Home - Články - 13.8. - Šance českých olympioniků dle horoskopu!

13.8. - Šance českých olympioniků dle horoskopu!

vloženo 12. 8. 2016

13.8. - Šance českých olympioniků dle horoskopu!

Zjistěte, jakého výsledku dosáhne zítra na Olympiádě Pavel Maslák, český atlet, sprinter, dvojnásobný halový mistr světa a držitel osmi českých historických rekordů. Kromě toho budou o medaile bojovat i Ondřej Synek a Miroslava Topinková Knapková. Dopřeje jim postavení hvězd a energie lunárního dne dostatek sil na vítězství?

sdílet článek na facebooku

V Rio de Janeiru už to vře osmý den a polovinu závodů máme za sebou. Zítřek bude pod vlivem Měsíce ve Střelci a přibývající fáze stále sportovcům dodává rostoucí síly na kvalitní výkony. Dnu povládne přátelství, upřímnost a bezstarostnost a s takovou energií se velmi dobře závodí. Ve vzduchu bude viset i neklid, který sportovce potáhne vpřed. Svým optimismem zítra dokáží přesvědčit každého investora. Měli by si ale dávat pozor na střeleckou nediskrétnost a přílišnou otevřenost.

Běh ve znamení lásky i fyzických problémů

V tento den je nejsilnější energie lásky, která září z vesmíru nejen na olympijský stadion. Závodník, který na ni naladí svou srdeční čakru, velmi posílí svou duševní i fyzickou stránku pro nejlepší výkon v jeho životě. Aktivovat a stimulovat může čakru už pouhým zaměřením se na ni. Zítra je proto důležité přistupovat ke všemu s láskou a nezatěžovat srdce utrápenými myšlenkami a lítostí. Pokud se tedy Pavel naladí na optimismus, bude zítra v dobré kondici a zvýší své šance. Je to nutné, protože Střelec působí na kyčle, pánev, bedra, křížovou kost a stehenní kosti, které by se v tento den neměly namáhat, čemuž se Pavel nevyhne. Je pro něj tedy důležité chopit se každé pomoci!



Nepřízeň osudu mává s máslem

Atlet Pavel Maslák se narodil se 21. února 1991 v Rybím znamení a v atletických kruzích má přezdívku Máslo. Zítra ho čekají rozběhy na závodní dráze na 400 m. Srpen bohužel nepatří mezi jeho nejšťastnější měsíce. Většina planetárních energií je namířena proti němu, takže se setkává se situacemi, které přinášejí napětí. Jupiter, Venuše, Merkur prozrazují, že se velmi rozšiřuje jeho sociální oblast a s novými kontakty přibývá i hodně povinností a zátěže. Zvládne ji, když si sám určí své tempo a triviální věci ze svého života vypustí. Jinak se zátěž negativně projeví i na jeho zdraví.

Vlivem opozičního Merkura se nyní moc nesoustředí, a proto je zapotřebí dávat při práci větší pozor. Pozor na nervy! V srpnu je má slabší a může vybuchnout, takže důležitým rozhodnutím je lépe se vyhnout. Mars svou nepříznivou kvadraturou naznačuje také větší výbojnost v jeho profesním okolí spojeným se zatěžkávajícími dlouhými cestami. Na Pavla tedy působí nepřízeň ze všech stran, ale i moc hvězd se dá překonat silou naší pozitivní myšlenky, vlastního přesvědčení a vírou sami v sebe. Takže Pavle, věř si! My ti věříme!

Skifař Ondřej Synek má stále nakloněny kosmické energie, ale až 22. srpna, kdy dojde k úplňku ve Vodnáři, dokáže naplno ukázat, co v něm je. Nebude to pozdě? Dokáže porazit Novozélanďana Drysdalého?

Stejně tak o medaili bude bojovat Miroslava Topinková Knapková, a její největší soupeřkou bude Novozélanďanka Emma Twiggová. Mirky síla je však v posledních dnech více směřovaná na inteligenci a psychiku, a tak bude velmi obtížné udržet za zády svou konkurentku.

Rádi byste znali mnohem podrobnější výsledky závodů svých oblíbených sportovců předem? Neváhejte kontaktovat naše prověřené profesionální věštce na tel: 906 701 701. Velmi dobře vám poradí naše Astroložka a kartářka Anabela!

|<< < 195 | 196 | 197 | 198 | 199

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.