Home - Články - Znamení Raka - komplikovanost i romantika

Znamení Raka - komplikovanost i romantika

vloženo 20. 6. 2021
čas čtení: 3 minuty

Znamení Raka - komplikovanost i romantika

Právě dnes 21. června nastává letní Slunovrat! V 5:31 ráno se Slunce posune do dalšího znamení zvěrokruhu a tentokrát převezme svou vládu Rak. A máme se na co těšit!

sdílet článek na facebooku

Rak má bez pochyby nejkomplikovanější povahu z celého zvěrokruhu. Nelze mu upřít velkolepou představivost, laskavost a schopnost porozumět ostatním lidem. Někdy se však zbytečně sžírá svými představami, proto potřebuje v životě jistotu. Co ještě můžete od Raka očekávat?
Rak si potrpí na tradicích a je výborný společník. Liberální pohled na svět dokonale pochopí Kozoroh, proto vytvoří skvělý pár pro manželství. Rak si velmi dobře rozumí se zrozenci Štíra, kteří ho odvedou od stereotypu. Ryby zavedou Raka do světa fantazie a opravdových citů.

Romantika až za hrob

Myslíte si, že je Rak zakřiknutý a stydlivý? Opak je pravdou. Jemně si vás vychutná a jeho polibků se prostě nenabažíte. Je něžný a líbání okoření laskáním ušních lalůčků a krku. Raci milují dlouhé něžné milování spojené s nekonečným mazlením a líbáním.

Potřebují cítit od partnera absolutní souznění. Experimentování Rakům nesluší, pokaždé potřebují prožívat něco výjimečného. Milovaný protějšek může někdy štvát jejich až příliš romantická povaha a rezervovanost.


Vcítí se do ostatních

Inteligentní Rak překypuje citlivostí, vnímavostí a pochopením. Nesnese rutinní práci, která nemá hlubší smysl. Raci milují přímý kontakt s lidmi, proto jsou z nich výborní učitelé, číšníci, zdravotní personál, sociální pracovníci, ale také bytoví designéři, obchodníci s uměním či politici.

Špatná nálada Raka se promítá nejvíce do rodinných vztahů. Jakmile začne být posedlý nesmyslnými myšlenkami, začněte ho hýčkat. Rak nikdy nepohrdne masáží, mazlením a rozmazlováním jídlem. Potřebuje cítit jistotu a bezpečí, jen tak bude zase fit. Pokud si ho budete dobírat kvůli rodičům a jeho dětem, odvrátí se od vás. Nebude křičet, prostě jste u něj skončili.

Rozhodne-li se Rak pro výlet, vždy v rodinném kruhu. Na sto procent jej zaujme příjemné místo v přírodě spojené s piknikem. Rak se nebrání ani lenošení u vody. Opalování, koupání a posezení u dobrého jídla jsou prioritou.

Autor článku

|<< < 769 | 770 | 771 | 772 | 773

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.