Home - Články - Roční horoskop 2015!

Roční horoskop 2015!

sdílet článek na facebooku
vloženo 19. 11. 2014

Roční horoskop 2015

Chcete vědět, co si pro vás nadcházející rok přichystal? Na co se můžete těšit a z čeho naopak obávat? Sestavili jsme pro vás celoroční předpověď na rok 2015, kterou pro vás připravila astroložka Mona. Pojďte se s námi těšit na nový rok 2015!



BERAN

Milí Berani, v roce 2015 vám kosmičtí GURU připravují kalich plný zajímavých a výrazných chutí. Tento rok pocítíte, že vaše znamení je klíč, který spouští motor vesmíru! Více ZDE!

BÝK

V roce 2015 pro vás, milí Býci, vesmírná aréna rozehrává napínavý zápas. Vaše vládnoucí planeta Venuše vám přidává na přitažlivosti a tím se nevyhnete novým setkáním! Více ZDE!

BLÍŽENCI

Taktéž pro vás, Blíženci, připravuje rok 2015 zajímavou skládanku vlivů a událostí. Očekávejte příjemné zvraty štěstěny. Navíc vám Merkur dává dvojí dar - šarm a výmluvnost. Více ZDE!

RAK

Milí Raci, energie pro rok 2015 doslova tryskají z vaší hvězdné fontány. V první polovině roku budete díky Saturnu zářit jako hvězda a za co vezmete, to se vám podaří! Více ZDE!

LEV

Lvi, milé hvězdné superstar! Co čeká vás? Políbí vás Slunce a komety vám budou posílat svůj světelný úsměv - máte zlatý rok, ve kterém můžete uskutečnit všechno! Více ZDE!

PANNA

Milé Panny, v roce 2015 se vám otevírají brány do velmi produktivního roku. Budete mít šanci dát vyniknout vašim obdivuhodným kvalitám. Máte na to, abyste překonali nepřekonatelné! Více ZDE!

Originální vánoční dárek!
Jedinečný astrologický výklad podle Vašeho přesného data, času a místa narození! Detailní zpracování, přesné časové údaje, jasné rady a doporučení.
Tento horoskop bude Vaším věrným průvodcem rokem 2015. Objednávejte ZDE!



VÁHY

Jaký dárek se pro rok 2015 skrývá pod hvězdnou stuhou vašeho astrálního balíčku? Planety nadělují spravedlivě a obdarovávají vás, milé Váhy, stejně tak radostí jako životními zkouškami. Více ZDE!

ŠTÍR

Konstelace roku 2015 pro vás, Štíři, připravují pestrobarevnou mozaiku a na vás je to správné rozkódování. Díky svému radaru a hvězdnému kompasu, najdete tu správnou cestu. Více ZDE!

STŘELEC

Máte v krvi divadelní líčidla, jaképak představení s vámi, milí Střelci, sehraje rok 2015? Hlavním dramaturgem je seriózní Saturn a ten uvádí celé dějství do zodpovědnějšího tónu… Více ZDE!

KOZOROH

TKozorozi, přední hvězdní autoři pro vás připravili svou velkou knihu „2015“. Jakmile zalistujete stránkami, objevíte pro tento rok významnou kapitolu navíc! Více ZDE!

VODNÁŘ

Milí Vodnáři, dokážete vidět do budoucnosti s elektrickou jasností, takže možná už svým šestým smyslem tušíte, jaké energie k vám v roce 2015 odstartují z kolosálního hvězdného letiště. Více ZDE!

RYBY

Rybky, musí to být těžké žít ve dvou světech najednou, proto vám planetární vládci v roce 2015 posílají na pomoc svůj astrální kompas, abyste z toho temného světa nalezli cestu ven! Více ZDE!

CELKOVÁ PŘEDPOVĚĎ na rok 2015! Co vám přinese rok 2015?

Autor článku:

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.