Home - Články - Jarní tarotové rady pro lepší výdělek - podle znamení

Jarní tarotové rady pro lepší výdělek - podle znamení

sdílet článek na facebooku
vloženo 19. 4. 2015

Jarní tarotové rady pro lepší výdělek – podle znamení

Chcete si zlepšit svou finanční situaci? Tarotové karty vám poradí, na co se zaměřit a čemu se naopak vyhnout!



Beran

Co dělat: Karta Král pohárů vás upozorňuje, že pro zlepšení vaší finanční situace budou klíčové dobré vztahy s lidmi. Je potřeba systematicky se jim věnovat a rozvíjet je. Vaši nadřízení vám dají mnohem lepší příležitosti, když vás budou znát i jako lidi a když si spolu vytvoříte bližší osobní vztah. Perspektivní může být i rodinné podnikání, zkuste se zamyslet nad tím, v jaké oblasti byste mohli spojit síly se svými příbuznými pro dosažení největších úspěchů. Projevte pochopení k potřebám svých spolupracovníků a snažte se je nějak skloubit s těmi svými, pak se vám všem dohromady bude lépe dařit.
Co nedělat: Karta Velekněz vás upozorňuje, ať se nesnažíte dělat před svým okolím příliš důležitými. Je pravda, že v některých věcech toho víte víc než ostatní, ale v něčem jiném mohou mít naopak náskok oni. Když se budete příliš povyšovat, můžete na to doplatit. Dobré rady od jiných lidí vám mohou pomoct vyhnout se zbytečným finančním ztrátám, ale musíte jim naslouchat a být ochotni se jimi řídit. Máte sice svůj jasný směr, ale vyskytnou se situace, kdy bude potřeba ho přehodnotit a nechat si poradit.

Býk

Co dělat: Karta Šest pohárů vás vybízí ke konstruktivní spolupráci s lidmi, se kterými si rozumíte a jsou vám sympatičtí. Dobré vztahy uvnitř týmu vám pomohou vyhnout se zbytečným problémům a dopracovat se k významným ziskům – ale pozor, nezapomeňte na to, že si je musíte spravedlivě podělit. Snaha obohacovat se na úkor jiných by se rychle provalila a nestojí vám to za to, vsaďte raději na fair play. Práce, která vás baví a naplňuje, bude zároveň ta, která vám přinese největší zisky. Na vašich výkonech totiž bude poznat, že jste opravdu dobří, a uděláte si náskok před konkurencí mnohem snáz než v oboru, který vás nudí.
Co nedělat: Karta Velekněžka vás varuje před investováním na základě pocitů a intuice. Je dobré, že své intuici věříte a řídíte se jí, ale oblast financí umí být trochu záludná – nelze věřit pouze pocitům, ale je potřeba zjistit si objektivní informace a kalkulovat. V opačném případě byste snadno mohli naletět podvodníkům, kteří se snaží obohatit na váš úkor, a to by byla škoda – můžete tomu přece snadno předejít!

Blíženci

Co dělat: Karta Rytíř mečů vám prozrazuje, že konkurenci nejsnáze porazíte díky svému důvtipu a inteligenci. Budete pohotoví, tvořiví a nebude vám chybět odvaha, a to jsou vaše největší přednosti na cestě za lepším výdělkem. Nebojte se mít vysoké ambice a jednat rychle a rázně, ale samozřejmě byste předem měli zvážit všechny okolnosti a promyslet si svůj plán, ať vás nic nepřekvapí a nezaskočí. Iniciativním a odvážným přeje štěstí, a když se to navíc spojí s chytrostí, máte vysoké výdělky zaručeny!
Co nedělat: Karta Rytíř holí vás upozorňuje, ať se nevrháte do nových projektů pouze na základě svých vášní a momentálního nadšení – chce to dlouhodobější plán, uvažování a racionální kalkul. Dejte si pozor, ať nevyplýtváte svoji energií na projekty, které nemají perspektivu do budoucna. Vyhýbejte se přílišnému riskování, hazardu a sázení, tudy cesta k bohatství nevede. Je potřeba spoléhat se spíš na vlastní hlavu než na přízeň Štěstěny nebo na fyzickou sílu. Pouze průbojnost a odvaha nestačí, klíčová je inteligence a chytrost.



Rak

Co dělat: Karta Šest holí vám radí, abyste se nebáli postavit se na čelo týmu nebo jednat iniciativně a samostatně. Někdy možná máte pocit, že nejlepší bude jít s davem, ale peníze se vám začnou sypat pouze v případě, že z něj vybočíte a dáte najevo svoji jedinečnost. Když uděláte věci jinak a lépe, budete za to odměněni a okolí se na vás bude dívat s obdivem. Máte dobré nápady, tak se je nebojte zrealizovat, přinese vám to krásný pocit vítězství a velké zisky.
Co nedělat: Karta Tři meče vás upozorňuje, že máte sklon dělat si kvůli finančním záležitostem až příliš velké starosti. Nejspíš se obáváte o své blízké, o rodinu, partnera a děti, máte strach, abyste jim nějakým způsobem neuškodili svým konáním, abyste je nevystavili riziku materiálního strádání. Tarot však prozrazuje, že vaše obavy a trápení jsou zbytečné a neměli byste uvažovat tímto směrem. Zbytečně vám to ubírá odvahu pustit se do záležitostí, na kterých byste si mohli dobře vydělat. Proto už se netrapte, nemalujte si čerta na zeď a raději se pusťte do práce na tom, o čem sníte!

Lev

Co dělat: Karta Eso holí vám přináší velkou energii a tvořivou sílu, a prozrazuje, že máte nejlepší předpoklady k vynikajícím výdělkům. Jen se nesmíte bát využít svůj potenciál a musíte mu dovolit, ať se naplno projeví. Ukažte, co se ve vás skrývá, a budete velmi příjemně překvapeni, že vám to přinese nejen uznání a pochvaly, ale také mnohem větší zisky, než jste měli doposud. Odvaha, podnikavost a iniciativa se budou cenit a pomohou vám k lepším výdělkům. Máte spoustu možností, nezapomínejte ani na investování, které vám pomůže zhodnotit vaše úspory.
Co nedělat: Karta Sedm pohárů vás varuje, abyste nepodceňovali náročnost úkolů, které před vámi stojí. Díky dílčím úspěchům vaše sebevědomí výrazně stoupne a budete mít sklon vzít si toho na sebe mnohem víc, než jste schopni zvládnout. Ale pozor, protože pak je velké riziko, že nic z toho nedokončíte a místo zisku přijde naopak ztráta. Raději si vyberte pouze jeden nebo dva projekty a těm se věnujte naplno. Teprve když je dokončíte, pusťte se do něčeho dalšího. Příliš roztříštěné ambice by vám mohly znemožnit postup kupředu, dejte si na to pozor.

Panna


Co dělat: Karta Tři mince přeje systematické a pečlivé práci, která je vám jako trpělivým a pořádkumilovným Pannám vlastní. Tarot prozrazuje, že již co nevidět se dočkáte výrazných dílčích úspěchů, které vás povzbudí k další práci, která na to bude navazovat. Jste na správné cestě, tak byste na ní měli vytrvat. Může se stát, že výdělky si dají načas, ale nenechejte se tím odradit – dřív nebo později budete za vaši neúnavnou práci po zásluze odměněni, tak dočkejte času, nepolevujte ve svém snažení a budete příjemně překvapeni!
Co nedělat: Karta Mág vás varuje před sklonem manipulovat vaše okolí ve váš prospěch. Budete v pokušení říct určitým lidem jen část pravdy, abyste je přesvědčili k něčemu, co by vám mohlo přinést výrazný zisk. Jenomže takové kalkulování a spekulace se vám nevyplatí, raději vsaďte na férovost – v dlouhodobém časovém horizontu to pro vás bude mnohem lepší a výhodnější. Dávejte si pozor, ať se nezapojíte do kolotoče intrik, možná byste se díky tomu krátkodobě obohatili, ale časem by to naopak vedlo ke ztrátě, protože lži a polopravdy se vám dlouho udržet nepovede.

Váhy

Co dělat: Karta Rytíř mincí vám prozrazuje, že na cestě za lepšími výdělky vám nejlepšími společníky budou vlastnosti jako je trpělivost, vytrvalost a usilovnost. Ke zlepšení vaší finanční situace se dopracujete pomalu a postupně díky vaší vlastní tvrdé práci, ale výhodou takového postupu bude stabilita vaší pozice a dlouhodobost výsledků. Vaše námaha se vám vyplatí a není důvod snažit se něco si usnadnit nebo se vyhnout tvrdé práci. Odměna bude přímo úměrná tomu, co vy sami uděláte, a čím více budete pracovat, tím více si taky vyděláte.
Co nedělat: Karta Šest mečů vás varuje před sklonem ke spekulacím a snaze někoho na něčem ošidit. Někdy máte pocit, že kdybyste byli vychytralí a neměli skrupule, už jste mohli být dávno za vodou, ale opak je pravdou. Možná by se vám krátkodobě dařilo, ale pak byste zas spadli tam, kde jste byli předtím. Využívejte svoji inteligenci konstruktivně ve prospěch všech, nejen vás samotných, a dočkáte se jistoty stabilního příjmu, nikoliv pouze vrtkavé přízně Štěstěny.

Štír

Co dělat: Karta Slunce vám věští velmi příznivé období ve finanční sféře – všechno, do čeho se pustíte, se vám bude dařit, a vaše zisky budou mnohem vyšší, než jste očekávali. Nemusíte se dokonce ani příliš snažit a přesto vám vývoj na vašem bankovním účtu bude přinášet důvody k radosti! Pokračujte dál v tom, co jste dělali doposud, a snažte se příliš o penězích nepřemýšlet, berte je jako prostředek, nikoliv jako cíl, a všechno bude v pořádku. Při výběru práce, které se budete věnovat, dejte přednost činnostem, které vás baví a naplňují. Ty vám totiž v konečném důsledku přinesou i nejvíce peněz!
Co nedělat: Karta Královna holí vám prozrazuje, že máte spoustu energie, ale přesto byste neměli přepínat své možnosti a dopřát si i trochu odpočinku. Úspěšné období chcete využít naplno a stihnout toho co nejvíc, ale neměli byste to dělat za každou cenu a navzdory únavě. Ohrozit vás může přepracovanost, která se negativně podepíše na vašich výkonech. Nezapomínejte na svůj volný čas, na víkendy, dovolenou a večery strávené s rodinou. Takový odpočinek totiž posílí vaši výkonnost a budete pracovat efektivněji.

Střelec

Co dělat: Karta Věž vám radí, abyste se připravili na převratné změny v pracovní sféře – přijdou do vašeho života již co nevidět! To, co dnes považujete za jistoty, se najednou rozplyne, a to, co je pro vás teď nudnou denní rutinou, již v blízké době bude jen nostalgickou vzpomínkou! Je čas změnit běh vaší kariéry a udělat radikální krok! Nebude to ovšem vaše vlastní rozhodnutí, ale vyplyne to z okolností a z událostí, které vás v nejbližší době čekají. Počítejte s tím a promyslete si, co chcete dělat pak a kterým směrem se chcete ubírat!
Co nedělat: Karta Sedm mečů vás varuje před sklonem k nedůvěře a pochybnostmi o vlastních schopnostech. Je dobré, že si děláte železnou rezervu ve finanční oblasti, ale problém je, proč to vlastně děláte. Máte obavy, že byste mohli strádat, a proto se bojíte riskovat a chcete se co nejlépe zabezpečit. Jen pozor, ať to nebí na úkor promarněných příležitostí. Nové možnosti, které se před vámi již brzo objeví, si budou vyžadovat odvahu a možná i poměrně vysoké počáteční finanční náklady, ale v konečném důsledku vám přinesou mnohem větší zisk, než kdybyste byli pořád jenom přehnaně opatrní.

Kozoroh

Co dělat: Karta Rytíř pohárů vám připomíná, abyste ve finanční oblasti důvěřovali svojí rodině a lidem, které máte rádi. Vzájemná spolupráce a pomoc vám všem zajistí finanční a materiální dostatek a pomůže vám překonat jakoukoliv krizi – je to něco jako záchranná síť. Snažte se proto navzdory velkému pracovnímu vytížení věnovat dostatek času svým blízkým a mluvit s nimi i o majetkových a finančních otázkách, když bude potřeba. Je nezbytné, abyste si navzájem důvěřovali a podporovali se, pak se vám všem bude dařit mnohem lépe než každému osamotě.
Co nedělat: Karta Svět vám připomíná, že není vhodná doba usínat na vavřínech. Některé věci se vám sice povedli a v nejbližší době vás čeká série velkých dílčích úspěchů, které vám přinesou zisk, ale ještě to není konec a neměli byste se přestat snažit. Můžete si dopřát kratší dovolenou nebo více odpočinku a užívat si prodloužené víkendy, ale ještě nějakou dobu vytrvejte na pracovní dráze, na které se vám již začalo dařit. Ještě není čas pro další kariérní kroky a postup, ještě pořád můžete těžit z toho, co děláte nyní.

Vodnář

Co dělat: Karta Páže mečů vám radí, ať se nebojíte uplatnit svoje dobré nápady a tvořivost. Právě ony vám budou nejlepšími pomocníky na cestě za lepšími výdělky a zvýšením zisku. Je čas uplatnit nové myšlenky a podívat se na věci jiným pohledem – máte mnohem víc možností, než jste si mysleli. Jako Vodnáři nemáte o nápady nouzi, ale někdy máte problém uvést je do skutečnosti, právě to je teď pro vás největší výzvou. Bude to znamenat drobné změny a možná i mírné riziko, ale budou to změny k lepšímu a výsledek bude stát za to.
Co nedělat: Karta Pět mincí vám připomíná, ať se nenecháte odradit dočasným zhoršením finanční situace. Budete mít sklon v takových případech podléhat pesimismu, ale ten vám jen zbytečně ubírá odvahu a činorodost. Žádná krize netrvá věčně, a pro finanční krize to platí dvojnásob. Když začnete trochu šetřit, rychle pochopíte, že vám nehrozí žádná tragédie a že není důvod vidět věci v černých odstínech. Pozitivní a tvořivé myšlení vám pomůže zalepit dočasné díry ve vašem rozpočtu.

Ryby

Co dělat: Karta Měsíc vám připomíná, že vaše sny ve finanční oblasti jsou velké a mnohé z nich nejsou reálně uskutečnitelné. To byste si měli uvědomit a nestavět si laťku příliš vysoko, jinak z toho může být pouze zklamání, a to by byla škoda. Sny o bohatství vás mohou motivovat k práci, ale nebuďte smutni, když se vám nevyplní tak, jak jste si to představovali. Nemůže být každý milionářem, ale to neznamená, že bychom měli vzdávat jakékoliv snažení. Máte sklon dívat se na svoji finanční situaci pasivně a pesimisticky, ale uvědomte si, že vy sami toho můžete hodně změnit, jen tomu musíte věřit.
Co nedělat: Karta Poustevník vás varuje před uzavíráním se do samoty a únikem před okolím. Mohlo by se zdát, že to s vaší finanční situací nesouvisí, ale opak je pravdou. Když totiž nebudete chodit mezi lidi, tak nemůžete ani získat nové kontakty, a přitom právě ony jsou klíčem k vyřešení vaší situace a ke zlepšení vašich výdělků. Nemějte obavy ptát se po svém okolí, jestli neví o práci, která by vám vyhovovala – nejen vaše rodina, ale i přátelé a známí pro vás mohou být užiteční a nikdy nevíte, kdo z nich vám dohodí tu pravou příležitost!

JSTE STÁLE BEZ PENĚZ? Kdy se vaše situace zlepší? Odpovím vám! Zavolejte mi! Kartářka Květa. Zavolejte mi na číslo 906 701 701 nebo napište SMS ve tvaru SMS KVETA a váš text na číslo 904 30 44.

Autor článku:

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.