Home - Články - Zimní tarotový horoskop kariéry 2019

Zimní tarotový horoskop kariéry 2019

vloženo 26. 11. 2019
čas čtení: 10 minut

Zimní tarotový horoskop kariéry 2019

Chcete vědět, co vám zima přinese v práci? Tarotové karty vám prozradí, jak si nejlépe vydělat a kam obrátit vaše ambice!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Devět pohárů
vám věští velmi příjemné období, potěší vás hlavně dobrá atmosféra, která bude panovat na vašem pracovišti. To se pak hned mnohem lépe dělá a soustředí na cokoliv, když se člověk nemusí obtěžovat různými intrikami, pomluvami a žabomyšími válkami! Bude vám dopřána hojnost po všech stránkách – dostatek peněz, pochvaly od kolegů i nařízených, a v neposlední řadě i dostatek volného času pro vaše blízké! Po vánočním odpočinku bude poznat, že jste načerpali nové síly, protože všechno budete s přehledem zvládat a nic vás jen tak snadno nevyvede z rovnováhy. Budete spokojeni s tím, co máte, a budete si užívat příjemné období úspěchu a spokojenosti. Do nějakých větších plánů do budoucna se vám však příliš nebude chtít. Možná by byly možnosti, jak věci ještě zlepšit nebo jak byste mohli po kariérním žebříčku ještě postoupit, ale nebudete to řešit. Proč si taky dělat zbytečný stres, když to, co máte, vám naprosto vyhovuje a máte vše, co potřebujete, bez zbytečně velké námahy!

Býk
Karta Eso mečů
vám přináší skvělé nové nápady, možnosti a příležitosti, které vám umožní odstartovat nový kalendářní rok s plným nasazením! Vaše motivace bude tak silná, jako již dávno ne, protože před sebou spatříte jasnou vizi toho, co můžete dosáhnout, a přímou cestu, která k tomu vede! Konečně vám nebudou stát v cestě za vašimi cíli žádné překážky, právě naopak, okolnosti vám budou hrát do karet a podporovat vás ve vašich ambicích. Teď už jen nepromeškat tuto skvělou vlnu energie, na které se můžete svézt a dotáhnout to hodně daleko! Velmi příjemná a snadná bude komunikace se všemi vašimi spolupracovníky a obchodními partnery. Jako kdyby někdo najednou zázračně odstranil všechny spory a nedorozumění, věci půjdou jako po másle a ve všem vždy najdete společnou řeč. Bude to taky díky vaší schopnosti jasně a výstižně vysvětlit ostatním vaše plány a cíle! Věci se budou vyvíjet ohromně příznivě, a to vám dodá sebedůvěru pokračovat a vzít si na sebe ještě větší a náročnější projekty. Bude to pro vás výzva, a máte všechny předpoklady ji úspěšně naplnit!

Blíženci
Karta Rytíř mečů
je kartou tvořivosti, rychlosti, šikovnosti a ohromné aktivity. Žádný zimní spánek vám tedy nehrozí, právě naopak, budete plní činorodé energie a nebude vám chybět cílevědomost. Přesně víte, kam to chcete dotáhnout, a vaše práce vás bude bavit, takže si pro ni vždy najdete dostatek energie a elánu. To se nakonec projeví i ve finanční oblasti, ale nebude to pro vás motivace číslo jedna. Mnohem důležitější je, že toužíte něčeho konkrétního dosáhnout, naplnit své plány, ukázat svoji kreativitu a dobré nápady. Okolí ocení vaše skvělé výsledky, ale pozor, protože s někým, kdo bude mít opačný názor na to, jak věci dělat, se můžete naopak snadno dostat do křížku. Lepší tedy bude se takové spolupráci úplně vyhnout hned od začátku, když spatříte, že vaše vize a cíle nejsou úplně kompatibilní. Nebudete tak plýtvat svoji energii na obhajování vašich plánů, protože vzdát se jich pro vás nepřichází v úvahu, a budete moct svoji sílu zaměřit naplno tam, kde je opravdu potřeba a kde bude přinášet výsledky!



Rak
Karta Poustevník
vám věští zimu naplněnou samostatnou prací, ať už se vám to líbí nebo nikoliv. Budete mít před sebou úkoly, na které budete sami – pro některé Raky velmi příjemná změna oproti nutnosti se neustále dohadovat v týmu, pro jiné zas nezvyk, muset si najednou všechno zařizovat sám a nemoct se spolehnout na pomoc kolegů. Každopádně je to pro vaši kariéru velmi zajímavá výzva, která vám toho může hodně dát. A to nejen po finanční stránce, ale hlavně z hlediska rozvíjení vašich schopností a potenciálu. Bude to pro vás cenná příležitost vyzkoušet si nějakou práci od začátku až do konce na vlastní triko, se všemi úkoly, které to obnáší, a taky vás to naučí lépe si organizovat práci, rozvrhnout čas a naplánovat co kdy udělat. Zkrátka, jedinečná příležitost k osobnímu růstu, a nakonec možná zjistíte, že vám to vyhovuje, a třeba už u tohoto stylu práce zůstanete! A kdyby ne, bude to zkušenost, která vám v budoucnu pomůže umět lépe zorganizovat spolupráci a rozdělení úkolů v týmu!

Lev
Karta Síla
je jasným znakem, že energie vám chybět nebude, ale jiná otázka už je, jestli ji budete umět zaměřit tím správným směrem! To si totiž vyžaduje značnou sílu vůle, a po svátcích to bude platit dvojnásob! Dostat se z odpočinkového režimu a začít se opět naplno koncentrovat nejen na koníčky, které vás baví, ale taky na práci, která vás živí, to bude pořádná výzva! Tak si hlídejte, ať vaše pozornost skutečně směřuje tam, kam má směřovat, a nenechejte se rozptylovat od toho, co je teď důležité udělat. Jasně, ono se to snadno řekne a hůř dělá, ale o tom to právě je – naučit se umění sebekontroly a využít své síly efektivně! Jasně, možná všechno s přehledem zvládáte, i když vám myšlenky běhají všude možně, ale představte si, o kolik lepší by to ještě mohlo být, pokud budete svoji práci skutečně dělat s plným nasazením. Motivací by vám mohla být i možnost finančně si přilepšit nebo dosáhnout povýšení, když zatnete zuby a přinutíte se i k věcem, které vám zas až tolik nevoní! Tak co, zkusíte to?

Panna
Karta Deset holí
prozrazuje, že je toho na vás opravdu hodně, a někdy se cítíte přetíženi nad všechny únosné meze. Musíte toho zvládat opravdu hodně, a zdaleka ne všechno, co děláte, je pro vaše okolí viditelné, takže skutečný rozsah vaší práce umí jen málokdo ocenit. A aby toho nebylo málo, jako Panny byste nejraději všechno dělali dokonale a z odfláknuté práce nemáte dobrý pocit, ale někdy zkrátka není dostatek času ani sil – a pak se to před vámi hromadí jako nekonečný seznam nedodělaných restů. Po zimních svátcích to všechno na vás zas jednou spadne s plnou sílou, a budete mít co dělat, abyste se z toho nezbláznili. Jak to ovšem vyřešit? Nestyďte se říct si o pomoc, když už toho budete mít opravdu nad hlavu. Ostatní si to možná ani neuvědomují, ale když jim to přímo řeknete, možná budete překvapeni, že vám vyjdou vstříc, a všechno bude najednou mnohem snazší. Nenechejte se tedy odradit nekonečným seznamem úkolů, který je před vámi, nakonec to nebude zdaleka tak strašné, jak to vypadá!



Váhy
Karta Král pohárů
vám přináší velmi příjemnou mezilidskou atmosféru na pracovišti, a vy sami budete mít velkou zásluhu na jejím vytvoření! Jako Váhy patříte mezi empatické a vnímavé lidi, kteří vždy umí s každým vyjít a hledání kompromisů a souladu je vaší silnou stránkou. A to jsou schopnosti, které se vždy hodí, a které vám pomohou navodit mezi kolegy příjemné ovzduší a dobrou náladu. Často si k vám budou lidi přicházet po rady, ať už se to týká práce samotné, nebo ještě častěji vztahových záležitostí, protože máte zkrátka nos na to, jakou má šéf náladu, a podobné drobné, ale o to důležitější záležitosti. Navzdory své skromnosti vám to padne dobře, že ostatní oceňují vaše zkušenosti, schopnosti a moudrost. Přece jen se už nějakou dobu pohybujete v kruzích, kde jste se mohli přiučit spoustě užitečných věcí, a tak vás bude těšit, že můžete své znalosti předat mladším kolegům. Vaše pevná pozice na pracovišti se dočká i finančního ocenění, takže vám nic nebude chybět!

Štír
Karta Pět mincí
ukazuje, že ne všechno se teď v zimě povede podle vašich plánů, a měli byste se připravit i na drobné nezdary, které ale konec konců ke každé práci patří. Nemůže jít všechno vždy hladce, člověk to pak začne brát jako samozřejmost a přestane se snažit, zatímco neúspěch může být zároveň výzvou zkusit to ještě jednou a lépe. Na všem špatném lze vždy najít i něco dobrého, a tak teď zjistíte, na koho z vašich spolupracovníků se můžete skutečně spolehnout a kdo vás podrží i v nesnázích. Naopak, úspěšně a zaručeně se zbavíte všech, kteří by se chtěli jen přiživovat a obohacovat na vašem úspěchu, a sami pro vás nejsou ochotni nic udělat. Příjemně vás překvapí, že dílčí neúspěchy posílí týmového ducha, a místo hádek začnete společně s vašimi nejbližšími kolegy konstruktivně přemýšlet, jak se příště vyhnout chybám a udělat všechno ještě lépe. I negativní zkušenosti jsou zkušenosti a na vaší kariérní cestě vás mohou posunout výrazně kupředu!

Střelec
Karta Sedm mečů
prozrazuje, že využíváte svoji chytrost k tomu, abyste si zajistili všechny výhody, které si můžete alespoň trochu nárokovat! Někdy však z toho máte trošku černé svědomí, i když ve skutečnosti jste nikomu neuškodili – každý by mohl udělat to samé, ale zdaleka ne každý si umí najít patřičné informace! Spoléháte se jen na vlastní síly a raději si zajistíte všechno, co můžete, než čekat na to, kdo vám co dá a nabídne. Občas přemýšlíte, zda byste se neměli o nějaké to know-how, nebo dokonce i o získané prostředky podělit, říkáte si, že by to možná bylo férovější, ale na druhé straně – kdo z dotyčných lidí, o které se jedná, by pro vás udělal to samé? Nemějte obavy, časem se dostanete i do příjemnější situace, kdy budete mít k lidem kolem sebe stoprocentní důvěru a budete táhnout za jeden provaz, ale prozatím je vaše strategie asi to nejlepší, co můžete udělat! Tak nemějte výčitky a těšte se z toho, že vám věci vychází podle plánů!



Kozoroh
Karta Blázen
říká jasně – nebojte se vykročit ze zaběhlých kolejí a zkusit něco nového a úplně jiného než doposud! Jste v pokušení udělat ve své kariéře rázné změny, které vám však okolí nejspíš vymlouvá, protože jim připadají až příliš bláznivé! Možná toužíte se vším seknout a odjet do zahraničí, možná chcete rozběhnout nové podnikání v oboru, o kterém jste vždy snili, možná potřebujete vypnout a nejraději byste podali výpověď, vybrali bankovní konto a vyrazili na cestu kolem světa! Ať už jsou vaše tajné sny jakékoliv, to nejlepší, co teď můžete udělat, je řídit se jimi a jít si za tím! Štěstěna přeje odvážným, kteří vybočí z každodenního stereotypu, tak nemějte strach, protože nad vámi bude držet svoji ochrannou ruku! Oživte v sobě mladistvého ducha a nebojte se být bezstarostní, odvážní a nespoutaní konvencemi. Vždyť jistě sami tušíte, že je to možná na dlouhou dobu poslední příležitost vytrhnout se z nalinkované budoucnosti, tak se ji chopte a uvidíte, že to bude stát za to!

Vodnář
Karta Pět pohárů
prozrazuje, že se pořád ještě trápíte kvůli nějakým minulým nezdarům a vyčítáte si, že jste to mohli udělat lépe. Pořád si v hlavě malujete scénáře typu coby kdyby, a zmocňují se vás myšlenky na to, že kdybyste to nebo ono tehdy udělali či neudělali, kdybyste na tohle řekli ano a na to ne, kdyby se vám povedlo to nebo ono udělat lépe nebo rychleji mohli jste teď být někde úplně jinde. A třeba vůbec ne! Osud totiž vždy zařídí, že věci se dějí tak, jak se mají dít, a to i v práci. Takže to, kde momentálně jste, je pro vás právě teď ta nejlepší možná situace, ať už to vypadá navenek jakkoliv. Tak nevěšte hlavu, a nechejte starosti, lítost, výčitky a brečení nad rozlitým mlékem ve starém roce! S novým kalendářem se začínají i nové možnosti, a myšlenky na minulost, kterou již nezměníte, vám jen ubírají neuvěřitelné množství sil, a to úplně zbytečně. Někdy je těžké povznést se nad to, co člověka trápí, ale vaše kariéra teď potřebuje, abyste se orientovali na budoucnost a minulost nechali definitivně za sebou!

Ryby
Karta Dvě mince
je poslem výrazných změn, které vás možná překvapí, ale budou pro vás velmi příznivé! Již dlouho tajně toužíte vymanit se ze stereotypu, a teď vám dají okolnosti zelenou a udělají to za vás! Ale pozor, nové možnosti přijdou hodně nečekaně, takže to pro vás bude zpočátku překvapení, které vás zaskočí. Ale vy velmi dobře víte, po čem tajně toužíte, takže se nové situaci rychle zorientujete a chopíte se své příležitosti! Ať už se jedná o úplně novou pracovní pozici nebo jen o nové úkoly na stávajícím místě, přinese vám to spoustu nové energie a motivace do chladných zimních dnů. Do změny půjdete ani ne tak kvůli penězům, ale hlavně kvůli tomu, abyste konečně mohli dělat něco jiného. A z dlouhodobého hlediska to bude taky mnohem perspektivnější, než kdybyste zůstali stát na místě, protože získáte úplně nové zkušenosti a dovednosti! A nebojte se, rychle si zvyknete, všechno zvládnete a ukáže se, že veškeré obavy z kroku do neznáma byly úplně zbytečné!

Autor článku

|<< < 563 | 564 | 565 | 566 | 567

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.