Home - Články - Pro ženy - Milovaní muži

Milovaní muži

Milovaní muži

Fotolia_clanek_milovani_muzi.jpgMilovaní muži, jste vyčerpáni náročnými pracovními úkoly, máte dojem, že se stále dokola točíte v kruhu finančních osobních i pracovních problémů?! Nevíte, jak z toho kolotoče ven? Chcete se vrátit zpět do života, který jste si ještě řídili vy sami, předtím, než onen kolotoč začal ovládat vás?!

Uvědomme si, že tato změna vaší osobní
situace, souvisí s celkovými změnami ve společnosti i na celé planetě Zemi (rok 2012 není konec světa, ale konec Světa takového jak jej dnes známe). NENÍ TO VAŠE OSOBNÍ SELHÁNÍ! Jen už nelze kvalitně a uspokojivě (úspěšně) žít, bez změn starých způsobů chování, myšlení i jednání - v osobním životě i oblasti pracovní. Začínají platit jiné hodnoty!
Mechanismy uspokojování vlastních (i rodinných) potřeb podmíněné pošlapáváním práv a ponižováním jiných přestávají platit!!! Tato filosofie, stejně jako přetechnizovanost a orientace většiny lidí hlavně na materiálno se neosvědčila, dosáhla svého vrcholu i dna, už není komu a kde brát - nepřináší nám štěstí, nenaplňuje smysl života!!!
Proto se hroutí a s ní vše a každý kdo nepřijme změny.

Smyslem života není chodit do práce, zaplatit složenky a zase pracovat, bez šance sdílet život s rodinou, přáteli - nemít čas pro sebe… nejste robot!!! Máte vyšší cíle, záměry i poslání v tomto životě!
99% lidí si po hlubším zamyšlení uvědomí, že životní štěstí spatřují v uskutečnění láskyplného partnerského vztahu! Tuto hodnotu si dejte na nejvyšší příčku vašeho žebříčku hodnot a aktivně jděte vstříc novému vztahu s mladistvou a temperamentní, nebo klidnější a rozvážnější, moudrou…(vyberte si, takovou, po jaké toužíte :)), ale rozhodně VÁŠNIVOU A MILUJÍCÍ ženou!
Zbavte se starých způsobů chování k ženám a se ženami + ukončete minulá nedorozumění s bývalými partnerkami i matkou. Totéž platí o vaší představě rodiny a domova. Domov není dům! Domov je místo, kde panují láskyplné vztahy a není možné jej vytvořit jednostranně – bez láskyplné komunikace a vyjadřování citů OBOU partnerů. Ano, JISTĚ i vaše city a spokojenost, či frustrace jsou důležité a máte se o ně dělit! Navíc TO, ŽE PŘED PARTNERKOU TAJÍTE SVÉ TĚŽKOSTI V PRÁCI, I OSOBNÍ DILEMATA(že jí nevysvětlíte, že nejste naštvaný na ni), NEZNAMENÁ, ŽE SE CHOVÁTE OHLEDUPLNĚ A UŠETŘÍTE JÍ TÍM STAROSTI !!! Je to NAOPAK jen vaše mylná představa, že partnerka nic netuší! Milující bytost dokáže vycítit vaše těžkosti a pokud si je necháváte pro sebe, trápí ji to, chápe to jako akt vaší nedůvěry k ní.

NEBOJTE SE !
TO, ŽE SE MILUJÍCÍ PARTNERCE SVĚŘÍTE, ŽE SE VÁM NĚCO NEDAŘÍ,
TO, ŽE SI S NĚČÍM NEVÍTE RADY, VÁS V JEJÍCH OČÍCH UDĚLÁ SILNĚJŠÍM MUŽEM ! Opravdu silný je ten muž, který se nebojí dávat najevo své city a takový muž také spolu s láskou přirozeně získává ženinu úctu jako bonus! Ona totiž dobře ví, stejně jako my všechny, že NEJSTE DOKONALÍ, JAKO TVÁŘE Z REKLAMY A TAKÉ TO PO VÁS NEPOŽADUJE!
Alespoň my osvícené a milující ženy VÍME, že muž není jen mašina na výrobu peněz!! TOUŽÍME PO VYBUDOVÁNÍ VZÁJEMNÉ DŮVĚRY, SDÍLENÍ, ROZVÍJENÍ NĚHY A VÁŠNĚ - to je základem láskyplného vztahu! To jsou hodnoty, jež nás naplňují štěstím!

A co vy NAŠI MILOVANÍ A MILUJÍCÍ MUŽI po čem toužíte vy? Když pomineme to pomíjivé :) , co nás pak drží nad vodou v období opravdové krize, jakou je ztráta zaměstnání, střechy nad hlavou, zdravotní újma a pod.?
Kariéra? NE!!!
Kamarádi? MOŽNÁ!
Pomůže milující náruč partnerky a dětí!? URČITĚ!!
Spokojenost a štěstí rodiny nespočívá jen ve finančním zabezpečení, kdy je muž stále jen v práci, žena a děti jej téměř nevidí a přesto rodina mnohdy jen přežívá (střecha nad hlavou + jídlo), bez zjevné harmonie každodenního „malého“ ale OPRAVDOVÉHO ŠTĚSTÍ! Přemýšlejte a zjistěte, co vám přináší do života ono skutečné štěstí. Po čem vy a jenom vy, SÁM ZA SEBE (jste v tomto životě zodpovědný za jednu jedinou Duši- za to, aby byla šťastná - a to je VAŠE DUŠE!), skutečně toužíte?! Je to ten úspěch v práci, auto, bazén, nebo milující a milovaná žena, KTERÁ VÁS DOCENÍ A PODPOŘÍ I BEZ PENĚZ - V NOUZI?! Nepřejímejte už názory a představy okolí, co je "správný" život. Přemýšlejte a ptejte se pak partnerky na její představy a sny o společné budoucnosti. Odpoví vám možná mnoha slovy, ale to, po čem toužíme se dá vyjádřit jedinou větou: NEJVYŠŠÍ METOU ŽENY JE, BÝTI MILOVÁNA.
Muži nechceme s vámi bojovat! Chceme vás milovat a nechat se milovat vámi – se vší něhou, silou, hravostí i vášní kterou nám umožní vzájemná úcta a důvěra!
NAŠI MILOVANÍ MUŽI, PROJEVUJTE NÁM VÍCE SVOJE CITY, SVOJI LÁSKU K NÁM, činy velkými (dodržení slova, upřímná komunikace, plánování a sdílení snů, společné výlety s dětmi), či drobnými projevy pozornosti (pohlazení, polibek při odchodu a na uvítanou) a úcty (např. SMS: Miláčku nestíhám, přijedu o 15min později :( Těším se na tebe.), nebo otevřít ženě galantně dveře, už je vítaným projevem úcty k partnerce a ta jej i vás ocení. V naší zemi ano!) budeme šťastnější a milejší!!! BEZ OBAV NÁM DÁVEJTE SVÉ CITY ZNÁT.

MUŽI MILUJTE NÁS ŽENY PROSÍÍÍM !!!!

Chcete-li vědět něco víc zavolejte na tel.: 906 701 701! Vaše astroporadna ASTROHLED

NAŠI PORADCI - Vyberte si toho svého a zavolejte na tel.: 906 701 701

Anketa

Přáli byste si osobní výklady karet prostřednictvím e-mailu?
Počet hlasujících: 305625
  1. 77422

  2. 69868

Vyberte možnost a klikněte


Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.