Home - Články - Vraní SUPERÚPLNĚK v Panně

Vraní SUPERÚPLNĚK v Panně

vloženo 2. 3. 2020
čas čtení: 5 minut

Vraní SUPERÚPLNĚK v Panně

Co nám přináší březnový SUPERÚPLNĚK? Tato plná Luna se odehraje ve znamení Panny a kulminovat bude 9. března 2020 v 18:48. Proberme si její energie a poselství z hlediska numerologie, nám známého slunečního znamení, v němž bude Luna stát, ale také podle starých indiánských tradic.

sdílet článek na facebooku

Poselství čísel

Podívejme se na datum, kdy Luna nabude své plnosti: 9. 3. 2020 v 18:48. Součet těchto čísel je kupodivu jedna. Co nám říká jednička o tomto úplňku? Luna nám tentokrát napomůže být přímí a hledat jednoduchá a účinná řešení. Pokud jste přímým a rázným člověkem, budete nyní ve svém živlu, Luna s jedničkou na štítě vás podpoří a budete vést ostatní. Pokud jste zmatkář a trochu popleta, jednička vás přiměje uspořádat si hodnoty, názory a životní režim. Jednička je opravdu první kořen, z něhož vznikají ostatní. Přátelství vzniklé ve znamení čísla jedna přetrvají věky. Otevřenost, upřímnost a síla pomáhat skrývající se u jedinců ovlivněných jedničkou je něco, co se v životě nezapomíná. Pod vlivem tohoto čísla mohou být lidi trochu buranští a prvoplánoví, ale to se jim pro jejich kvality odpouští. Jednička má velkou vitalitu, klacky pod nohama prostě přeskakuje a jde dál. Chopte se daru tohoto úplňku i vy.


Energie Panny

Nikdo není pracovitější a systematičtější než zrozenci Panny. Nyní se na této panenské puntíčkářské vlně svezeme všichni. Síla úplňku bude badatelná již tři dny před ním a na vlně pojedeme i tři dny poté. A pozor! Jedná se o první ze dvou superúplňků tohoto roku. (Následující bude hned za měsíc.) Co to znamená? Luna bude v nejbližším bodě své oběžné dráhy směrem k Zemi. Bude velmi výrazná a velká a její magnetická síla bude působit silněji než jindy. Pomůže nám zvládnout velké projekty, jak nám je dává síla Panny. Ale bude také spouštěčem obtíží pro migreniky, epileptiky a citlivce obecně. Proto dobře spěte, hodně pijte, dodržujte životní rytmus, jezte lehká jídla, abyste vše zvládli bez obtíží. V tomto období se vyvarujte alkoholu. A co nejvíce využijte síly úplňku pro své pozitivní plány. Naskočte si na vlnu a jeďte.

Mohou se nás zmocnit nutkavé pocity neklidu a touhy vykonat věci, které nás doposud svou pracností trochu děsily. K překvapení svých blízkých se můžeme pustit do přestavby bytu či malování, jen tak bez plánu, protože se už prostě „na ty fleky na zdi nemůžeme dívat.“ Období se výborně hodí pro náročnější projekty, které jsme dlouho odkládali. Síla Panny nám pomůže je skvěle zrealizovat. Aby se tento líc neobrátil ve svůj rub, tj. v nadměrnou kritičnost a hnidopišství, to už si každý z nás musí ohlídat sám. V tomto období se můžeme zbavit všeho, co nás tíží, vyčistit se dá nejen malba na zdi, ale i vztahy. Můžeme se pustit do složitých rozhovorů a niterných výpovědí, které pomohou leccos si vyjasnit a upevnit rodinná a partnerská pouta. Myslete přitom na to, abyste se nedali strhnout negativní emocí, ale vždy mluvili s láskou. Pomůže vám myslet na dlouhodobý výsledek vztahu, který chcete prožívat. Stejně tak doporučujeme čistit i tělo, Panna má moc podpořit vás, abyste se dostali do nové kondice a vylepšili si imunitu.


Indiánský Vraní měsíc

Podle starých indiánských tradic se tento úplněk nazývá Vraní. Vrána byla magickým zvířetem, které podle šamanů zprostředkovávalo kontakt do jiných světů. Vrána měla také dar přemísťování, na jaké místo pomyslela, tam se octla – a šamani se to od ní učili. Vrána vám přináší nový pohled na sebe i svůj život, pohled z jiného úhlu, z ptačí perspektivy. Známa je ale také pověst o jedné velké vraní chybě, které se nedopusťte: Vrána milovala svůj stín. Chtěla s ním kamarádit, neustále do něj klovala a dotýkala se ho. Tak silně na něj myslela, až mu předala svou životní energii. Jednoho dne stín ožil, ale vrána zmizela. Rozlišujte stín od skutečnosti, nedávejte svou energii do něčeho, co za to nestojí. Tím takové věci jen posilujete.

|<< < 597 | 598 | 599 | 600 | 601

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.