Home - Články - Proroctví tajemné ženy se vyplnilo! - Marie, 48 let, Šumperk

Proroctví tajemné ženy se vyplnilo! - Marie, 48 let, Šumperk

sdílet článek na facebooku
vloženo 12. 2. 2012
Fotolia_tajemny_pribeh_marie_13.2.12.jpgTajemný příběh - Marie, 48 let, Šumperk

Dobrý den,
chci se s vámi podělit o příběh, který je starý téměř 25 let a do dnešního dne neznám smysl oné události, přestože mne další život poučil, že setkání s tajemnou postavou bylo možno později označit za prorocké.

Měla jsem se za týden vdávat z veliké lásky - oboustranné - a s mým nastávajícím jsme dokončovali přípravy. Abychom si trošku odpočinuli, rozhodli jsme se vyjet si na kole do přírody. Čekala jsem před domem na partnera, než ve sklepě dokončí přípravu kola, když ke mě přistoupila neznámá žena, která mě oslovila jménem i příjmením a otázkou se ujistila, zda si příští sobotu beru ....... a řekla celé jméno a příjmení a i bydliště mého partnera. Odpověděla jsem po pravdě a chtěla jsem vědět, odkud tyto informace má, protože ji neznám ani z místa bydliště, kde jsem žila celý život, ani z rodiny. Neodpověděla mi. Chtěla jsem znát její jméno - na tuto otázku mi rovněž neodpověděla.

A potom řekla, že ji posílá ten, který mě má nesmírně rád a vzkazuje mi, že se nemám vdávat, protože si tím zkazím celý život. Dovedete si představit můj šok - týden před svatbou vše nachystáno, hosté pozvaní a my nastávající novomanželé jsme byli nesmírně zamilovaní a žádná překážka se nezdála být nepřekonatelná.

Měla jsem několik otázek - kdo ji posílá atd. ... ale na žádnou mi neodpověděla, pomalu se otočila a odešla ulící od našeho domu. Hned na to se můj milý vynořil ze sklepa, já jsem mu krátce řekla, co se mi přihodilo a rozhodla jsem se, že za tou ženou pojedu na kole ulicí, kterou odešla. Vše trvalo jen pár minut, nasedla jsem na kolo a vydala se směrem, kterým žena šla. Nenašla jsem ji, ačkoli bych musela každého pěšího dohonit během několika minut a ačkoli jsem v té ulici znala každý kámen a vůbec žádné auto z ulice nevyjelo.

Objela jsem několikrát celou vesnici, šla na nádraží, ale nikde nebyla. Později jsem ji nikdy ani v rodině mé, ani manželově neviděla, dodnes si pamatuji, jak byla oblečená a jak vypadala. A za deset let bylo zřejmé, že měla pravdu. Musela jsem se kvůli psychické poruše manžela rozvést a dodnes řeším problémy s tím spojené. Vím, že v době svatby o tomto nikdo nemohl mít ani tušení a není mi dodnes jasné, kdo ta žena byla a kam se ztratila. A také, kdo ji poslal.
M.

tajemne_pribehy-karmen-5.jpgZodpověděla poradkyně Karmen, specialistka na Astrologii, Feng-Shui, I-Ťing a psychologické poradenství:

Zdravím Vás milá paní Marie,

děkujeme za Váš tajemný a velmi zajímavý příběh, vzhledem k tomu, že se mi také zjevil muž s jistým posláním, vím, že tyto mocné síly jsou a existují. Každý z nás máme kolem sebe bytosti, které nás varují a ochraňují před nebezpečím. Jak jste se sama přesvědčila na vlastní kůži, nejsou vždy věci zřejmé a pro nás dobré, co si v danou chvíli myslíme, že dobré je. Pokud člověk málo poslouchá svou intuici, své tělo, a více poslouchá svou mysl, pak upadá do nebezpečí a životních peripetií.
Víte, svému osudu můžeme vyjít vstříc anebo jít velkou oklikou. Potřebovala bych s Vámi situaci trošku více rozebrat, každopádně šlo o upozornění a tím, že přišlo touto zvláštní cestou, bylo to pro Vás velmi důležité. Zřejmě jste měla drobných upozornění více, ale nevěnovala jste jim dostatečnou pozornost, proto se stalo něco tak zvláštního, abyste si toho prostě všimnout musela.
Jsem ve svém životě na tyto druhy tajemných stvoření již zvyklá, ale přesto mám vždy radost, když potkávají jiné lidi a lidé jim uposlechnou, či je to alespoň nenechá v klidu.
Nyní píšete příběh také z nějakého důvodu, stále to máte v hlavě a zřejmě potřebujete poradit, jak vnímat ta drobná upozornění, která máte v každodenním životě. To je důvod se podělit s Vaším příběhem, uvnitř Vás k tomu něco navedlo, co by rádo stálo za povšimnutí.
Proto si prosím připravte své datum narození, ideálně včetně hodiny, také datum narození Vašeho exmanžela (pokud stojíte o rozklíčování situace) a zavolejte mi. Doporučím Vám, jak začít vnímat sama sebe, své signály a k čemu Vás vedou. Ještě máte mnohé před sebou a byla by škoda nevyužít důležitých informací.

Přeji krásný den a těším se na Vás!
Vaše Karmen

Reakce paní Marie po provolání 30 minut ZDARMA s paní astroložkou Karmen:

Dobrý den,
byla jsem velmi spokojena, děkuji Vám.
Marie

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

VYBERTE SI SVÉHO OSOBNÍHO PORADCE a zavolejte na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.