Home - Články - Týdenní horoskop 23. - 29. prosince

Týdenní horoskop 23. - 29. prosince

vloženo 21. 12. 2019
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 23. - 29. prosince

Probuďte se! Ještě pár dní a je tady zase nový rok. Ještě před tím si ale ještě užijte sváteční nálady a harmonie v kruhu svých milovaných a jděte do věcí naplno. Nebojte se plánovat a plnit si své tajné sny. Že jste v minulosti dělali chyby? To k životu patří a vy se z nich teď můžete poučit!
sdílet článek na facebooku
Beran
Poslední den v práci si s kolegy, kteří se rozhodli zůstat užijete. Sváteční nálada a vidina volných dnů strávených s rodinou vám všem zvedá náladu. Nakonec jste ještě rádi, že jste v práci, protože si vše utřídíte a dáte do pořádku, jak to máte rádi.

Býk
Máte před sebou hektický týden. V práci doháníte, co se dá, protože do zaměstnání chcete zamířit až v novém roce. A doma rovněž řádíte jak uragán a s vervou všem rozdělujete úkoly. Je však načase trochu zvolnit a raději si užít teplo domácího krbu.

Blíženci
Váš perfekcionismus je pověstný. Na svátky chcete mít vše dokonale připravené. Zbytečně se však připravujete o klid. Raději si uvařte dobrý punč a sedněte si k pohádce. Dokonale uklizená domácnost není vše. Raději se zaměřte na úsměvy nejbližších.

Rak
Ještě než skončí tento rok, tak se vám podaří úžasná investice. Ještě k tomu dostanete za práci mezi svátky od vedení firmy nějaké penízky navíc. Šéf si váží toho, že se v práci snažíte a neremcáte tak jako ostatní. Pomocná ruka se mu vždy šikne.



Lev
Koncem týdne se setkáte s velice příjemným člověkem, který ve vás zanechá rozporuplné pocity. Nejste si jisti svými city a vlastně ani tím, zda se chcete momentálně zavazovat. Přesto si myslíte, že pozvání na společně strávený silvestr není zlý nápad.

Panna
Ač je Štědrý den na spadnutí a vy byste měli být v klidu a užívat si společných chvil s rodinou, tak opak je pravdou. Ani nevíte proč, ale jste ve stresu. Stále přemýšlíte nad tím, jestli jste v práci na něco nezapomněli, a zda bude vše dle plánu.

Váhy
Momentálně vás trochu přestává bavit vaše nynější známost. Jste spolu jen chvíli a tak po vzájemné dohodě trávíte svátky odděleně jen se svými rodinami. Máte tak spoustu času nad vaším vztahem dlouze popřemýšlet a tak trochu si od něj i odpočinout.

Štír
Nakupování vám ještě v tomto týdnu nekončí. Do přeplněného nákupního centra se podíváte hned několikrát. Když už si myslíte, že máte vše, tak budete muset ještě pro zapomenuté věci k štědrovečerní večeři a následně vás čeká příprava na Silvestr.



Střelec
Tento týden vás postihne nedostatek financí. Trochu jste to přepískli a svůj účet přetížili. Chtěli jste dopřát sobě, ale i svým nejbližším jen to nejlepší a nemysleli jste na následky. Silvestr budete muset prožít skromněji než jste měli v úmyslu.

Kozoroh
Sebevzdělávací kurz vám někdo s dobrým úmyslem nadělí pod stromeček. Ze začátku vás tento dárek zklame, ale nakonec se ho rozhodnete využít. Nakonec budete nadšení. Dozvíte se tolik zajímavých věcí a zároveň dostanete mnoho podnětů k přemýšlení.

Vodnář
Štědrý den si náramně užijete. V rodinném kruhu se ten den úžasně nasmějete a rozbalování dárků bude taky zábava. Tak nějak jste si svátky představovali a jste rádi, že vše dopadlo podle vašich představ. Mezi svátky se budete připravovat na Silvestr.

Ryby
Sváteční dny se u vás ponesou v duchu pohody a lásky. Jste se svou rodinou skvěle sehraným týmem, takže žádné stresující chvíle ani neočekáváte. Pod stromečkem se ale přece dočkáte nějakého překvapení. Milý a nečekaný dárek vás pohladí po dušičce.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.