Home - Články - Pro ženy - Karma - partnerský trojúhelník

Karma - partnerský trojúhelník

Karma - partnerský trojúhelník

karma.jpgKarma - partnerský trojúhelník
Jste zadaní, racionálně založení, či zodpovědní, ale přesto máte milostný vztah s dalším partnerem, který vás od prvního setkání neobyčejně okouzlil? Je mezi vámi magnetická až magická přitažlivost a vášeň? Počkejte, nerozvádějte se! To vám jen Karma na nos nasadila růžové brýle. Ano, tento váš nový okouzlující partner je karmického původu a protože máte mezi sebou něco nedokončeného
z minulé společné inkarnace, donutilo vás to nyní navázat vztah, který se prvotně projevuje velikou touhou a vášní. Vše se zdá ideální. Poté začnou přicházet na povrch nepříjemné záležitosti z minulosti, které je třeba dořešit.
Tomuto osudovému setkání mezi vámi se nelze vyhnout, nic si nevyčítejte! Jen dobře zvažujte jednotlivé kroky, ať nezraníte sebe ani oba své partnery více, než je nutné. Po ukončení karmy mají partneři – tedy i vy s tímto novým mužem, či ženou - šanci na společnou cestu životem, či harmonický nebo vynucený rozchod. To je záležitostí svobodné vůle vás dvou.
Partnerům (podváděným), kteří stojí mimo karmický svazek, doporučuji pokusit se, sledovat nevěru svého protějšku jako divadelní hru. A odpustit – uleví se vám, bude to o trochu méně ponižující méně trapnější a méně bolestnější. Nebudete zbytečným zpytováním, kde jste udělali chybu ztrácet drahocennou energii. Není totiž ve vašich silách dva karmicky omámené lidi od sebe odloučit. To, zda odpustit a odejít, či odpustit a zůstat, rozhodněte až po skončení karmy = jejich milostné role na jevišti, až se odlíčí a uvědomí si, že to byla jen náročná a vyčerpávající hra, ne opravdová Láska. Pak, začněte jednat, až se vrátí zpět domů k vám. Hodně vám při tom pomůže, uvědomíte-li si, že takovéto karmické pobláznění může s velkou pravděpodobností postihnout i vás. Přeji vám chladnou hlavu a pevné nervy!

Máte více otázek? Jsem pro vás na tel.: 906 701 701 a ráda vám poradím!

NAŠI PORADCI - Vyberte si toho svého a zavolejte na tel.: 906 701 701

Anketa

Přáli byste si osobní výklady karet prostřednictvím e-mailu?
Počet hlasujících: 305397
  1. 77304

  2. 69758

Vyberte možnost a klikněte


Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.