Home - Články - Týdenní Horoskop LÁSKY na 1.4. - 7.4... Panny mají ctitele, Berani žhnou touhou!

Týdenní Horoskop LÁSKY na 1.4. - 7.4... Panny mají ctitele, Berani žhnou touhou!

vloženo 30. 3. 2024
čas čtení: 1 minuta

Týdenní Horoskop LÁSKY na 1.4. - 7.4... Panny mají ctitele, Berani žhnou touhou!

Co přinese první dubnový týden v lásce vám? Připravte se!

sdílet článek na facebooku

Beran
V lásce budete v tomto období cítit silnou touhu po vášnivých a intenzivních vztazích, po kterých skrytě toužíte. Buďte i proto otevření novým zkušenostem a projevte své city.

Býk
Buďte trpěliví a soustředění na svého partnera a projevujte mu svou lásku svými činy. Tento týden se vám může podařit upevnit a prohloubit vaše romantické i kamarádské vztahy.

Blíženci
Svého partnera překvapte originálními nápady a projevy náklonnosti. Ten vás za to bude doslova na rukou nosit a navíc se vyhnete stereotypu, který trápí vaše kamarády v okolí.

Rak
Vaše citlivost a také péče o druhé se vám v lásce bude vyplácet. Buďte otevření svým emocím a projevujte svou lásku s upřímností a něhou. Uvidíte, jak se vám vztah výrazně zlepší.


Lev
Až příliš často se díváte přes plot k sousedům a díky tomu hledáte ve svém vlastním vztahu spoustu chybiček, které vás úplně zbytečně trápí. Soustřeďte se jen na sebe a svůj vztah.

Panna
Pohybuje se kolem vás osoba, která má o vás zájem. Vy ale city tohoto jedince neoplácíte a nevíte, jak mu to co nejjemněji naznačit. Nejhorší je, že tato osoba neslyší slovo ne.

Váhy
Snažte se tento týden najít pevnou rovnováhu mezi dáváním a přijímáním lásky ale také porozuměním. Buďte otevření kompromisům a spolupráci s partnerem. To vás vzájemně posílí.

Štír
Vášeň a intenzita se v lásce může projevit velmi silně. Otevřete se svým emocím a nebojte se projevit citlivou stránku. Svému partnerovi se snažte důvěřovat a být s ním upřímní.

 
Střelec
V romantickém vztahu si udržujte svobodu a respektujte i potřeby svého partnera. Nezávislost v partnerských vztazích je pro vás oba velice důležitá a je to váš velký společný cíl.

Kozoroh
Vaše věrnost a oddanost vám mohou tento týden přinést stabilitu ve vztahu. Buďte trpěliví a soustředění na svého partnera a snažte se vytvářet společné cíle a plány do budoucna.

Vodnář
Buďte otevření novým zkušenostem a nebojte se vyjádřit své pocity i netradičními způsoby. Svému partnerovi buďte oporou a podporou v jejich cílech. Je to pro něj velice důležité.

Ryby
Vaše empatie vám nyní umožní hluboké spojení s partnerem. Ve vztahu si dejte pozor na to, abyste nezapomínali na vlastní potřeby a hledali rovnováhu mezi dáváním a přijímáním.

 

Autor článku

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.