomuto důležitému kroku konečně odhodláte a bude se vám to líbit. A jak na tom budou nezadané Panny? Tarot má pro vás dobrou zprávu – konečně potkáte člověka, se kterým máte podobné představy o životě a podobné cíle, ať už toužíte po bytě v rušném velkoměstě nebo chaloupce na vesnici. Tato vaše společná přání vás budou spojovat a velmi rychle poté, co se dáte dohromady, uskutečníte první kroky směrem k jejich realizaci!


Váhy

Karta Milenci, kterou vám tarot přisoudil, je jednou z nejkrásnějších karet lásky – proto se můžete těšit na nádherné a vášnivé jaro plné romantiky a souznění dvou duší i těl! Užívat společného štěstí si budou nejen zadané Váhy, kterým se povede oživit romantickou počáteční zamilovanost mezi rozkvetlými jarními květy. Stejně skvěle na tom budou i nezadaní zrozenci v tomto znamení – osud vám konečně přinese do cesty váš vysněný protějšek a bude to jako blesk z čistého nebe! Ale pozor, protože karta Milenci vám nepřináší pouze radost z lásky, ale zároveň vám chce připomenout, že láska znamená zodpovědnost a občas i nutnost dělat kompromisy. V průběhu letošního jara tedy čeká zadané i nezadané Váhy nějaké důležité rozhodování ve jménu lásky. Zřejmě se budete muset něčeho vzdát, abyste mohli výt se svým partnerem. O to silněji si však uvědomíte, jak moc je pro vás důležitý, takže to pro vás bude jen malá oběť ve srovnání se vším krásným, co vám může přinést láska!

Štír

Karta Pět pohárů
značí smutek a trápení, které se pravděpodobně zabydlely ve vašem srdci. Možná jsou tam již delší dobu a možná si ani neuvědomujete, že jste rezignovali na některé své staré ideály o lásce, možná si nejste jisti, odkud vlastně ten smutek někde hluboko ve vás pramení – ale je tam. Ať už žijete ve šťastném vztahu, procházíte partnerskou krizí nebo jste sami, věci nikdy nebudou úplně dokonalé, a teď budete mít sklon vidět na všem spíš ty negativní stránky než ty pozitivní. Budete mít sklon dívat se pořád jen do minulosti a litovat něčeho, co jste udělali, nebo naopak mohli udělat, ale neudělali. Ale proč brečet nad rozlitým mlékem, když se začíná nové jaro, a s ním nové příležitosti vnést do milostného vztahu romantiku a šťávu – nebo naopak, konečně najít toho pravého partnera? Zkuste se na své milostné vyhlídky podívat z té lepší stránky a uvidíte, že ani zdaleka není všechno ztracené, právě naopak! Právě teď máte možnost najít a rozvíjet něco krásného a jedinečného!

Střelec

Karta Dvě mince je kartou změny a připomíná vám, že život, to je jedna velká a neustálá změna! Ale co to znamená, máte snad vyměnit svého partnera za „novější model“? V případě, že vám to dlouhodobě neklape, by možná nebyl špatný nápad konečně se odhodlat k radikálnímu kroku, ale to se týká jen velmi malého procenta Střelců. Pokud mezi ně patříte, jistě vám to vaše intuice už nějakou dobu říká. Pro ostatní Střelce je rada tarotu jednoduchá, i když občas těžce proveditelná – dejte si pozor, ať váš partnerský život nepodlehne nudě a stereotypu! Oživte váš vztah třeba tím, že spolu zkusíte nějaké nové a netradiční aktivity, třeba nějaký nový sport, nebo si dopřejte ve volném čase cestování na neznámá místa – jistě nebude problém najít levné letenky v akci a udělat si romantický víkend na druhém konci Evropy! Budete příjemně překvapeni, jak to dodá vašemu vztahu šťávu! I nezadaným Střelcům se vyplatí změnit kurz – a poohlédnout se i po jiných objektech zájmu, než po „vašem typu“. Budete překvapeni, že si můžete skvěle rozumět i s někým, o kom byste to nikdy neřekli!


Kozoroh

Karta Dva poháry vám přináší přímo nádhernou věštbu – je to karta hluboké a opravdové lásky, spolupatřičnosti a partnerské harmonie. Jaro prožijete po boku protějšku, se kterým si budete perfektně rozumět a bude mezi vámi panovat hluboké pouto souznění. Nezáleží přitom vůbec na tom, jestli jste spolu již pár desítek let nebo jestli jste se teprve poznali – romantický soulad bude vzkvétat v dlouholetých vztazích stejně jako v těch, které se teprve rodí! K tomu snad již není co dodat a můžeme vám k takovému štěstí pouze poblahopřát! Snad jediná věc, na kterou byste si měli dávat pozor je, abyste se ve svém partnerském štěstí příliš neuzavírali před okolním světem. Nejraději byste všechen svůj volný čas strávili pouze ve dvojici, ale neměli byste zapomínat ani na svoji rodinu, přátele a známé. I ten nejkrásnější a nejromantičtější vztah totiž může začít být nuda, když jste příliš dlouho pouze vy dva spolu bez jakýchkoliv vnějších vlivů a rozptýlení v podobně jiné společnosti!

Vodnář

Karta Velekněz
přináší do vašeho partnerského života veškerou vážnost a zodpovědnost, která se váže s tím, že se jedná o partnerství na celý život! V každém milostném vztahu, ať už je dlouholetý nebo teprve čerstvý, si budete hluboce uvědomovat, že snad právě s tímto člověkem prožijete celý zbytek svého života. Krátkodobé románky a vztahy na jednu noc vás teď nebudou ani trochu lákat, protože hluboce toužíte po tom pravém protějšku, se kterým budete sdílet všechno dobré i špatné až dokud vás smrt nerozdělí. Tyto myšlenky a témata budou intenzivně zaměstnávat vaši mysl a budete uvažovat o zásadních krocích ve vašem společném životě – a to o sňatku nebo o založení rodiny či pořízení dalšího potomka. Mnoho Vodnářů se bude letos na jaře nacházet ve fázi, kdy si nebudete jistí, jestli je váš partner tím pravým nebo nikoliv. Hledání odpovědi na tuto otázku však nemusí být tak těžké, jak si myslíte. Stačí, když se sami sebe zeptáte, jestli máte s člověkem, kterého milujete, stejné hodnoty a jestli jsou pro vás v životě důležité stejné věci!

Ryby

Karta Spravedlnost vám do milostného života přináší vyšší princip, který zajistí, že co se má stát, to se stane, a všechno dopadne nejlépe, jak to jen může dopadnout! Za to, o co jste se snažili, budete po zásluze odměněni, a radost vám bude dělat vědomí, že komplikované záležitosti se konečně dořešily a teď už vás čekají jen hezké věci. Můžete se těšit na vyřešení partnerských sporů a krizí a štěstěna vám bude přát – povede se vám najít kompromisy, které budou k oboustrannému prospěchu. Nezadané Ryby se konečně dočkají odezvy na své milostné snažení – karty vám ovšem nezaručují, že bude pozitivní! Ale v případě, že vás váš vysněný idol odmítne, není žádný důvod smutnit – znamená to totiž, že pro vás nebyl ten pravý a nejspíš jste si akorát ušetřili spoustu budoucího trápení! Zadané Ryby si konečně vyříkají něco, co mezi vámi již dlouho viselo a neodvážili jste se o tom mluvit. Bude to probíhat překvapivě klidně a již brzo budou všechny staré křivdy ve vašem vztahu urovnány a odpuštěny!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.