Home - Články - Nejmagičtější fáze Měsíce nám dává novou šanci!

Nejmagičtější fáze Měsíce nám dává novou šanci!

vloženo 13. 10. 2016

Nejmagičtější fáze Měsíce nám dává novou šanci!

Úplněk přináší samé extrémy. Dochází k psychickým i fyzickým změnám. Náš organismus zaplavuje energie, hubneme, očišťujeme bloky z minulosti, provádíme kouzelné rituály, které mají opravdovou sílu jedině o úplňku. A jiné to nebude ani v neděli 16. října.

sdílet článek na facebooku

Měsíc je jediná přirozená družice naší Země a má velký vliv na veškeré přírodní jevy. V energeticky náročném období před úplňkem by si měli dát pozor hlavně na osoby, které jsou ve stejném znamení, ve kterém se Luna aktuálně nachází. Vaše podrážděnost se však ve chvíli příchodu úplňku náhle promění. Máte jasnou hlavu a můžete řešit všechny vztahové záležitosti a další důležitá témata. Pár dní před úplňkem ale nic významného neřešte!

Zastavte chaos a vraťte se na začátek


Luna se 16.10.2016 dostane do konjunkce s Uranem. Planeta Uran je studená, neosobní a neutrální, působí na nás ale také pravdivě, přímočaře a vizionářsky. Aktuální hvězdné konstelace působí vzdorovitě a chtějí po nás, abychom nalezli více svobody a nezávislosti. Tento úplněk nás učí, abychom v čase zmateného hledání nových životních hodnot zastavili chaos a vrátili se na počátek. Vraťme se k pramenům, kde zdroji své přirozenosti, a začněme od znova. To nám zajistí pevný bod, který už známe a od kterého už se snadno odrazíme. A tentokrát lepším směrem!



Máme šanci začít znovu!


Úplněk dává velkou příležitost začít jinak a lépe. Tentokrát s rozvahou a s klidem. Toho dosáhnete tak, že svou pozornost zaměříte na svůj hrudník, soustředíte se na své nitro, zůstanete ve svém středu a začnete naslouchat svému vlastnímu Já. Vaše srdeční čakra se už pouhou pozorností rozzáří a otevře. Otevřené srdce vás postupně naučí lásku přijímat i dávat. A s láskou a klidem se pak pusťte do toho, na čem vám opravdu záleží.

Luna je v moci Berana


Úplněk v neděli přichází už v 06:24 ráno ve znamení Berana. To znamená, že energie přejí naplnění našich ambicí. Začněte něco nového, co vyžaduje odvahu a rozhodnost! Je ale také důležité, abyste si ohlídali, že touha po změně vám jde opravdu od srdce. Byli byste skutečně šťastni, kdyby se váš cíl vyplnil?

Beran ovlivňuje především hlavu, zuby, jazyk a tepny, které budou citlivější. Vyhněte se v tomto období jakýmkoli operacím a zdravotním zákrokům. Naopak je ideální doba pustit se do Kvantové homeopatie, protože fáze Měsíce podporuje proces uvědomění si vlastních problémů. Dokážete snáze odhalit negativní vzorce, podle kterých se chováte. Je tedy ten správný čas pro kompletní očistu!

Úplněk nepůsobí jen na upíry, vlky a vlkodlaky. Při těchto energiích je citlivější kůra mozková rovněž u nás lidí. Proč nám úplněk zkracuje fáze hlubokého spánku o 30 procent. Můžeme tomu zabránit? Více v článku ZDE...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.