Home - Články - Přechod znamení: RYBY

Přechod znamení: RYBY

vloženo 20. 2. 2017
čas čtení: 4 minuty

Přechod znamení: RYBY

Lidé narození ve znamení Ryby vynikají obětavostí, citlivostí a schopností vcítit se do strastí jiných. Ryba je přizpůsobivá i náladová. Zároveň se velmi těžko smiřuje s prohrou. Někdy až nebezpečně se také nechá ovlivnit názory ze svého okolí, na což následně doplácí. Takové jsou Ryby! A nyní nám vládnou!

sdílet článek na facebooku

Klidné, milé a citlivé Rybičky nemají rády dusno. Nesnesou se s tvrdohlavým znamením, takže na Blížence rovnou zapomeňte. Oporou do života jim bude příjemný Rak, který se stane ideálním partnerem. Pokud už jsou Raci zabraní, další na řadě je Štír, který umí rozproudit v Rybě tajné touhy. Štír ji ovládne a bude si ji hýčkat.

SEX? Láska je na prvním místě

V postelových hrátkách Ryby preferují dlouhé předehry. Při nich vás zahrnou vodopádem francouzských polibků, které jsou plné citů. Ale pozor, líbají se jen s tím, koho opravdu milují! Ryby si libují ve zkušených polovičkách a potřebují se zcela oddat svým fantaziím, které jim musí milenec splnit. Jakmile k tomu dojde, prožijí dokonalé souznění. Připravte se však i na jejich stinné stránky při milování. Ryby se málokdy dokáží u sexu patřičně uvolnit a pořád si pokládají otázku, zda je partner rovněž tak šíleně miluje. Ta jejich zatracená romantika…



Pomůže, ale potřebuje vlastní klid

Klidné a citlivé Ryby jsou spokojené v práci, kde se mohou vcítit do potíží jiných lidí a ukáží jim správnou cestu. Vynikají jako zdravotní sestry, sociální pracovníci, učitelé, psychologové i lékaři. Na druhé straně je jejich velká představivost táhne k zaměstnání s mystickým podtextem a k umění. Zazáří jako básníci, fotografové, malíři či hudebníci.

V osobním životě Ryby nemají rády nejistotu, špatně ji snášejí. Potřebují cítit vnitřní harmonii a klid. Příjemně se odreagují u jógy i spánku. Náladu jim zvedne romantický večer ve dvou v teple domova, horká vana a rozmazlování. Pokud se už Ryby vydají na výlet, nikomu o něm moc nebudou předem říkat. Chtějí si jej užít samy.



Čistota na prvním místě

V jejich domácnosti můžete objevit malého pejska, králíčka nebo jiné roztomilé stvoření. Z větších domácích miláčků mají spíše strach a zároveň se jim nechce po nich uklízet velký nepořádek.

S citlivou, oddanou a mírumilovnou Rybou je jako květina spjata eustoma, která je plná fantazie a energie. Drobné kvítky eustomy přinášejí Rybě klid a pocit čistoty. Ryba nepohrdne pohledem na lekníny a lotosy, vzbuzují v ní velkou představivost a chuť jít do neznáma.

Každé znamení má silné i slabší stránky. Poradíme vám, jak si ze svých slabostí udělat jedinečnou výhodu! Více v článku: Změňte se k lepšímu

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.