Home - Články - Velký tarotový horoskop na Silvestr

Velký tarotový horoskop na Silvestr

vloženo 26. 12. 2018
čas čtení: 10 minut

Velký tarotový horoskop na Silvestr

Víte už, jak přivítáte Nový rok 2019? Tarotové karty vám prozradí, jak si silvestrovské oslavy užít co nejlépe!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Císařovna
vám naznačuje, že není čas na žádné divoké večírky, protože letos si Silvestra nejlépe užijete v rodinném kruhu a klidu svého domova! Možná vás tato pohodová rodinná nálada trochu překvapí, protože jindy raději dáváte průchod své ohnivé beraní energii a divoce se bavíte, ale není důvod se k ničemu nutit, když vám vaše pocity velí dopřát si raději klid! Pokud máte děti, nejraději byste slavili Nový rok v jejich společnosti, ale nenuťte je sedět doma, pokud je to bude táhnout ven za kamarády. Rodinný klid je pouze pro ty, kdo po něm touží, a koho to neláká, ten si to neužije, tak na to nezapomínejte! Pohodový večer u televize je již klasika, ale letos se pokusíte si ho trochu zpestřit, například příjemnými rozhovory a vzpomínáním na zážitky uplynulého roku v kruhu blízkých. Bude vás taky bavit zkoušet nové slavnostní recepty a připravit tak pro svoji rodinu jedinečné gurmánské zážitky! Nezapomenete přitom na děti, které jistě ocení, když bude jídlo hýřit barvami a pobaví je vtipné detaily na talíři!

Býk
Karta Pět mečů
vám přináší v závěru roku podivnou atmosféru napětí, a do vztahu s vašimi přáteli zasévá zrnko nedůvěry, pochybností a opatrnosti. Nějaké vaše společné plány se nebudou vyvíjet zcela podle vašich představ, ale rádi byste si i přesto dopřáli pořádnou novoroční oslavu, na kterou jste se těšili. Nebude se vám příliš chtít pomáhat vašim kamarádům řešit jejich nečekané problémy a technické komplikace, ale raději budete myslet sami na sebe a na své vlastní priority. Bude to trochu zvláštní den, ale nakonec si ho přece jen užijete a všechno se vyřeší. Usmíříte se, ale nejspíš ve vás přece jen zůstane pocit, že na některé lidi zkrátka není spolehnutí, a příště si raději budete organizovat všechno sami a na vlastní pěsť. Jen pozor, jestli jim trochu nekřivdíte! Ve hře jsou totiž události, které nemohli ovlivnit a o kterých možná nevíte. Obnovit ztracenou důvěru mezi kamarády je někdy pořádně tvrdý oříšek, tak si ji važte a nevzdávejte se tak snadno všeho příjemného a pozitivního, co mezi vámi doposud bylo.

Blíženci

Karta Rytíř pohárů
vám věští příjemný a pohodový vstup do nového roku v láskyplném ovzduší a společnosti lidí, se kterými si dobře rozumíte. Nejdůležitější bude, že se umíte jeden do druhého vcítit i beze slov, takže budete moct v klidu žertovat a nebudou se vám do toho plést žádná vážná témata – ty již máte mezi sebou dávno vyjasněné i bez velkého povídání! Silvestrovské oslavy přinesou nezadaným Blížencům krásnou novou zamilovanost, která se bude rozvíjet velmi něžně a opatrně, o to krásnější to celé pro vás oba bude! Není kam spěchat, vždyť máte před sebou celý nový rok – a možná i spoustu dalších let! V lásce se bude dařit i zadaným Blížencům a poslední chvilky roku přinesou do vašeho partnerského vztahu porozumění, usmíření a pocit hluboké vzájemné lásky. Pokud jste spolu již delší dobu, možná občas hodíte očkem i po někom jiném, taková už je vaše vzdušná blíženecká povaha, ale to nic nemění na tom, že váš životní partner je pro vás zkrátka číslo jedna!



Rak

Karta Čtyři meče
vám předpovídá možná až příliš klidného Silvestra, kdy se nebude nic moc dít a nejlepší ze všeho bude pořádně si odpočinout! Už to potřebujete, takže vám to nakonec i padne vhod, i když jste se původně možná těšili na velký večírek nebo návštěvu nějaké kulturní akce. V poslední době vás však pořád pronásledovaly nějaké záležitosti a témata, jež bylo potřeba řešit a přemýšlet nad nimi, takže budete rádi, že se chvilku nic neděje a vaše mysl si může dát pohov. Potěší vás hlavně to, že se nemusíte s nikým hádat a natahovat o to, kdo má pravdu – je to sice pouze dočasné, ale i tak si tento příjemný klid skvěle užijete. Ani v kruhu rodiny, ani mezi přáteli raději neotevírejte žádná složitější témata, debata by nemusela dopadnout zrovna mírumilovně. Raději si jen vyprávějte vtipy, podívejte se na nějakou komedii a bavte se. Vždyť o tom to celé je, zapomenout v závěru roku na všechny starosti a z chuti se zasmát!

Lev
Karta Měsíc
prozrazuje, ve v hlubinách vaší duše řešíte poměrně náročná a složitá témata, jež nijak neladí s veselou a rozpustilou silvestrovskou atmosférou. Přesto budete i na večírku v kruhu přátel pořád přemýšlet nad svými tajnými sny a představami, i když mají možná pramálo společného s realitou – alespoň v této chvíli. Vašim kamarádům dá hodně práce rozptýlit vás od vaší zádumčivosti, a nejspíš se jim to stejně podaří pouze zčásti. Vaše duše totiž létá ve svých snových světech, a konec konců na tom není nic špatného. Dávejte si ovšem pozor na to, ať tyto sny nejsou plné vzdušných zámků, které se nikdy nemohou proměnit v realitu. Bude pro vás těžké to poznat, tak se neurazte, když vám náhodou někdo z přátel řekne, že z vašich snů stejně nic nebude. Zkuste se alespoň trochu vrátit nohama na zem a užívat si silvestrovskou zábavu tady a teď. Přemýšlet třeba o nenaplněné lásce nebo o pohádkovém zbohatnutí totiž můžete i jindy, a příchod Nového roku si lze užít pouze jednu noc v roce!

Panna
Karta Spravedlnost
vám v závěru roku přinese zaslouženou odměnu za všechno, co se vám v uplynulých dvanácti měsících povedlo, a budete mít dobrý pocit z toho, že vaše snažení mělo smysl. Bude se to týkat všech oblastí vašeho života, pracovní i soukromé sféry. Na druhé straně je však Spravedlnost nemilosrdná a nic vám nedá zadarmo, takže pokud si něco přejete, ale nic jste pro uskutečnění tohoto snu neudělali, tak nemůžete ani náhodou počítat s jeho splněním! Bude každopádně příjemné mít ke konci roku uzavřeny všechny resty, jak pracovní, tak i komunikační a mezilidské, a přivítat Nový rok s čistým štítem, připraveni na nové možnosti a příležitosti. Silvestr bude ještě příležitostí k nějakým těm důležitým rozhovorům s lidmi, se kterými si potřebujete něco vyjasnit, naštěstí to všechno proběhne v klidu a hladce. Pak už se nebudete muset k těmto záležitostem vracet, všechno bude férově a k oboustranné spokojenosti uzavřeno, a z toho budete mít velmi dobrý pocit.



Váhy

Karta Šest mečů
ukazuje, že s příchodem Nového roku se posunete na zcela novou a vyšší komunikační úroveň ve vztahu s lidmi, kteří jsou vám blízcí, ať už je to rodina nebo přátelé. Povede se vám objevit zcela nové způsoby spolupráce a uvědomit si, čím vším se můžete navzájem obohatit a jak jeden druhému nezištně pomoct. Společnými silami se vám budou mnohem lépe dosahovat cíle, které sdílíte, a budete velmi překvapeni, jak moc si můžete vzájemně obohatit život. Inspirace, pokrok a vyřešení starých problémů, to všechno se bude mnohem lépe tvořit, když na to nebudete sami. Ale silvestrovské oslavy samozřejmě nejsou o těchto vážných tématech – teď tedy nebudete nic zásadního nahlas rozebírat, jen dáte jeden druhému najevo, že můžete počítat s vašimi společnými nápady a plány. To vám dodá příjemnou jistotu, díky které si pak budete i celé veselé oslavy Nového roku mnohem více užívat a bavit se bez starostí o to, co bude, protože víte, že vás čekají dobré věcí!

Štír

Karta Devět pohárů
patří mezi velmi šťastné a příjemné karty, a její poselství je jasné – Nový rok 2019 přivítáte v pohodové a láskyplné atmosféře v kruhu lidí, které máte rádi a jsou vám blízcí. Ani po materiální stránce vám nebude nic chybět a budete si moct dopřát hojnost všeho, co je vám příjemné, užívat si radosti života plnými doušky. Možná vás ještě pořád někdy v hlubinách duše trápí některé staré nevyřešené problémy, ale teď není vůbec vhodná doba na ne myslet, tak je nechejte, ať v klidu dál spí někde hluboko pod povrchem. Je čas veselosti, smíchu, hodování, zábavy a možná taky nějakého toho flirtování a milostných zážitků! Všechno se povede bez problémů a ze silvestrovských oslav budete mít o to lepší pocit, že vás dokonce mine i klasická ranní kocovina! Do nového roku vykročíte tou správnou nohou, s optimistickými vyhlídkami a v dobré náladě, kterou budete šířit všude kolem sebe, pro celé vaše okolí bude dokonce přímo nakažlivá!

Střelec
Karta Dvě mince
je poslem změn a ukazuje vám, že s příchodem Nového roku se toho ve vašem životě změní opravdu hodně, ať už se jedná o větší nebo menší věci. Dohromady se to ovšem nasbírá a budete stát před výzvou zvyknout si na nové podmínky a situaci, i když v zásadě budete s vývojem situace velmi spokojeni. Ať už je to nástup do nové práce, stěhování, změny v rodině, těšíte se, ale zároveň máte přece jen v skrytu duše trochu obavy, jak to budete zvládat. Silvestrovské oslavy a příjemná veselá atmosféra v kruhu přátel vám však pomůže tuto nejistotu rozptýlit. Konec konců, jako Střelci máte rádi dobrodružství, a vypadá to, že začátek nadcházejícího roku bude pro vás v mnoha ohledech skutečně dobrodružný! Dobrodružství objevování nového a neznámého, změny k lepšímu, nové výzvy, cestování a spousta překvapení – uvědomíte si, že se toho v podstatě již nemůžete dočkat! Na to staré, co se pomalu končí, pak už nebudete mít ani pomyšlení a budou vás zajímat pouze novinky, které se chystají!


ZASADIL VÁM ŽIVOT TĚŽKÉ RÁNY? Nevíte, jak v lásce dál? Jsem tu, abych vám poradila! Zavolejte mi na tel.: 906 701 701! Kartářka Helga



Kozoroh
Karta Svět je mimořádně pozitivní a krásná, a věští vám, že Nový rok pro vás bude přesně tím, čím by měl být – úspěšným uzavřením jedné kapitoly vašeho života, oslavou úspěchů a přivítáním zcela nového a slibného období se spoustou nových plánů! Teď je čas bilancování, radosti ze všeho, co se vám v životě v uplynulém roce povedlo, ale také plánování a snění, zahajování nových projektů a vytyčování směru do budoucna. Bude to něco mnohem hlubšího a silnějšího než pouze každoroční silvestrovská oslava, protože v tomto roce se vám opravdu povedlo vykonat a zdárně završit spoustu pro vás důležitých věcí, takže se skutečně posunujete o výrazný a velký krok kupředu. Není to pouze symbolický konec a začátek tak jako jindy, mění se toho mnohem více než pouze poslední číslice letopočtu! Budete si naplno užívat dobrý pocit ze svých životních úspěchů, ať už v pracovním nebo osobním životě, protože obojí se teď výrazně mění k lepšímu a posunuje na novou úroveň. K tomu vám blahopřejeme!

Vodnář

Karta Císař
vám přináší spoustu energie, podnikavost, činorodost a tvořivost, které byste nejraději sdíleli se svým okolím a vymysleli nějakou zajímavou silvestrovskou akci, ke které se s radostí přidají i další lidé. Nezapomínejte však, že nesmíte nikoho nutit ani přemlouvat, jinak z toho bude místo příjemného večera plného krásných zážitků spíš jen oheň na střeše. Kdo se k vašim plánům přidá sám od sebe, tím lépe, no a pokud se nikdo nenajde, pak se spolehněte na to, že v průběhu večera se seznámíte s novými zajímavými lidmi a vaši přátelé, kteří vašimi plány pohrdli, vám nakonec budou jenom tiše závidět! Vaše energie a nálada je teď velmi ohnivá, proto vás bude bavit věnovat se něčemu hodně aktivnímu a akčnímu, kde bude spousta pohybu, vzrušení a nějaké to dobrodružství. Naopak, vysedávání domu u televize vás nebude vůbec lákat a nenechejte se k němu od svých příbuzných přemluvit, protože by vás pak mrzelo, že jste promarnili jedinečnou příležitost na zajímavý večer!

Ryby

Karta Páže mečů
vám do nového roku slibuje zcela nové podněty, svěží myšlenky nápady a novou, čistou a proudící energii. To konečně odplaví vaše staré starosti, které necháte v uplynulém roce, a místo toho se pustíte do něčeho úplně nového, co vás od počátku nadchne. Silvestrovský večer bude již předzvěstí tohoto svěžího vánku, který se chystá vstoupit do vašeho života. Seznámíte se s novými zajímavými lidmi a zjistíte, že máte hodně společných zálib a názorů. Právě díky nim se trochu více osmělíte a začnete postupně realizovat své tajné sny, protože pochopíte, že je to skutečně možné – chce to jen trochu odvahy a možná také malinko asertivity, abyste si zvládli prosadit to, co je pro vás důležité. S novými aktivitami, ať už v práci nebo ve volném čase, budete začínat nejprve opatrně a pomalu, ale již velmi brzo získáte potřebnou sebedůvěru a dočkáte se zajímavých úspěchů a naplnění vašich snů a tajných představ! Nikdy byste si nemysleli, co všechno se vám může podařit, když budete opravdu chtít!

|<< < 453 | 454 | 455 | 456 | 457

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.