Home - Články - Znáte své protikladné znamení?

Znáte své protikladné znamení?

vloženo 5. 6. 2019
čas čtení: 4 minuty

Znáte své protikladné znamení?

Každé z dvanácti znamení zvěrokruhu, má svého protikladného spojence. I když jsou takovýto jedinci vlastně úplně rozdílní, přitahují se. Kde je na prvním místě rozum, na opačném je cit. Zapátrejme, proč je tomu tak?

sdílet článek na facebooku

Beran – Váhy
Váhy jsou znamením vzduchu a leží naproti ohnivému Beranovi. Beran je rozhodný, oplývá fyzickou zdatností a cholerickou povahou. Zato Váhy jsou nerozhodné, věří síle ducha a mají sangvinickou povahu. Beran touží za každou cenu dosáhnout svého cíle a je mnohdy až přehnaně rychlý. Váhy se drží motta, cesta je cíl a pyšní se klidnou silou. Beran je přímý a někdy až nepřiměřeně útočí. Váhy jsou diplomatické a konfliktu se brání za každou cenu. Přesto mají obě znamení něco společného. Na své okolí působí aktivně. Beran symbolizuje rozhodný čin a Váhy naopak oduševnělou moudrost a něhu. Beran, to je jen samé Já a Váhy mají starost o ostatní.

Býk – Štír
Vodní znamení Štíra a zemské znamení Býka oplývá pudovostí. Ani jeden z nich se nechce vzdát toho, oč mu běží. Štír prahne po duševním či nadpozemském zájmu, Býk upřednostňuje hmotné statky. Štír je citově založený, preferuje subjektivní a emociální myšlení. Věří lidské duši, vše kontroluje a v případě nespokojenosti zničí. Býk si stojí za svým rozumem, objektivním a spekulativním myšlením. Na prvním místě je spokojenost těla a vlastnictví něčeho. Štír miluje tmu, tajemnou hloubku citu, vášeň a touhu po něčem. Býk prahne po světlu, otevřenosti, klidu, smyslnosti. Když Býk něco nevlastní, dokáže ho to zničit.


PRECIZNÍ VĚŠTBA! Láska – peníze – budoucnost. Rychlé a jasné odpovědi zkušené kartářky na tel. č. 906 701 701! Paní Teodora



Blíženci – Střelec

Co má vzdušný Blíženec společného s ohnivým Střelcem? Obě znamení prahnou po vědění, učení, touze po pohybu, poznání a svobodě. Blíženec však oplývá praktickým myšlením a Střelec zase poznáním vyššího smyslu života. Blíženci jsou výbornými učiteli, preferují myšlenku, intelekt a komunikaci. Střelec je spíše takový myslitel, guru, drží se svých ideálů a duchovních znalostí. Pro Blížence je na prvním místě vědecké opodstatnění, informace, zvídavost a praktičnost. Jakoby hledal na vše vysvětlení. Střelec je naprosto jiný. Nedokáže pochopit život bez víry, poučování. Je sentimentální, plný naděje a filozofických pouček.

Rak – Kozoroh
Obě znamení jsou introvertní, nemají rády společnost. Jsou raději samy anebo v kruhu rodiny. Toto platí pro Raka, který se obává veřejnosti. Potřebuje dospět. Kozoroh má opačný problém, je dospělý až dost, ale s přibývajícím věkem se chová jako malé dítě. Rak je měkký, plný víry a nechá se snadno ovlivnit. To neplatí pro Kozoroha, který musí mít pro všechno vysvětlení. V životě je tvrdý a touží velet ostatním. Rak žije a rozhoduje se podle svých nálad a pocitů, je subjektivní. Kozoroh má vše naplánováno a je racionální. Rak umí pochopit a velkou váhu přikládá domovu. Zato Kozoroh jde směle za kariérou, touží po autoritě a význam klade na vnější hodnoty, hmotné statky a společenské postavení.

TAROT OSOBNOSTI ukazuje, jaké máte nadání a schopnosti, čím Vás sudičky obdarovaly a v jakých profesích byste svůj talent uplatnili. Dozvíte se o svých pocitech a vnímavosti, taky o tom, jak jste na tom v mezilidských vztazích. Porozumějte svému nitru a vytáhněte si své 3 karty hned teď!

Lev – Vodnář
Jak jsou na tom ohnivý Lev a vzdušný Vodnář? Jejich spojení se nese v duchu kreativity a lidskosti. Obě znamení se drží hesla žít a nechat žít, jen si to vykládají po svém. Lev dokáže vyjevit své city. Je živý, plný lásky a má opravdu pevnou vůli. Zato Vodnář je chladný jako led, věcný. Nechá se držet rozumem a kolegialitou. V duši Lva panuje osobní tvořivost, sebevědomí, pravá sexualita a touha mít děti. S Vodnářem je to naprosto jinak. Jakoby oplýval božskou genialitou, věděním, bezpohlavností. Možná se může někdy zdát, že preferuje plody ducha. Lev je smyslný a miluje pochvalu jen kvůli tomu, že chce být obdivován. Vodnář se oddává myšlenkám mezi nebem a zemí.

Panna – Ryby

Vodní Ryby a zemské Panny spojuje cesta vedoucí od reality. Citlivá znamení se snaží pomáhat svému okolí. Panny prakticky, Ryby se pro bližní sebeobětují. Pro Panny je preferencí skutečnost, věčnost, fakta a analyzování. Ryby jsou plny fantazie, snění, víry a celistvosti. Ryby se obětují a pomáhají. Chtějí přenechat dění osudu. Panny potřebují sloužit, ale přitom plánovat a zkoušet, kde je hranice omezení. Disponují pozemskou logikou a věří v tělesnou potravu. Zato Ryby čekají na pomocnou ruku osudu a spoléhají na vlastní intuici. Věří ve vyšší smysl a mystická spojení.

|<< < 507 | 508 | 509 | 510 | 511

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.