Home - Články - Tajemství spokojeného vztahu

Tajemství spokojeného vztahu

vloženo 21. 11. 2019
čas čtení: 4 minuty

Tajemství spokojeného vztahu

Páry, které žijí ve spokojeném vztahu, poznáte na první pohled. Nezáleží, zda se jedná o mladý či již postarší pár. Takové páry jednoduše poznáte. Pokud také toužíte po takovém vztahu a zatím se vám ho nedostává, připravili jsme pro vás několik jednoduchých rad, které by vám mohly pomoci.

sdílet článek na facebooku

Plně vnímejte toho druhého

Cítíte, že váš partner je ten, kterého vám seslaly hvězdy, ale i tak u vás dochází k častému nedorozumění? To bývá kámen úrazu mnohých vztahů, nicméně se mu dá jednoduše předcházet. Pozorně své polovičce naslouchejte. Staňte se na chvíli vrbou, která vyslechne a nebude soudit. Sedněte si společně a mluvte spolu o všem, co vás trápí. Je to na vztahu jedna z nejobtížnějších věcí. Svěřit se s tím, proč jste nespokojení. Ale uvidíte, že jakmile to vyslovíte, uleví se vám i vašemu partnerovi. Nic není tak hrozné, abyste to společnými silami nevyřešili.

Buďte si oporou

Partneři jsou zde především od toho, aby si v nesnázích pomohli a o prožívané štěstí se mohli podělit. Je to krásný pocit sdílet svůj život s osobou, o kterou se můžete opřít. Prožívejte se svým partnerem i jeho těžkosti a nenechte ho samotného v situacích, kde mu můžete být oporou. Bolest se rozštěpí a nebude se zdát tak urputná. Na druhou stranu i vy byste měli cítit oporu ve svém partnerovi.



Nechte druhému prostor

I přes to, že svého partnera milujete a chtěli byste s ním strávit veškerý svůj volný čas, je důležité mu dát i vlastní prostor. Člověk je jednou za čas rád sám. Může si tak utřídit vlastní myšlenky a zorientovat se ve svém životě. Stejně tak je důležité, aby měl prostor pro čas trávený se svými přáteli. Nevyčítejte mu, že tráví čas i jinak než s vámi. I vy si přece jednou za čas rádi dopřejete čas jen pro sebe.

Buďte k sobě upřímní

Spokojený vztah je již o zmíněné vzájemné komunikaci. Ten druhý neví, co si myslíte a pokud chcete vyřešit nějaké problémy, není nic jednoduššího než se s tím svěřit. Společně se hledá cesta lépe. Pokud k sobě nejste upřímní, může to narušit váš vztah tak, že společnou cestu budete hledat jen velmi obtížně. Pokud svému partnerovi důvěřujete a on vám, váš vztah bude harmonický.



Vzpomínejte na společně prožité okamžiky a těšte se na společnou budoucnost

Jistě jste ve vztahu prožili dobré i zlé. Ze špatného se poučte a na dobré vzpomínejte. Společné vzpomínky mohou váš vztah otužit. Těšte se však i na společnou budoucnost. Naplánujte si společné výlety a zážitky. Nemusí se jednat o dovolenou na Maledivách. Stačí společný výlet na víkendový oběd, který si okořeníte procházkou v přírodě nebo návštěvou festivalu. Těšte se společně z maličkostí. Ty dělají náš život tak krásný.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.