Home - Články - Maminka se rozloučila prostřednictvím snu - Andrea, 31 let, Kladno

Maminka se rozloučila prostřednictvím snu - Andrea, 31 let, Kladno

sdílet článek na facebooku
vloženo 5. 2. 2012
Tajemný přFotolia_tajemny_pribeh_30.1.-6.2.12_Andrea.jpgíběh - Andrea, 31 let, Kladno

Dobry den,
chtěla bych se s vámi podělit o sen, který se mi zdál před měsícem, měla jsem maminku v nemocnici a nebyla na tom zdravotně moc dobře. Den před její smrtí se mi zdál sen, jak vidím jet auto po polní cestě. Seděla v něm teta se strýcem a s mým bratrancem. Já jsem se bratrance ptala, jestli přijede na pohřeb a on mi řekl, že ne. Pak mě objal a povídá mi, že bude zase dobře. Během chvíle jsem stála v pohřební síni, kde byla rakev. Lekla jsem se, probrala se ze snu a když jsem se podívala na hodiny, ukazovali půl třetí ráno.
Odpoledne když mi volal taťka, že mamka zemřela, tak se mimoto zmínil i o tom, že maminka měla přesně v půl třetí ráno záchvat.
Mohla se tímto způsobem se mnou rozloučit?
Děkuji.
Andrea

daniela_pribehy.jpgZodpověděla poradkyně Daniela, specialistka na Andělské kontakty:

Dobrý den,
ve Vašem případě bych si dovolila napsat, že jste měla částečně věštecký sen! O pohřbu Vaší maminky... Občas se stává, že má spousta lidí sny věštecké, ale nepřikládá jim příliš velký význam. Vy jste si tento sen zapamatovala, protože se jednalo o maminku a vše co se dělo kolem Vás.
Ptáte se, zdali se s Vámi maminka přišla rozloučit - ano zajisté! Útěcha Vašeho bratrance, že bude zase dobře, byla dá se říci sdělením od Vaší maminky. Ráda Vám vše podrobněji vysvětlím, až spolu budeme mluvit osobně. Je spousta neznáma mezi nebem a zemí, ale věřte, že odchodem z tohoto pozemského světa, přecházíme jen na „druhý břeh“. Posílám Vám mnoho síly, Daniela.

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

VYBERTE SI SVÉHO OSOBNÍHO PORADCE a zavolejte na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.