Home - Horoskopy - Astrologie - Západní horoskopy - Otec podle slunečního znamení

Otec podle slunečního znamení

Otec podle slunečního znamení

Fotolia_otec.jpgKaždý otec je pro svoje děti nenahraditelný. Je jejich prvním vzorem muže a jeho výchova a názory provází rodinu celý život. Ženy si podvědomě podle svých otců vybírají životního partnera, buď si hledají jeho klon, nebo se podobnému stvoření na míle vyhýbají. Rodinné, partnerské, přátelské vztahy jsou tak muži-otci ovlivňovány více, než by se zdálo. Hvězdy vám poradí, jak a proč se jako otcové cítíte, jak se chováte ke svému okolí, a co můžete nebo nemůžete kvůli své vrozené povaze změnit, aby vás blízcí respektovali, více vám rozuměli a měli vás rádi. Pokud chcete vědět víc zavolejte do naší astroporadny ASTROHLED na tel.: 906 701 701 nebo se obraťte na naši astroložku Chantal!


Beran
Beran ( 21.3. - 20.4. )
Své děti milujete celou svou bytostí – duší i tělem a chcete pro ně to nejlepší.
Předáváte jim svou vnitřní sílu, sebejistotu a pevnou vůli. Pozor ale na situace, kdy na ně přenášíte svůj vlastní strach ze selhání a žádáte od nich nemožné. K drobným neshodám může docházet s jemnými až přecitlivělými dětmi ve vodních znameních. Přitom právě ve chvílích, kdy si silně prosazujete svou, by neuškodila trocha empatie a pochopení. Uvidíte, jak pookřejí a k cíli se probojujete společně.
Býk
Býk ( 21.4. - 21.5. )
Pro svoje děti dokážete hodně obětovat a jsou pro vás smyslem života.
Jste k nim vlídní, trpěliví a dokážete se společně s nimi radovat ze života. Je pro vás důležité zajistit jim materiální i citové bezpečí. Menší komplikace mohou nastat, když děti začnou dospívat. Ve chvíli, kdy nekriticky nepřijímají vše, co jim poskytujete a nesouhlasí s vámi, se cítíte zbytečně dotčeni. Když jim necháte volnost a možnost, aby si prosadili vlastní názor, a to hlavně Lvům a Beranům, budou si vás opravdu vážit.
Blíženci
Blíženci ( 22.5. - 21.6. )
Svoje děti vychováváte k tomu, aby se dokázali dobře orientovat ve všech složitých situacích života.
A spoléhali na svůj rozum a intuici. Trávíte s nimi hodně času a ukazujete jim nejrůznější oblasti lidského vědění, kterými se mohou zabývat. Jediné úskalí vztahů je skryto v tom, že jste sami často zaneprázdněni a nevidíte varovné signály ve chvíli, kdy se vaše děti něčím trápí. Naslouchejte jim a nechte je, aby se vám svěřili, nakonec tak vždycky všechny problémy a obavy společně vyřešíte.
Rak
Rak ( 22.6. - 22.7. )
Jste citlivý, starostlivý, pečlivý a vnímavý otec. O svoje děti se hodně bojíte.
A občas je svými přehnanými obavami dokážete trochu vystrašit, na druhou stranu se na vás mohou s čímkoliv obrátit. Ve všem, pro co se rozhodnou je podporujete, blízký je vám především umělecký nebo duchovní směr. Snažíte se je také ochránit před všemi negativními vlivy vnějšího světa, aby se měly jako v bavlnce. Nic ale nemůže trvat věčně. Až povyrostou, pusťte je s důvěrou a láskou do života, rádi se k vám budou vracet.
Lev
Lev ( 23.7. - 22.8. )
Rád prosazujete své představy ve výchově a někdy možná stavíte svým dětem laťku příliš vysoko a zbytečně je stresujete.
Není to potřeba, protože jste přirozenou autoritou a děti k vám samy vzhlížejí. Nejlépe vycházíte s ohnivými znameními, které si také kladou vysoké cíle. Svoje potomky chráníte a bojovali byste za ně i za cenu vlastního života. Vaše děti jsou do dospělosti dobře vybaveny – s optimismem, silnou vůlí a sebejistotou překonávají všechny překážky, které by jim mohly bránit v úspěchu.
Panna
Panna ( 23.8. - 22.9. )
Jste vzorní a pečliví otcové, svoje děti vychováváte důsledně, svědomitě a vždy se je snažíte co nejlépe zaopatřit.
Vymýšlíte pro ně nejrůznější programy a aktivity, aby mohly využít všechen svůj volný čas k sebezdokonalování, někdy však na úkor osobní svobody. Přenášíte na ně i svůj vztah k penězům, takže učíte je šetrnosti a spořivosti. V důležitých životních situacích chcete, aby byly upřímné, spravedlivé a poctivé. Z vašeho moralizování občas nebudou nadšené, ale to důležité si určitě zapamatují po celý život.
Váhy
Váhy ( 23.9. - 23.10. )
Snažíte se o to, aby váš vztah s dětmi byl co nejvíce harmonický.
Vše s nimi raději řešíte v klidu, mírnou, diplomatickou cestou. Jsou-li umělecky nadány, máte s nimi neskutečnou trpělivost a až nemístně je podporujete. Vždycky je dokážete povzbudit a dodat jim sebevědomí i pocit, že nejsou na problémy samy. Protože je neradi trestáte a usměrňujete, mohly by mít v dospělosti problémy s autoritami. Jinak jsou do života ale vybaveny dobrými komunikačními schopnostmi a uměním společenského bontonu.
Štír
Štír ( 24.10. - 22.11. )
Svoje děti berete velmi vážně a jednáte s nimi jako s dospělými, sobě rovnými partnery.
Vaše výchova je náročná, přísná, důsledná a autoritativní. Až z vás jde někdy strach. Dětem tak v některých situacích chybí větší citová náklonnost, pochopení, nadhled a smysl pro humor. Intelekt a vzdělání považujete za jednu z nejdůležitějších investic do života a proto děti vedete k dobrým výsledkům a zdravé soutěživosti. V životě tuto vlastnost nejednou upotřebí, stejně jako rozvážnost a cit pro taktiku.
Střelec
Střelec ( 23.11. - 21.12. )
Pro děti jste víc kamarádem než otcem. Čím budou starší, tím víc si s nimi budete rozumět.
Vaše otevřená, podnikavá povaha jim dává obrovskou volnost a pocit, že mohou dosáhnout čehokoliv. Ve chvílích, kdy s nimi nesouhlasíte, máte potřebu je okamžitě, bezmyšlenkovitě, někdy i nespravedlivě trestat, což někdy pociťují jako příkoří. Protože to ale vyvažujete optimismem a zdravým nadhledem, bouřky přechází rychle, nezanechávají hluboké rány a vaše děti se s radostí vrhají do dalších dobrodružství.
Kozoroh
Kozoroh ( 22.12. - 20.1. )
Jako otec se a všech okolností chováte především rozumně a uvážlivě.
Jste přísný a nesmlouvavý. Po svých dětech vyžadujete disciplínu, pečlivost, řád a v neposlední řadě až nekritickou pravdomluvnost. Proto vašim dětem asi nejvíce chybí pochopení, pohlazení a citová spontánnost. Když překonáte svou tvrdohlavost a černobílé vidění světa, budete víc přátelští, vstřícní a benevolentní, tisíckrát vám to oplatí. V dospělém věku potom jako už vaši rovnocenní partneři vaše vrozené vlastnosti ocení.
Vodnář
Vodnář ( 21.1. - 20.2. )
Pro svoje děti jste inspirativním, otevřeným a chápajícím rodičem, který je pro každou „špatnost“.
Vaše fantazie, idealismus a originalita je beze strachu pohání za nejrůznějšími zážitky a cíli. Občas by ale také potřebovaly cítit, že jsou vychovávány a svět má nějaké hranice, jinak by se mohly v některých situacích cítit ztraceně. Vaše nekonvenčnost a originalita je do života dobře vybavuje – tvůrčím talentem, odvahou, velkou vírou v sebe sama a schopností brát lidi takové, jací jsou, bez předsudků.
Ryby
Ryby ( 21.2. - 20.3. )
Na dětech a rodině vám velmi záleží. Jako otec jste starostlivý a vnímavý.
Vaše děti vyrůstají v silném citovém zázemí, jsou opečovávané a spokojené. Někdy ale možná až moc a spíše by potřebovaly pevnou ruku, která by je vedla k větší snaživosti a pracovitosti. Nedocenitelná je vaše empatie a pochopení pro různá dětská trápení a starosti. Vaše děti tak nikdy nebudou mít pocit, že jsou na svoje problémy samy a vaše sny a představivost je vždycky utvrdí v tom, že svět je úžasné místo pro život.

Matka podle slunečního znamení

Fotolia_matka1.jpgUž od pradávna byly lidem přisuzovány vlastnosti podle data jejich narození. Každý jsme dostali do vínku ... celý článek

Dítě podle slunečního znamení

Fotolia_miminko_clanek.jpgKaždé dítě je jiné a na každé musíme brát jiný metr. Záleží samozřejmě na výchově a prostředí, ve ... celý článek

NAŠI PORADCI - Vyberte si toho svého a zavolejte na tel.: 906 701 701

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.