Home - Články - Předvánoční tarotový horoskop financí

Předvánoční tarotový horoskop financí

sdílet článek na facebooku
vloženo 1. 12. 2014

Předvánoční tarotový horoskop financí

Zimní svátky – to je každoroční nápor na peněženku! Tarotové karty vám poradí, jak se s ním nejlépe vypořádat podle vašeho znamení!



Beran

Co dělat: Karta Věž vám prozrazuje, že věci se nebudou vybíjet tak docela podle vašich představ a budete muset trochu přehodnotit některé své plány. To, s čím jste počítali, se ukáže jako nespolehlivá strategie a vidina investice, která vám připadala perspektivní, se před vašima očima zhroutí jako domeček z karet. Je jen na vás, jestli se tím necháte zviklat, nebo jestli si z toho naopak vezmete ponaučení, jak si zařídit finanční záležitosti ještě lépe a bezpečněji. Je dost možné, že vás čeká menší a zbytečná ztráta, ale berte to sportovně – nebude to zas tak vysoká částka.
Co nedělat: Karta Osm holí vás varuje před unáhlenými kroky a přílišným spěchem. Budete mít pocit, že musíte jednat rychle, jinak vám unikne neopakovatelná příležitost k výdělku. Opak je však pravdou – to, co vám unikne, bude spíš jistý a jednoznačný způsob, jak rychle a zbytečně přijít o hodně peněz. Takže když nezareagujete rychle a budete otálet, bude to spíš plusem než mínusem, ať už vám vaše okolí tvrdí cokoliv. Jsou to vaše peníze a vaše odpovědnost.

Býk

Co dělat: Karta Královna pohárů vám připomíná, abyste s penězi nezacházeli příliš sobecky, v konečném důsledku by se to totiž obrátilo proti vám. Když budete velkorysí a štědří k lidem, které máte rádi, dostane se něčeho podobného na oplátku i vám, takže strádat rozhodně nebudete. Naopak, pokud si budete strádat finanční prostředky jen a pouze sami pro sebe, vysloužíte si pověst lakomce a pak se budou všichni zdráhat, než aby se s vámi o něco podělili. Láska a peníze se navzájem nevylučují, ale peníze by měly být podřízeny lásce, nikoliv opačně.
Co nedělat: Karta Šest holí vás varuje, abyste neusínali na vavřínech a neměli pocit předčasného vítězství. Je pravda, že v poslední době se vám začalo ve financích dařit a máte vyhlídky, že to bude ještě lepší, ale přesto byste neměli úspěchy brát jako samozřejmost. To znamená vyhnout se přílišnému utrácení, dělat si rezervu na horší časy a vždy počítat s tím, že zdroj peněz může kdykoliv vyschnout. Váš vánoční rozpočet může být velkorysý, ale jenom v rozumné míře, neměli byste to zas příliš přehánět.

Blíženci

Co dělat: Karta Deset holí vám radí, abyste se nevzdávali, i když máte pocit, že je toho na vás opravdu hodně. Všechny finanční starosti v rodině i v zaměstnání nakonec padají na vaše bedra a budete mít pocit, že se toho nakupilo najednou příliš mnoho. Do toho ještě zvýšené výdaje v souvislosti se svátky a na problém je zaděláno. Ale nebojte se, všechno dobře dopadne, hlavně si naplánujte postup, udělejte přesný rozpočet a snažte se ho dodržet, pak se všechny problémy snadno vyřeší. A kdybyste opravdu nezvládali, vždy se nakonec objeví někdo, kdo vám pomůže.
Co nedělat: Karta Sedm pohárů vás varuje, ať si nestavíte vzdušné zámky a nevěnujete příliš mnoho času snění o věcech, které stejně nemůžete mít. Je zbytečné přemýšlet, do čeho byste investovali prostředky, které stejně nemáte. Že si můžete vzít půjčku? Ano, to můžete, ale neměli byste to přehánět s její výší, protože pak se může snadno stát, že se kvůli krátkodobému potěšení, jako je třeba zimní dovolená nebo nejmodernější elektronika pod stromečkem, zcela zbytečně a na dlouhou dobu zadlužíte.



Rak

Co dělat: Karta Tři mince vám radí, že cesta za finančními úspěchy je postupná a budete potřebovat trpělivost a vytrvalost. K ziskům se dopracujete pomalu, krůček za krůčkem, ale dílčí výsledky vás potěší a budou motivovat, abyste pokračovali dále. I kdybyste měsíčně uspořili jen o pár stovek korun více než jste si původně mysleli, i tak se to počítá, protože za několik měsíců z toho bude celkem pěkná suma, za kterou už si můžete něco koupit. Snažte se tedy před vánocemi příliš neutrácet a využívejte nabídky výhodných nákupů v akci, udělá to rozdíl.
Co nedělat: Karta Devět mečů vám připomíná, že je zbytečné se nad finančními otázkami příliš zamýšlet a trápit se kvůli tomu ve dne v noci – dokonce i v případě, že je to s vaším rozpočtem opravdu nahnuté! Místo toho, abyste o tom neustále uvažovali a malovali si černé scénáře, ve kterých vás navštíví exekutor nebo se vám přihodí něco podobného, jednejte racionálně a rozvážně. Dejte si pár zásad, jak ušetřit, a ty se pak snažte dodržovat. Jinak si můžete sem-tam dopřát i trochu utrácení, pokud to nebude nad rámec toho, co vám váš stanovený rozpočet dovoluje.

Lev


Co dělat: Karta Šest pohárů vám přináší dobré zprávy – se svými finančními prostředky si můžete dovolit zacházet velkoryse, pokud jde o to, abyste udělali radost lidem, které máte rádi. Místo toho, abyste si nakupovali drahé věci pro sebe, raději odolejte pokušení a dopřejte tuto radost vašim blízkým. Osud vás za to odmění a na oplátku taky obdržíte pod stromečkem hodnotné dárečky. Když vás něco v předvánoční nabídce zaujme, raději to nenápadně naznačte partnerovi nebo někomu z rodiny a možná budete příjemně překvapeni!
Co nedělat: Karta Královna holí vás varuje, abyste se nesnažili dělat v rodině generála – a to ani v otázce financí, i když máte chvílemi pocit, že to je opravdu potřeba. I ostatní členové rodiny však mají svoji hlavu, tak se nebojte svěřit jim péči o určité části vašeho rodinného rozpočtu nebo je pověřit zajištěním některého dílu předvánočních nákupů – to mohou klidně udělat i mladší členové rodiny. Svěřte jim určitou sumu peněz a budete překvapeni, že i bez vašich neustálých rad a kontroly s ní budou zacházet rozumně a efektivně.

Panna

Co dělat: Karta Rytíř holí vám radí, že s odvahou a průbojností toho ve finanční sféře zvládnete opravdu hodně. Nebojte se říct si u šéfa o větší peníze, než jaké dostáváte nyní – víte přece, že si to za své výkony zasloužíte. Ani v rodině se nebojte být rázní a stanovit určité hranice, co si kdo může v rodinném rozpočtu dovolit. V neposlední řadě nemějte strach být asertivní, když se jedná o nákupy nebo placení za služby – někdo se vás bude snažit ošidit a měnit podmínky prodeje, ale když se včas ozvete, nezaplatíte ani o korunu víc, než byla původní domluva.
Co nedělat: Karta Tři meče vám říká, že budete mít sklon dělat si kvůli financem starosti, a to zejména v rodině a v lásce. Budete mít pocit, že kvůli penězům vznikají zbytečné spory, a bude vám to trochu líto, ale na druhé straně nebudete chtít slevit z věcí o kterých jste přesvědčeni. Možná by bylo lepší netrápit se kvůli tomu tolik a raději nechat věcem volný průběh – budete příjemně překvapeni, že to dopadne nad očekávání dobře a nikdo na tom nic neztratí.

Dámské tričko Panna - Dám vše do pořádku
Kvalitní dámské tričko s kulatým výstřihem ze 100% prstencově předené bavlny. Určeno pro ženy ve znamení Panny. Na hrudi kvalitní originální poli flex potisk s textem "Dám vše do pořádku" a ilustrací. Zaručeně potěší každou Pannu!


Váhy

Co dělat: Karta Eso mincí vám přináší vynikající zprávy – o peníze letos před vánocemi rozhodně nebudete mít nouzi, čekají vás zisky, se kterými jste vůbec nepočítali. To vám vytrhne trn z paty a budete moct dopřát svojí rodině krásné vánoce, aniž byste museli šetřit na každé položce. Díky financím navíc ve vašem rozpočtu si dokonce ušetříte i nějakou tu práci a získáte volný čas – například pečení cukroví nebo pomoc s úklidem můžete svěřit někomu jinému, nemusí vám být líto peněz, protože váš volný čas strávený s rodinou má přece mnohem větší cenu.
Co nedělat: Karta Svět vás varuje, ať nepodléháte pocitu, že jsou všechny vaše finanční problémy natrvalo a dlouhodobě vyřešeny. To, že si jednorázově hodně vyděláte a získáte, ještě neznamená, že můžete z těchto peněz žít donekonečna. Zlepšení životní úrovně před vánocemi proto berte pouze jako sezonní přilepšení a drobnou odměnu za celoroční námahu – neměl by se z toho stát standard, na který si zvyknete, jinak by vám poměrně rychle hrozilo, že kvůli troše luxusu spadnete do dluhů a budete z toho mít zbytečné problémy.

Štír

Co dělat: Karta Král holí vám připomíná, že byste měli být ráznými a nekompromisními vládci svého rozpočtu – platí to v rodině, ale i na pracovišti nebo v podnikání. Bude na vás, abyste rozhodli, které výdaje jsou opravdu potřeba a kterým se lze vyhnout nebo mohou ještě chvíli počkat. Budete muset být nekompromisní a stát si za svými rozhodnutími, i když bude někdo škemrat, že toho potřebuje víc – hlavně děti! Pokud se vám povede udržet svůj rozpočet tímto způsobem na uzdě, pak vám nehrozí, že byste se museli o svátcích potýkat s jakýmkoliv nedostatkem.
Co nedělat: Karta Měsíc vás varuje, ať si ve finanční oblasti neděláte nereálné iluze a nepodléháte romantickému snění, které není založeno na realitě. Během předvánoční doby se setkáte hned s několika nabídkami, jak výnosně investovat, vydělat si nebo nakoupit, které však budou mít jednu věc společnou – budou znít až podezřele dobře. Vaše intuice bude mít pravdu, že zde něco nehraje – nejspíš byste to velmi rychle zjistili na vlastní kůži, pokud byste do toho šli. Tyto nabídky však nestojí za vaši pozornost, raději se jimi ani příliš nezabývejte a rychle je odmítněte.

Střelec

Co dělat: Karta Poustevník vám říká, že po finanční stránce se budete muset v nejbližších týdnech spoléhat jen sami na sebe. Nic nedostanete zadarmo, nic vám nespadne z nebe a nikdo vám jen tak nepomůže. Má to však jednu nespornou výhodu – všechny své příjmy a výdaje budete mít pod svojí kontrolou a budete je moct ovlivňovat podle svých vlastních představ a možností, nikdy vám do toho nebude kecat, dokonce ani ostatní členové rodiny. Samostatnost ve finanční sféře se vám bude velmi líbit a osvědčí se vám i do budoucna, budete u toho chtít zůstat.
Co nedělat: Karta Čtyři poháry vám prozrazuje, že někde uvnitř své duše byste nejraději sdíleli svůj majetek s blízkou osobou, a to i za cenu ztráty samostatnosti a nezávislosti. V pracovní oblasti byste zas byli rádi, kdyby všechno rozhodování o rozpočtu neleželo na vašich bedrech a kdyby finanční odpovědnost raději přešla na někoho jiného. Dejte si však pozor na to, o čem sníte, protože se vám to může splnit! A velmi brzo byste zjistili, že se vám to nelíbí a že předchozí situace vám vyhovovala mnohem lépe.

Kozoroh

Co dělat: Karta Eso mečů vám radí, že ve finanční oblasti bude klíčem k úspěchu dobrý nápad a kreativní uvažování. Když se budete držet toho, co vám nalinkovali jiní, a dělat věci určitým způsobem jen proto, že se to prostě tak dělá, vaše finanční situace se bude pořád pohybovat v šedém průměru. Když však vymyslíte, jak si před vánocemi zajistit všechno potřebného jinak a lépe, třeba díky nákupům na internetu, vzájemné pomoci, výměnnému obchodu nebo slevám při nákupu v předstihu, budete mít dostatečné rezervy, abyste si mohli dopřát i něco navíc!
Co nedělat: Karta Sedm mečů vás varuje před přílišnou vychytralostí na úkor ostatních. Je pravda, že dobré nápady a pohotové reakce budou klíčem k úspěchu, když však budete vidět, že vaše jednání by finančně poškodilo někoho jiného, měli byste rychle zařadit zpátečku. Neférové jednání by se vám možná dočasně vyplatilo, ale zákony karmy jsou neúprosné, takže by se to rychle obrátilo proti vám, a to vám nestojí za to. Každý podvod se totiž časem provalí, dokonce i kdyby vás k němu daná situace přímo vybízela, takže odolat pokušení se v konečném důsledku vyplatí.

Vodnář

Co dělat: Karta Tři poháry vám přináší dobré zprávy – můžete si dovolit trochu příjemného utrácení za hezké věci, které vám život nabízí, zvláště když se o tuto radost podělíte s rodinou nebo přáteli. A přesně o tom jsou vánoce – ať už máte hodně nebo málo, vždy si lze najít nějaké rezervy, které můžete investovat do toho, abyste udělali radost lidem, které máte rádi. Jejich radost zároveň potěší i vás, takže to nebudou zbytečně vyhozené peníze! Když však budete nakupovat, dejte přednost zážitkovým dárečkům, jako je třeba dovolená, sportovní či kulturní akce nebo wellness.
Co nedělat: Karta Páže mincí vás upozorňuje, že teď není nejvhodnější doba pro spoření, hlavně ne pro jeho zahájení. Když budete mít v rozpočtu přebytek, raději si před vánocemi dopřejte něco pro radost a více dárečků pro své blízké, než abyste si to odkládali do budoucna. Během dalších měsíců to bez problémů doženete a prostředky, které teď vynaložíte na dobrou věc, budou zdrojem neopakovatelných a krásných zážitků, takže budou vynaloženy nejlépe, jak to jen jde.

Ryby

Co dělat: Karta Velekněžka vám radí, že ve finanční sféře se vám vyplatí spoléhat se na svoji intuici. Právě ona vám nejlépe poradí, který nákup je výhodný a který nikoliv, která příležitost vám přinese zisk a která naopak ztrátu, a podobně. Někdy se s tím mohou spojovat dokonce i zvláštní znamení, bude to víc než jen náhoda. Když vám třeba zavřou obchod před nosem, protože vám ujel autobus nebo nechtělo nastartovat auto, možná je to signál, že byste měli od plánovaného nákupu upustit. Na ty nejvýhodnější příležitosti naopak narazíte díky náhodě nebo díky něčí dobré radě.
Co nedělat: Karta Eso holí vás varuje, abyste ve finanční oblasti nepřeceňovali své možnosti. Budete mít pocit, že si můžete dovolit téměř cokoliv, protože vaše finanční prostředky budou vyšší, než jste očekávali, ale nesnažte se raději o příliš velkolepé nákupy. Touha získat za méně více by se mohla nakonec obrátit proti vám a z něčeho, co bude na první pohled vypadat jako nákup snů, se vyklube, že jste zbytečně vyhodili spoustu peněz za nekvalitní šmejd. A podobných zkušeností se vám může nahromadit mnohem více.

CHCETE VYDĚLÁVAT VÍCE PENĚZ? Poradím vám, v jakém oboru vyniknete! Kartářka Xenie. Zavolejte mi na tel.: 906 701 701 nebo mi rovnou napište SMS ve tvaru SMS XENIE na číslo 900 30 44.

Autor článku:

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.