Home - Články - Vytoužené miminko v tarotových kartách

Vytoužené miminko v tarotových kartách

vloženo 7. 5. 2019
čas čtení: 4 minuty

Vytoužené miminko v tarotových kartách

Umí karty prozradit, kdy se dočkáte vytouženého miminka? Prozradím vám, které tarotové karty znamenají příchod mateřství!

sdílet článek na facebooku

Děťátko se ohlásí tehdy, když se na něj neptáte

Jedna z nejčastějších otázek, které jako kartářka dostávám, zajímá hlavně dámy. Je to otázka, jestli a kdy vstoupí do jejich života děťátko. Tato otázka však nemá vždy úplně snadnou odpověď. Abych řekla pravdu, většinou o ní karty mlčí. A to hlavně pokud se na to ženy přímo ptají – příchod miminka zůstává zahalen tajemstvím, protože ani karty nejsou ochotny sdělit všechno, co si usmyslíme vědět.

Daleko častěji se stává, že děťátko se ve výkladu objeví tehdy, když se na něj tazatelka přímo neptala. V tarotu existuje několik karet, které mohou ukazovat na blížící se těhotenství. Když se některá z těchto karet, nebo dokonce několik z nich najednou ve výkladu objeví, lze očekávat radostné zprávy o příchodu dítěte. Většinou se takové šťastné zprávy objevují tehdy, když se tazatelka ptá na svoji blízkou budoucnost jako celek, aniž by se ptala přímo na možnost mateřství.



Karty jsou už jednou takové. Samy se rozhodnou, co z pravd, které znají, nám sdělí, a co si prozatím nechají pro sebe. Příchod nového života na svět je velké mystérium, a právě proto zde nelze očekávat snadné odpovědi na zavolání. Karty ohlásí blížící se mateřství nejdřív těm, kdo s ním nepočítají. Ty dámy, které se přímo ptají, se naopak často musí spokojit s tím, že to zatím zůstane tajemstvím. Karty zkrátka mají svá vlastní pravidla, podle kterých se chovají, a přijít jim na kloub někdy není snadné!

Trojice tarotových karet věštící otěhotnění


Pojďme však již ke konkrétním kartám.

Karta, která asi nejvíc ze všech ohlašuje blížící se mateřství, se jmenuje Císařovna. Je na ní zobrazena krásná žena sedící na trůnu. Ve výkladu vždy znamená, že tazatelka bude silně rozvíjet ženskou stránku svojí osobnosti a projeví všechno, co je na jejím ženství krásné. Znamená to soustředit se na domov, na rodinu, na vytváření krásna a harmonie. Naopak kariéra a pracovní ambice by měly jít stranou, pokud vám ve výkladu vyjde Císařovna. Císařovna ve výkladu pro ženu může, ale nemusí znamenat otěhotnění a šťastný porod. Všechno záleží na tom, jaké další karty se ve výkladu objeví – teprve v souvislostech se vyjevuje přesný význam přijatého poselství.



A co znamená karta Císařovna ve výkladu, když se ptá muž? Většinou to není blížící se potomek, ale setkání s tou pravou partnerkou, nebo v některých případech Císařovna vypovídá i o zlepšení vztahu s matkou.

Druhá karta, která často předznamenává těhotenství, je Páže mincí (v některých tarotových sadách se stejná karta jmenuje Princezna pentaklů). Bývá na ní zobrazen buď mladý kluk, nebo mladá těhotná dívka. Obecný význam této karty je příležitost k obnově, růstu. materiálnímu rozvoji. Je to karta plodnosti a nových začátků. Opět platí, že tato karta ve výkladu nemusí automaticky znamenat těhotenství. Ale velmi často ho znamená!

Třetí karta, která často věští příchod potomka, se jmenuje Slunce. Jejím všeobecným významem je radost ze života, celkové životní štěstí, pozitivní vyhlídky do budoucna a naplňující vztahy. Na kartě je vyobrazeno malé dítě dovádějící pod zářícím Sluncem. A proto i Slunce patří mezi karty, které velmi často ohlašují, že vám na dveře již brzo zaklepe vytoužený potomek.

Věštba příchodu děťátka je tím spolehlivější, čím víc z těchto karet se ve výkladu objeví. Když je pouze jedna, nemusí to ještě nic znamenat. Když jsou dvě, je to již hodně na pováženou. A když se ve výkladu objeví všechny tři, znamená to, že miminko se blíží – dokonce i v případě, že jste se na něj vůbec neptali!

|<< < 497 | 498 | 499 | 500 | 501

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.