Home - Články - Týdenní horoskop 17. - 23. července

Týdenní horoskop 17. - 23. července

vloženo 15. 7. 2023
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 17. - 23. července

Červenec vstupuje do své druhé dekády a doba prázdnin a dovolených se již rozběhla naplno. Budete mít tento týden otevřené dveře do světa jako Střelci, budete spokojeni jako Berani, anebo vás překvapí smutek jako zrozence Panny? V našem týdenním horoskopu to zjistíte!

sdílet článek na facebooku

Beran
Letní radovánky jsou v plném proudu a musíte si přiznat, že letošní prázdniny si užíváte plnými doušky. Máte hodně akční léto plné nových zážitků, poznávání lidí i dobrodružství a přesně to vám vyhovuje. Navíc na vás Slunce v Raku působí velmi pozitivně.

Býk
Nov v Raku vám dá do vínku tak trochu pocit neomylnosti. Budete si pevně stát za svým rozhodnutím a nebudete přijímat kompromisy. Ne vždy ale máte pravdu a je zbytečné, abyste se kvůli tomuto pocitu pohádali s někým, na kom vám záleží.

Blíženci
Zdraví a blaho budou tento týden vyžadovat zvýšenou pozornost. Mějte na paměti své emocionální potřeby a vyhýbejte se přílišnému stresu. Snažte se najít čas na odpočinek. Zdravý životní styl, pravidelný pohyb a zdravá strava vás udrží v rovnováze.

Rak
Tento týden budete cítit silné pouto se svými blízkými a uvědomíte si důležitost domova a rodiny. Upřesníte si své priority a léto budete chtít strávit naplno obklopeni svou rodinou a dobrými přáteli. Možná vymyslíte akční plán na nadcházející víkend.


Lev
Milí Lvi, Slunce vstupuje tuto neděli do vašeho znamení a přináší vám do života spoustu pozitivity, příjemné energie i vitality. Budete se cítit skvěle a rovněž budete svým optimismem inspirovat lidi ve vašem okolí. Máte kolem sebe skvělou auru.

Panna
Novoluní v Raku vám do života vnese melancholii a sebelítost. Po psychické stránce se nebudete cítit moc příjemně a raději budete trávit večery o samotě než ve společnosti. Neberte to ale negativně, občas si každý musí projít trochu jinou energií.

Váhy
Tento týden vám, milé Váhy, přináší vzrušení a nové výzvy. Vaše energie a odhodlání budou na vrcholu, což vám pomůže dosáhnout vysněných cílů. Mějte ale na paměti, že byste neměli zapomínat na kompromisy a respektovat i názory ostatních lidí v okolí.

Štír
Milí Štíři, Luna vstupující do Lva má velice silný vliv na vaši sexualitu a partnerské vztahy. Ale pozor, zadaní budou mít sklony k pasivní promiskuitě a ani nezadaní to nebudou mít lehké. Budou okouzleni doslova každým a ne vždy se seznámí s vhodným protějškem.


Střelec
Pokud jde o práci a kariéru, očekávají vás nové příležitosti. Vaše odvaha a sebejistota vám pomohou překonat překážky a dosáhnout úspěchu. Buďte otevření novým nápadům a připravení se přizpůsobit změnám. Vaše tvrdá dřina a nasazení budou odměněny.

Kozoroh
Ve vztazích budete tento týden projevovat větší vášeň a romantiku. Můžete se těšit na vzrušující dobrodružství a nové začátky. Buďte však opatrní, abyste nezranili ty, které máte rádi. Komunikace a porozumění budou klíčem k harmonickým vztahům.

Vodnář
Luna ve Lvu značně rozjitří vodnářské emocionální schopnosti. Budete nyní více podléhat stresovým situacím i některým negativním emocím. Na druhou stranu budete velice empatičtí vůči svým přátelům i rodině a vždy pro ně budete mít dobrou radu k zamyšlení.

Ryby
Dovolená je před vámi, ale vy už dostáváte cestovní horečku. Prázdniny i dovolenou doslova milujete, ale balení není nic pro vás. Zkuste se vykašlat na svůj perfekcionismus a buďte spontánní. Exotická dovolená na poslední chvíli není nic špatného.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.