Home - Články - Interview s kartářkou KLÁROU

Interview s kartářkou KLÁROU

sdílet článek na facebooku
vloženo 21. 10. 2014

Interview s kartářkou Klárou

Kartářka Klára bude NA WEBU ASTROHLED.CZ k dispozici pro ONLINE ROZHOVOR ZDARMA již tento čtvrtek 23.10.2014 od 13:30. Pokud jí chcete více poznat, přečtěte si rozhovor s ní, který vám teď přinášíme.



Dobrý den Kláro, jako u všech kartářů, i u Vás nás zejména zajímá, co Vás přivedlo k vykládání karet?
Už od malička jsem tušila, že je něco mezi nebem a zemí, modlila se, aby se lidé k sobě chovali lépe, měli se rádi a byli šťastní. Přitahovalo mě vše tajemné. Když se vrátím do dětských let, tak jsem si tehdy dělala různé lektvary, ochranné talismany a už v 1.třídě zš, jsem četla dětem z ruky, ale to vše bylo ještě tehdy takové dětské.

Kdo a co vás na začátku ovlivnilo?
U nás doma se nikdo o tyto věci nezajímal ani mě nikdo k těmto duchovním věcem nevedl. Zkrátka to přišlo samo od sebe.

Učila jste se vykládat sama, nebo Vás někdo vedl?
V 17 letech jsem si poprvé koupila své 1. vykládací karty- cikánské. Jiné snad tehdy ani nebyly. Byly v malé plastové krabičce a u toho byl malý sešítek s návodem. Zkoušela jsem si vykládat sama sobě. Pak jsem si koupila knihu, kde bylo o kartách a numerologii.
I přes to, že jsem měla knihu, v kartách jsem nic neviděla a odložila je. Numerologii jsem tenkrát dělala na sebe a na všechny mé příbuzné a známé, na přítele, na rodiče. Zkrátka jsem celou noc nespala a byla jsem ponořená do numerologie. Za rok jsem se opět zkusila podívat do těch karet, v kterých jsem předtím nic neviděla a najednou jsem tam viděla různé věci. Přesvědčila jsem se o tom, že vše má svůj čas a nic nejde uspěchat.

Jak dlouho již vykládáte karty?

Výkladu karet se věnuji již přes 20 let. Numerologii se intenzivněji věnuji asi 5 let.

Co lidem nikdy nesdělujete, i když to ve výkladu vidíte?
Vše co se v kartičkách ukáže,říkám narovinu a to i takové ty věci,které to naše ego nerado poslouchá, ale bez toho se člověk bohužel nemůže posunout dál. Jediné co nikdy neříkám je- jak dlouho člověk tady na tom světě bude "strašit ". Myslím si, že to může ovlivnit psychiku člověka, a proto jsem si tam dala i blok, abych to tam neviděla.

Z čeho vykládáte a jaký výklad (např.: z jakých karet) je pro vás nejvhodnější?
Vykládám nejvíce z mariášových karet, zdají se mi pří velkém výkladu i otázkách nejpřesnější. Karet mám opravdu hodněš a vždy je používám podle toho, které jsou zrovna potřeba. Každý člověk je jiný a jde tedy o individuální přístup, ke každému a podle toho používám i kartičky např. :
Tarot Keltských draků, Runovou magii, Tarot lásky, Tarot magie Druidů, Andělské karty, Cikánské karty, Zákon rezonance, Andělské klíče, Egyptské tarotové karty, karty Bohyně světla, Velké karty Archandělů, Lenormand, Zlatý tarot, Čtyři dohody, karty úspěchu, Mytický tarot, uvědomovací karty a další.

Propojujete nějakým způsobem techniky různých výkladů? A jak (například)?
Ano, propojuji kartičky s numerologií a také s intuitivním napojením. Snažím se jít při výkladu do hloubky a zaměřuji se hlavně na starosti,na to co člověka nejvíc trápí, protože , když je člověk dlouhodobě ve stresu, tak se to může projevit např. i zdravotně, ale i jinak.
Snažím se rozklíčovat, kde je příčina problémů a co se s tím dá dělat, aby se člověk posunuldál, urovnal vztah, pokud je tam šance. Zkrátka se snažím, najít tu správnou cestu, po které by měl klient jít, ale rozhodnutí, zda se tou cestou vydá, už záleží jen na něm. Vše máme každý ve svých rukou a každý je strůjcem svého štěstí.

Můžete uvést, na které otázky se vás klienti nejvíce ptají?
Řekla bych,že nejvíce klienty trápí vztahy na všech úrovních tedy: partnerské, rodinné, pracovní, přátelské apod., dále je to určitě zdraví, práce a korunky.

Vykládáte si sama sobě? Nebo svým blízkým?
Vykládám všem, kteří o mou pomoc požádají nebo ji potřebují. Určitě nedoporučuji výklad ze zvědavosti. Pokud člověka trápí starosti, stojí před rozhodnutím, tak ráda pomohu. Ano, vykládám i sobě i já jsem jen člověk, který také někdy stojí před rozhodnutím.
Takže, když jde o důležité věci, tak si vykládám i sama sobě, např. jsem se rozhodovala, kterou porodnici zvolit, rozhodovala jsem se ze 3. Nebo, když jsem měla pocit, že se neposouvám dál, zajímalo mě, kde dělám chybu a co mám udělat proto, abych se hnula z místa a šla tím lepším směrem apod. Když mě požádají mí blízcí, vykládám jim. Mám radost z toho, když si z výkladu každý odneseto, co si má odnést a snaží se na sobě pracovat. To znamená, že semínka padají na úrodnou půdu a pak může přijít sklizeň, úspěchy a splněná přání.

Klárko, děkujeme za krátké interview.
Děkuji a těším se na online rozhovor.

 

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.