Home - Články - Neptun vstupuje do Ryb – znamení lásky a citů

Neptun vstupuje do Ryb – znamení lásky a citů

sdílet článek na facebooku
vloženo 31. 1. 2012
Fotolia_zvyky_neptun_vstupuje_do_ryb.jpg.jpgV pátek 3. února 2012 nás čeká mimořádná astrologická událost dlouholetého významu – planeta Neptun opustí po víc než třinácti letech znamení Vodnáře a přesune se do Ryb. Tato konstelace nám přinese významné celospolečenské změny, které budou mít vliv na celou generaci – a můžeme se na ně těšit, protože budou víc než pozitivní!

Neptun patří mezi vnější planety naší sluneční soustavy, to znamená, že jeho oběh kolem Slunce trvá velice dlouho a po hvězdné obloze se tím pádem pohybuje mimořádně pomalu. Někdy se navíc hýbe i v protisměru a díky tomu jsme si mohli už loni vyzkoušet malou ochutnávku jeho blahodárného působení ve znamení Ryb.

Chcete denně a zcela ZDARMA dostávat přímo do Vaší e-mailové schránky svůj osobní horoskop? Více zde!

Ve znamení Vodnáře se Neptun zdržoval od roku 1998 až do 4. dubna 2011. Pak na několik měsíců vstoupil do Ryb, aby se 5. srpna 2011 opět vrátil do Vodnáře. Nyní, po půlroce opět vstupuje do Ryb a na druhý pokus v nich už i setrvá – a to až do 30. března 2025. Je to trochu komplikované, že? Ale taková už astrologie je, a právě proto je možná tak přesná a výstižná!

Neptun je planetou, která ovlivňuje sny, ideály, představy, uměleckou tvořivost, fantazii a náboženské cítění. Dobrou zprávou je, že v Rybách je Neptun „doma“ – je totiž planetou, která tomuto znamení vládne. To znamená, že kdykoliv se Neptun ocitne v Rybách, naskytne se mu jedinečná příležitost projevit to nejlepší, co nám jen může nabídnout. A nestává se to často, takže máme velké štěstí, že tuto dobu můžeme ve svých životech zažít!

Objednávejte! Přívěsek pro zrozence Ryb s měsíčním kamenem. Podpoří vrozenou intuici a všechny Vaše půvaby.

Doba vlády Neptuna v Rybách se vyznačuje příklonem společnosti k lidumilným a idealistickým hodnotám, k soucitu, ochotě pomáhat slabším a vcítění se do ostatních. Ryby jsou totiž znamením citů, intuice a lásky, které stojí na samém konci zvěrokruhu, proto v sobě spojuje to nejpřínosnější z kvalit všech dvanácti znamení. A to je poznat! Když naposled Neptun vstoupil do Ryb v roce 1848, došlo ve společnosti k velkým změnám směrem k větší svobodě, osvobození národů a zrušení poddanství. Nechme se tedy překvapit, co nám Ryby připraví nyní!

Ale pozor, i když je působení Neptuna v Rybách mimořádně pozitivní a prospěšné, přece jen nám může přinést i věci, na které bychom si měli dát pozor. Rizikem této konstelace je sklon podléhat iluzím a nepravdivým fantaziím, náboženskému fanatismu, ale také sklonům k alkoholu nebo hledání inspirace a úniku v užívání drog. To nejlepší, co nám může Neptun v Rybách přinést a obohatit tak celou generaci lidí, je láska, porozumění a soucit – dejme si pozor, aby se z nich nestala přecitlivělost a únik od reality, jak se to někdy může snadno stát...

STALI JSTE SE SOUČÁSTÍ MILOSTNÉHO TROJÚHELNÍKU? Chcete usnadnit volbu? Prozradím vám, kdo se k vám hodí víc! Astroložka Zdeňka! Zavolejte mi na tel.: 906 701 701

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

VYBERTE SI SVÉHO OSOBNÍHO PORADCE a zavolejte na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.