Home - Články - Velký lednový horoskop financí 2022

Velký lednový horoskop financí 2022

vloženo 4. 1. 2022
čas čtení: 10 minut

Velký lednový horoskop financí 2022

Chcete vědět, jak na tom bude v lednu vaše peněženka? Zajímá vás, které znamení může skvěle investovat a kterému naopak hrozí dluhy? To všechno a mnohem více vám prozradí váš tarotový horoskop financí!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Páže pohárů vám prozrazuje, že klíčem k dobré finanční situaci budou překvapivě – vztahy! Nespoléhejte ani tak na zaměstnání, zakázky a výdělky, jako spíš na spolupatřičnost s vaší rodinou a dalšími lidmi, kteří jsou vašemu srdci blízcí. Vzájemná finanční výpomoc, půjčky nebo spolupráce budou přesně to, co teď budete potřebovat a vytrhne vám to trn z paty. Lidé, se kterými si rozumíte i po osobní stránce, vás na rozdíl od jiných nebudou chtít využívat a vymáčknout jako citron, ale dají vám výhodnější podmínky, které se vám vyplatí!
Velmi perspektivní bude v této době rodinné podnikání a podobné formy spolupráce. Skloubit pracovní a rodinné vztahy se ukáže jako velmi užitečné a přínosné. Štěstěna bude přát i těm Beranům, kteří pracují ve stejném oboru se svým manželským nebo životním partnerem. Společně se vám to bude táhnout mnohem lépe a přinese vám to zisky! K tomu, aby vaše spolupráce s blízkými opravdu fungovala, však bude nezbytná stoprocentní spolehlivost. Žádné opožděné platby ani nic podobného, i když si říkáte – vždyť to je švagr, on to pochopí! Férový přístup a vstřícnost budou základem, na kterém bude všechno stát a padat.

Býk
Karta Vůz značí, že po finanční stránce budete mít všechny aspekty svého života pod kontrolou. Příjmy a výdaje, výdělky a rozpočet, to všechno budete mít pod palcem a budete v tom mít stoprocentní přehled! Díky tomu se vám snadno povede najít na několika místech rezervy, které vám umožní dovolit si vyšší životní úroveň, nebo vám umožní do něčeho nového investovat.
Nebudete to ovšem mít zas tak úplně jednoduché. Bude zde hodně protichůdných tendencí, které budete muset nějak uvést do souladu. Lidí, kteří po vás budou žádat peníze, bude hodně, je proto důležité, abyste si stanovili jasné priority a nepodlehli jen tak snadno naléhání nikoho, kdo z vás bude loudit peníze! I kdyby to byl někdo velmi blízký z vaší rodiny!
Přichází období, které je velmi příznivé pro nové investice a začátky nových projektů zaměřených na zisk! Tak to nepropásněte, není co odkládat – nové možnosti na vás čekat nebudou! Pusťte se do zhodnocování svých úspor se správnou dávkou odvahy i rozvážnosti. Trochu riskovat je v pořádku, ale příliš velké riziko – to už je moc! Je na vás, abyste to správně odhadli a vyhodnotili – odměnou vám bude zisk, který bude stát za to!

Blíženci
Karta Čtyři poháry vás varuje, že máte sklon přehlížet dobré příležitosti a místo toho si stavět vzdušné zámky a snít o něčem, co není ve vašich možnostech! Dejte si na to pozor – bude to vést jen ke zbytečnému pesimismu, a ten nemáte zapotřebí! Někdo z vašich přátel se vás bude snažit zlanařit na jeden velký investiční projekt, a pořád o tom budete uvažovat, i když bude nad slunce jasné, že je to až příliš megalomanské. Ale to pohádkové bohatství, které by z toho mohlo plynout!
Raději pusťte toto snění z hlavy a rozhlédněte se kolem sebe – budete překvapeni, že je zde spousta mnohem reálnějších možností, jak zhodnotit své úspory nebo si dobře vydělat. Jen to chce uvažovat trochu realističtěji a nenechat si poplést hlavu vidinou snadných peněz – zázraky se sice občas dějí, ale zrovna teď to není ten případ! Vyplatí se vám zvelebovat svůj majetek systematicky a stavět na tom, co už máte, co se vám osvědčilo a co vám přináší jistoty. Je toho mnohem více, než si v této době uvědomujete! Člověk často bere věci jako samozřejmost, a to bude teď i váš případ. Jenomže některé věci samozřejmostí zkrátka nejsou – a vy nejspíš jasně tušíte, o čem je teď řeč!


Rak
Karta Sedm holí vám věští, že získávání peněz teď pro vás nebude zrovna snadné a bude si to vyžadovat hodně energie a nasazení. Na své základní živobytí budete mít prostředků dost, jenomže s tím se nespokojíte a budete chtít více! A to už bude chtít pořádné odhodlání a maximální nasazení!
Počítejte s tím, že do cesty za lepšími výdělky se vám bude stavět hodně překážek, které budete muset porazit. Spoléhat se můžete pouze na své vlastní síly, žádná zázračná pomoc shůry se nedostaví. Ale vy to zvládnete! Ať už jsou to byrokratické překážky, které před vámi budou vyrůstat jako houby po dešti, nebo silná konkurence, máte dostatek sil se s tím vším poprat a ukázat všem, že na to máte a zasloužíte si více!
Počítejte i s tím, že se vám mohou začít ozývat věřitelé jako na běžícím pásu. Nebo se najednou objeví spousta nečekaných plateb, které budete muset rychle vyřídit – nejen každoměsíční složenky, ale i nějaké nečekané výdaje navíc! Důležité je, že budete vědět, co chcete, a budete si věřit – s takovým přístupem se vám vždy povede získat dost prostředků nejen k zaplacení všeho nutného, ale i ke zvelebení svých úspor!

Lev
Karta Osm holí vám prozrazuje, že vývoj vaší finanční situace bude rychlý, dynamický a nečekaný. A z valné většinu to budou samé dobré zprávy a změny k lepšímu! Najde se několik výjimek a nečekaných větších výdajů, ty vás však nijak neohrozí, protože pořád budete ve výrazném plusu!
Nové příležitosti, jak si vydělat, se vám budou jen tak hrnout a skoro až nebudete stíhat na všechny reagovat. Většinou se bude jednat o menší sumičky, ale když si to pak dáte dohromady, zjistíte, že se vám povedlo opravdu výrazně si přilepšit!
Ale pozor, protože některé možnosti zmizí stejně rychle, jak se objeví. Vyplatí se reagovat co nejrychleji, ať z toho můžete vytěžit maximum. Vyplatí se vám aktivní přístup a iniciativa, a taky s úspěchem uplatníte své pověstné Lví organizační schopnosti. Dát do časového souladu všechny ty četné zakázky, přivýdělky, pracovní schůzky a obchodní jednání totiž bude docela tvrdý oříšek – ale vy to zvládnete levou zadní! Pokud chcete z této příznivé situace vytěžit co největší zisk, vyplatí se vám být pořád na příjmu – mobil raději ani nevypínejte a e-mailovou schránku si pro jistotu kontrolujte několikrát denně. Pouze díky tomu vám neunikne žádná skvělá nabídka!

Panna
Karta Král holí vám přináší podnikavost a sebevědomí, které vám umožní stát se pánem situace. Nebudete čekat, až vám spadne z nebe možnost si dobře vydělat nebo výhodně investovat, ale budete je aktivně vyhledávat. Překážek se jen tak snadno nezaleknete a postavíte se jim čelem. Obavy, které jste až donedávna měli a brzdily vás, teď konečně odhodíte, a budete příjemně překvapeni, jak velkou změnu k lepšímu to udělá!
Vaše finanční situace bude po celou zimu vynikající, ale nebude to zadarmo! Neustále budete ve střehu a budete kalkulovat, jak co nejlépe zhodnotit své úspory a kde ušetřit. Jakmile se objeví skutečně výhodná příležitost, nekompromisně po ní skočíte a klidně se poperete s dalšími zájemci o to,kdo byl první na řadě. Nezaleknete se dokonce ani trochu riskantních podniků, protože slibný výsledek bude stát za to. A vyplatí se vám to! Pozor však na sklony k tvrdohlavosti – pokud vás budou všichni kolem vás přesvědčovat, že nějaká investice je špatný nápad, nejspíš mají pravdu. Tak jim trochu naslouchejte a zkuste se na to podívat realisticky, ať na tom zbytečně neproděláte!


Váhy
Karta Pět mincí vám naznačuje, že ve finanční oblasti se objeví určité drobné komplikace, které pro vás budou znamenat vyzvu. Situace na vašem bankovním kontě nebude vypadat ani pár týdnů po zimních svátcích pořád ještě příliš růžově – představovali jste si to jinak! Možná se opozdí nějaké platby, na které jste čekali, možná se objeví nějaké nečekané větší výdaje, kvůli kterým budete muset sáhnout do rezerv. Zkrátka něco vám naruší vaše plány a musíte počítat s dočasnou krizí, která prověří vaše schopnosti dobře a efektivně hospodařit.
Klíčová bude vaše schopnost spolupracovat s lidmi kolem vás – naštěstí jako Váhy máte v tomto směru talent. Můžete si totiž ušetřit hodně zbytečných výdajů, když nebudete muset platit za některé věci, se kterými vám pomůže někdo z rodiny nebo přátel. Může se jednat třeba o nějaký odvoz, o rekonstrukci v domácnosti, pomoc při řešení nějakého nečekaného problému a podobně. Dřív než sáhnete po komerčních nabídkách, zkuste se vždy zamyslet nad tím, jestli zde není někdo, kdo by to pro vás udělal za nějakou nepeněžní protislužbu! Budete překvapeni, jak velkou sumu peněz vám to ušetří!

Štír
Karta Spravedlnost značí, že po finanční stránce dostanete všechno, na co máte nárok – o nic víc ani o nic méně! Osud k vám teď bude maximálně spravedlivý a za všechnu práci dostanete férově a načas zaplaceno, ale nepočítejte se žádnými odměnami navíc. Snaha zhodnotit své finance prostřednictvím spekulací a komplikovaného investování taky není to pravé ořechové. Dobrá zpráva je, že na tom nejspíš neproděláte, takže vlastně příliš neriskujete. Ale je to zbytečná námaha, protože si ani příliš nevyděláte – zkrátka zůstanete na stejné sumě, na jaké jste začínali! Raději se soustřeďte na poctivou práci – když si vezmete nějaké přesčasy a směny navíc, mohou se vaše příjmy o poznání zvýšit a zalepit tak díru, která vám v rozpočtu zůstala ještě od vánoc!
Potěší vás, když se vám ozvou vaši staří dlužníci a řeknou vám, že vám konečně mohou vrátit půjčenou sumu. Velmi vás to potěší, protože jste se s těmito penězi nejspíš již rozloučili. Opět se však ozve hlas Spravedlnosti a dopřejte vám všechno, na co máte nárok a co vám po právu patří! Staré problémy a resty se dořeší a vaše finanční bilance bude konečně vyrovnaná.

Střelec
Karta Devět mincí vám věští velmi příznivé období, co se týče financí a majetku. Budete na tom tak dobře, jako již dávno ne, a díky tomu si budete moct dopřát nějaké věci jenom tak pro radost – nebo pro potěšení vašich nejbližších! To však nebude znamenat žádné rozhazování za zbytečnosti – taková nerozvážnost vám nehrozí, a vždy si pořádně promyslíte, jestli danou věc zkutečně využijete, nebo by po týdnu putovala někam na dno skříně!
Příznivá finanční situace bude výsledkem vašeho dlouhodobého úsilí, ale roli zde bude hrát i přízeň Štěstěny. To všechno dohromady způsobí, že na vašem bankovním kontu začnou rychle naskakovat velmi zajímavé sumy, na které jste již nějakou dobu více nebo méně trpělivě čekali. Konečně dostanete slíbené odměny, někdo ze známých vám vrátí půjčené peníze, možná se vám povede výhodně prodat něco, co už nepotřebujete, a tak dále – jedno s druhým už budou dělat docela pěknou sumičku! Bezstarostnost a pohoda ve finanční oblasti budou přesně to, co jste teď potřebovali, a umožní vám konečně si odpočinout od stresu a neustálého počítání příjmů a výdajů a kontrolování rodinného rozpočtu.


Kozoroh
Karta Osm mincí vám ukazuje, že poctivá práce se vyplatí – teď to bude platit ještě mnohem více než jindy. Vaše výdělky v zaměstnání budou vyšší než jindy, a pokud podnikáte, dočkáte se velmi dobře zaplacených a rozsáhlých zakázek. To znamená, že si příliš neodpočinete, ale zato vaše bankovní konto bude ze dne na den utěšeně narůstat! Na investování do akcí, podezřele vysoké úroky ani obchodování však raději ani nepomýšlejte. Štěstěna teď přeje jiným a vy byste na tom moc nezískali! To, co si neodpracujete korunu po koruně, to zkrátka nebudete mít. Ale na druhé straně, to, na co máte nárok, vám nikdo nesebere, výplata přijde rychle a dostanete všechno až do posledního haléře.
Pokud si toužíte našetřit výraznější sumu peněz, budete k tomu potřebovat trpělivost. Místo sázení a loterií zkuste například poctivou práci v zahraničí – narazíte na nabídku, která bude slibovat velmi slušnou mzdu! Raději si teď nepůjčujte peníze a spoléhejte se jen na vlastní možnosti, protože by se mohlo snadno stát, že přeceníte své možnosti půjčku splácet. Když se budete trochu snažit, můžete si naopak ze své výplaty celkem hodně peněz pravidelně odkládat!

Vodnář
Karta Deset mincí je příslibem hojnosti a materiálního dostatku. Mince symbolizují majetek a hmotné statky, a nic z toho vám teď chybět nebude! Příznivější kartu pro finanční úspěch byste si snad již ani nemohli přát! Můžete se těšit na velké zisky a budete mít dobrý důvod k oslavám. Budete pociťovat velké štěstí a spokojenost z hojnosti. Dostanete se na vrchol svých možností a povede se vám vytěžit z toho maximum a výrazně si vylepšit životní úroveň. Štěstěna bude zkrátka stát na vaší straně – pomůže vám zvýšit si příjmy, snížit výdaje a zároveň si dopřát trochu luxusu, po kterém tajně toužíte, ale doposud jste si ho nemohli dovolit!
Jen pozor, protože časem se můžete začít cítit tak trochu jako ve zlaté kleci. Vztahy s lidmi, kteří na tom budou finančně hůř než vy, mohou byt poznačeny tím, že si určité věci můžete dovolit, zatímco oni ne. Pozor na závist, která vás může pronásledovat – navzdory tomu, že se snažíte být velkorysí! V jistých chvílích si taky uvědomíte, že máte strach, aby vás někdo o vaše bohatství nepřipravil. Možná budete až příliš opatrní, co se týče rizika krádeží a podobně. A to už je důvod k zamyslení – je riziko opravdu tak velké, nebo jen příliš lpíte na svém majetku?

Ryby
Karta Rytíř pohárů vám slibuje, že po finanční stránce vám velmi pomůže partner, rodina a další blízcí lidé. Díky jejich velkorysosti si budete moct dovolit něco, na co byste si jinak museli dlouho a pracně šetřit. Velmi vás to potěší a v konečném důsledků vám to taky ušetří některé plánované výdaje a tím ulehčí vaší peněžence! Nezapomeňte však projevit svoji vděčnost – nejlépe nějakou vhodnou protislužbou. Určitě víte, v čem by dotyčná osoba potřebovala pomoct, co by ji asi tak potěšilo, tak buďte taky trochu velkorysí a udělejte něco nad rámec povinností, které se od vás očekávají!
Láska a partnerský vztah pro vás budou velkým usnadněním života, co se týče rozpočtu. Ve dvou se to táhne lépe, a soužití s milovanou osobou vám umožní například snížit si náklady na bydlení ve srovnání se životem ve stylu single. Pokud se svým protějškem nebydlíte, měli byste tuto možnost zvážit – bude to nejen příjemné, ale vyplatí se vám to i z ekonomického hlediska! Pokud partnera nemáte a máte hluboko do kapsy, co takhle zkusit spolubydlení s někým z vašich přátel? Vzít si podnájemníka taky může být dobré řešení – ale opět raději někoho, koho znáte a s kým si rozumíte!

|<< < 840 | 841 | 842 | 843 | 844

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.