Home - Astročlánky - Tipy - 1. září

1. září

sdílet článek na facebooku
vloženo 31. 8. 2015

1. září - Astrologie dne



Ubývají Měsíc v Beranu vám dodá pořádnou porci energie, ale spolu s ní také netrpělivost a hádavou náladu. Zkuste se věnovat sportu nebo nějaké manuální činnosti. Dejte si ovšem pozor na chyby z nepozornosti a z nich plynoucí úrazy, především hlavy. Beran může přinést také bolesti hlavy a migrény.



Dnes je svátek sv. Jiljí. Jedná se o jednoho z nejoblíbenějších středověkých světců, proto k jeho svátku měli naši předci řadu pranostik např: „Svatý Jiljí své počasí pevně drží“, „Je-li Jiljí jasný den, krásný podzim zvěstujem“. Sledujte proto dnes počasí, protože tak, jak bude dnes bude pravděpodobně celé září.

Linda
Ženské křestní, jehož původ není zcela jednoznačný. Může pocházet ze španělského "linda", čili krásná, z německého "lindy", tedy zmije, "lind" - jemná nebo "linde" - lípa. Dále mohlo vzniknout zkrácením jmen, která končí na - linda - Belinda, Adelinda aj. V posledních letech se u nás stalo poměrně oblíbeným. Domácí podoby: Lindy, Linduška, Lindička.

Většinou velmi krásná a oduševnělá tvář, za níž se skrývá pronikavá inteligence. Někdy vypadá bezohledně a necitlivě, ale často to bývá jen obranná reakce, kterou nastartuje v případě, že se cítí ohrožená. Měla by se naučit naslouchat ostatním a svoji neústupnost vyměnit za větší ochotu ke kompromisům. Ve vztazích našlapuje velmi opatrně, protože se nesmírně bojí toho, že jí někdo ublíží.

Samuel
Velmi staré mužské křestní jméno hebrejského původu. Vzniklo ze slova "šemúel", což znamená boží jméno, přičemž "šém" překládáme jako jméno a "él" jako Bůh. První zmínku o něm nacházíme již v Bibli v osobě židovského proroka. Jeho obliba v posledních letech několikanásobně vzrostla. Domácí podoby: Samík, Sam, Samy, Samek, Samuelek.

Ačkoli se většinou narodí do složitých životních podmínek, dostává do vínku tolik síly a odvahy, že si dokáže poradit v jakékoli situaci. Přestože ho čeká hodně zásadních změn, ve finále se k němu dostane i notná dávka zaslouženého štěstí a pohody. Celý život touží po opravdové lásce, měl by si ale dávat pozor na ty, co to s ním nemyslí vážně. Zradu od člověka, kterého nade všechno miloval, snáší velmi těžce.

Zajímáte se o kafomantii? Podívejte se sem...

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.