Home - Články - Vliv dní v týdnu na chování a povahu

Vliv dní v týdnu na chování a povahu

vloženo 2. 10. 2019
čas čtení: 7 minut

Vliv dní v týdnu na chování a povahu

Charakter člověka je určován podle měsíce, ve kterém se narodil. Na to, jací jste, mají vliv i dny v týdnu, kdy jste prvně spatřili světlo světa. Není divu, že lidé narození v pondělí mají zcela odlišné charakteristické rysy nežli nedělňátka. Každý den v týdnu je v područí své vládnoucí planety. Možná jste nevěděli, že jednotlivým dnům v týdnu vládnou podle nauce o andělech i samotní andělé strážní.

sdílet článek na facebooku

Pondělí
Pondělí je pod vlivem Měsíce, který je planetou citů, nálad i podvědomí. Charakteristické rysy lidí narozených se v pondělí jsou hloubavost, obrovská fantazie a obliba snění. Zrozenci prvního dne týdne v sobě nosí silné emoce a mají ochranitelskou duši. K ostatním jsou vlídní a milí. Velmi rádi pomáhají a neumějí nic odřeknout. Lehce se s nimi manipuluje a s využíváním se neumějí mnohdy poprat tak, jak by chtěli. Zklamání v nejbližších je pro ně skličující. Dle angelologie patří pondělí pod křídla archanděla Gabriela, který je poslem dobrých zpráv. Rovněž je mu přisuzován post radosti, soucitu i pravdy. Nutno podotknout, že mají lidé narození pod vlivem Měsíce sklony k přehánění, ale jsou to věční romantici.

Úterý
Úterek je pod nadvládou bojovného Marsu. Tato planeta je symbolem odvahy, průbojnosti i cílevědomosti. Lidé narození druhý den v týdnu mají v lásce fyzická i psychická klání. Je to divné, ale v hádkách nemají konkurenci. Nedokážou vykonávat obyčejné posty, protože jsou rodilí vůdcové. Lze říci, že žijí hektickým tempem, proto jsou často vyčerpaní. Neumí pořádně odpočívat. Ochráncem zrozenců úterka je archanděl Camael. Nebeský bojovník se stará o rozumnou cestu těchto bojovníků. Sebeprosazení je krásné, ale ne za každou cenu. Člověk se musí naučit převzít do svých rukou odpovědnost za své činy. Archanděl Camael rozvíjí kreativitu a vnitřní poznání. Pomáhá vypořádat se s bolístkami z minulosti.



Středa
Vládcem středy je Merkur, který sází těmto zrozencům do hlavy starosti. Už od dětství se tito lidé potýkají s řešením praktických záležitostí. Hloubají nad nimi, a pokud momentálně právě nic nevysvětlují, něco si najdou. Nelze jim upřít bystrost, prvotřídní vkus a umělecký talent. Mají v lásce poznání nových krajin a lidí. Ochrannou ruku nad nimi drží archanděl Rafael, který jim dodává vnitřní vitalitu a odvádí negativní myšlenky. Středeční jedinci jsou vlídní, pokorní, vznešení a mnohdy duchovně zaměření. Mají v sobě empatii, soucitnou povahu a jsou bojovníky za práva všech lidí. Bez spravedlnosti by snad ani nemohli existovat.

Čtvrtek
Čtvrtečním jedincům vládne Jupiter. Není divu, že jsou jeho ovečky šťastné a úspěšné. To se týká kariéry a finančních machinací. V žilách jim koluje optimismus, smysl pro komunikaci a filozofování. Bez cestování a poznávání nových osobností by nemohly snad ani žít. Lidé narození ve čtvrtek se stávají často oběťmi svých požitků. Jejich patronem je archanděl Zadkiel, jemuž se přiřazuje milosrdenství a soucit. V tomto ohledu je důležité odpuštění a empatické sklony. Čtvrtečníčci umí pobavit i pomoci. Ne nadarmo se jim ostatní svěřují, protože nemají problém s udržením i toho největšího tajemství.

Pátek
S posledním dnem pracovního týdne je spojena Venuše. Tito zrozenci bývají milí, krásní, příjemní a přitažliví. Nechybí jim společenské vybrané chování, umělecké založení, citlivost a půvab od přírody. Ženy jsou skvělými matkami. Přátelé a známí se cítí v jejich společnosti velmi příjemně. Patronem pátečních jedinců je archanděl Anael. Právě on měnil zlo v dobro, honil rány po válkách a pomáhal pozvednout lidské myšlení na nechaotickou úroveň. Pátečníčci dokážou urovnávat konflikty a vytvářet harmonickou atmosféru. To vše díky laskavému a inteligentnímu chování a vystupování. Když je třeba chytré rady, pomohou právě oni.



Sobota
Vládcem zrozenců soboty je ambiciózní Saturn. Nutno říci, že je život v jeho spárách nelehký, což je vidno i v banálních situacích. Sobotní lidé si musí všechen úspěch těžce vypracovat. Jsou k sobě až přehnaně přísní a poslušnost vyžadují i od ostatních. Jejich tvář je často smutná a přísná. Vydělané peníze si umí ušetřit a potrpí si na pořádek. Sobotním panovníkem je archanděl Cassiel, který v sobě nese vážnost a serióznost. Právě on pomáhá v těžkých situacích a dodává sebedůvěru. Když se sobotní zrozenci rozčílí anebo jim není něco po chuti, dokážou trestat své blízké i jiné lidi až přehnanými způsoby.

Neděle
Roztomilá nedělňátka mají v životě štěstí, nejen proto, že jim vládne všemocné Slunce. Jejich život je plný optimismu, pozitivní energie a radosti. Je skvělé, že z nich tryská na celé okolí. Není dobré, že mají někdy negativní vliv na své blízké, protože jim vnucují své názory a vyžadují autoritu či poslušnost. Přes všechno jsou to hrdinové s obrovskou inteligencí. Nedělním lidem vládne všemocný archanděl Michael. Pomáhá jim překonávat těžké překážky i špatné stránky nitra. Určitě lze zmínit, že těmto jedincům nechybí vytrvalost, empatie, soucit a boj za pravdu. A to za každou cenu. I oni potřebují život ve spravedlivém pojetí, jinak nejsou spokojení.

|<< < 545 | 546 | 547 | 548 | 549

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.