Home - Články - Týdenní horoskop 6. - 12. prosinec

Týdenní horoskop 6. - 12. prosinec

vloženo 4. 12. 2021
čas čtení: 4 minuty

Týdenní horoskop 6. - 12. prosinec

Když se člověk podívá do kalendáře, nechce se mu ani věřit, že už je prosinec! Ale nenechte se zlákat předraženými vánočními nabídkami supermarketů a užívejte si naplno přítomnosti. K tomu vám pomůže náš týdenní horoskop, který poradí, před čím se mít na pozoru a z čeho se radovat.

sdílet článek na facebooku

Beran
Někdo v blízkém okolí vás překvapí svými nevšedními názory. Občas máte dokonce pocit, že se daná osoba vyžívá v tom, že je jiná než ostatní. V podstatě vám to nevadí, máte rádi lidi, kteří nejdou s proudem. Možná si z nich dokonce berete i inspiraci.

Býk
Konflikty tento týden řešíte prapodivně. Většinou jste klidný člověk, který nerad vyvolává dramata. Nyní je ale vše jinak. S každým se hned pohádáte, nebo dokonce vyjedete po svých nejbližších i kvůli úplné maličkosti. Uvědomujete si to pak až zpětně.

Blíženci
Pracovní povinnosti vám zabírají spoustu času. Nemáte čas na své koníčky, na které jste byli dosud zvyklí. Obecně o sebe nestíháte tolik dbát a mnohdy se to projevuje na vašem zdraví. Měli byste v zaměstnání trochu polevit a věnovat čas jen sobě.

Rak
Se šéfem je to teď trochu na ostří nože. Většinou se nechcete pouštět do obsáhlých konfliktů, ale nyní, když vidíte, že nemá pravdu, tak máte potřebu se ozvat. Nakonec si budete nadávat, že jste se vůbec ozvali, ale šéfovi prostě ustupovat nechcete.


Lev
Pokud čekáte na příznivou dobu ohledně obchodování, tak si ještě nějaký ten čas počkáte. Mars není v pěkném trigonu s Venuší a proto by veškeré transakční záležitosti měli jít ještě na nějakou dobu stranou. Penízky ještě chvíli šetřete, vyplatí se to!

Panna
Nemáte čas momentálně ani na sebe a ani na svou rodinu. To se vám přestává líbit. Je sice fajn, že máte dobře placenou práci, obzvlášť v dnešní zvláštní době, ale taky by to mělo mít nějaké meze a máte pocit, že vedení firmy tyto meze značně porušuje.

Váhy
Na Vánoce se sice už neskutečně těšíte, ale taky začínáte plašit, jestli už máte vše zařízeno. V práci se teď toho hodně nakupilo a vy se domů vracíte stále později. Nebuďte kvůli Vánocům ve stresu, nemusíte mít přece napečeno dvacet druhů cukroví.

Štír
Konečně vidíte, jak je jeden z vašich známých falešný. Nyní jste pochopili, kolik z toho, co vám navykládal, je ve skutečnosti pravda. Moc se vám to nelíbí, ale místo konfliktu si raději chcete tohoto jedince úplně vymazat ze života. A máte recht!


Střelec
Rodina nyní funguje jak má a doma vládne skvělá atmosféra plná vánočního veselí a příjemných chvilek. Možná nemáte hotové všechno, co jste chtěli a mytí oken necháváte na poslední chvíli, ale možná i díky tomu u vás vládne typická vánoční atmosféra.

Kozoroh
V práci to tento týden nevypadá zrovna nejlíp. Ne že byste toho měli moc, ale vedení vyžaduje spoustu oprav a změn, které vám zabírají váš drahocenný čas. Přitom máte pocit, že se jedná o naprosté zbytečnosti, které si z nudy někdo jen tak vymyslel.

Vodnář
Ačkoliv se blíží Vánoce, tak moc šťastné období neprožíváte. Máte kolem sebe moc negativních vjemů, a také se obáváte, že temné chvíle lidstvo snad už nikdy neopustí. Moc vás to poslední dobou trápí a nerozveselí vás ani pohled na vánoční světýlka.

Ryby
Vaše sebevědomí je nyní na vrcholu a na nedostatek zájmu opačného pohlaví si rozhodně nemůžete stěžovat. Vy však máte zájem o jednu jedinou osobu a ta je vám zatím na míle vzdálená. Možná se to ale teď všechno změní. Nebojte se udělat první krok!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.