Home - Články - VELKÝ ROČNÍ HOROSKOP 2019

VELKÝ ROČNÍ HOROSKOP 2019

vloženo 31. 12. 2018
čas čtení: 15 minut

VELKÝ ROČNÍ HOROSKOP 2019

Přináším vám velký horoskop na celý rok 2019! Tak rozsáhlou a detailní mapu vaší budoucnosti jinde nenajdete. Prozradím vám všechno, co vás zajímá. Láska, práce, rodina, zdraví nebo finance? Odpovím už teď. Připravte se s předstihem na rok 2019. Připravte se na vaší budoucnost!

sdílet článek na facebooku

Beran
Drazí Berani, letos vám jsou hvězdy nakloněny v oblasti cestování a sebevzdělávání. Navíc bude vaše dobrodružná cesta obohacena i o velké množství lásky a milostného vzplanutí. V prosinci si ale dávejte velký pozor na zbytečné riskování. Hrozí vám… celý roční horoskop ZDE!

Býk
Býci, rok 2019 vám přináší nové, zajímavé nabídky. Neváhejte a chopte se jich. Bodovat budete i na poli lásky. Pro romantické večeře a milostná dobrodružství je nejlepší měsíc únor. Pohodovou atmosféru zažijte i v rodině. Přesto si dejte pozor na… celý roční horoskop ZDE!

Blíženci
Vážení Blíženci zkroťte svou přirozenou touhu být ve vedoucí pozici a přistupujte k lidem ve vašem okolí s pokorou a respektem. Vyplatí se vám to! Na budování kariéry je nejlepší využít měsíc únor. Červen je ideální pro řešení vztahových či milostných záležitostí, ale dávejte si pozor na vaši chameleonskou náladu. Je to nezbytně nutné pro…celý roční horoskop ZDE!

Rak
Rakům letošní rok přinese mnoho dobrého, ale nedostanou to jen tak. Čekají vás náhodná setkání s lidmi, kteří vám pomůžou v kariérním postupu. Občas budete mít problém rozeznat, co je realita a co vaše představa a domněnky. Nečekejte na… celý roční horoskop ZDE!



Lev
Majestátní Lvi mají v tomto roce Jupiterem posvěcené milostné vzplanutí. Zvýšenou touhu po lásce a vášni budete pociťovat v letních obdobích. Rok 2019 bude přínosný i z hlediska pracovních nabídek. Zaujmete už u pohovoru svou nezáludností a výřečností. Pozor si ale musíte dát… celý roční horoskop ZDE!

Panna
Panny v letošním roce musí očekávat mnoho nového a klidných dnů si příliš neužijí. Čekají vás situace, ve kterých můžete naplno uplatnit své vrozené kvality a dokázat tak, že jste člověkem na správném místě. V měsíci dubnu se budete cítit nedocenění. Neklesejte na mysli. Vše vám vrátí…celý roční horoskop ZDE!

Váhy
Váhy letošní rok je pro vás rokem výzev. Musíte se více zaměřit na váš kariérní růst. Ač občas budete na vážkách, nemusíte se obávat. Vaše důležitá rozhodnutí se nakonec ukáží jako správná. V lásce vás čeká řada milostných dobrodružství a vzrušujících zážitků. Z hlediska zdraví je velmi důležité… celý roční horoskop ZDE!

Štír
Štíři, tento rok bude klidný a stabilní. Nebuďte příliš zbrklí. Některé věci nejsou takové, jaké se na první pohled můžou zdát. V oblasti lásky vám hvězdy přejí. Vaše vášnivá povaha si přijde na své. Komplikace mohou nastat ve vašem profesním životě. Čekají vás nechtěné změny, pokud… celý roční horoskop ZDE!



Střelec
Drazí Střelci, rok 2019 je vám nakloněn zejména v otázkách partnerských vztahů. Letošní rok obzvlášť přeje svatbám nebo početí dítěte. Radost můžete čekat i od vašich potomků. Výrazně se zlepší jejich studijní výsledky. Nepřehánějte to s… celý roční horoskop ZDE!

Kozoroh
Milí Kozorozi, v tomto roce jste se stali miláčky hvězd. Rok 2019 je přínosný i pro svobodné Kozorohy. Čekají na vás zajímavá setkání. V rodině je pro vás důležitá disciplína a řad. Tento rok budete skutečnou hlavou rodiny. Na začátku roku to ale příliš nepřehánějte… celý roční horoskop ZDE!

Vodnář
Rok 2019 je pro Vodnáře rokem důležitých rozhodnutí. V zaměstnání se vyskytnou konflikty s vedoucími pracovníky. V otázce zdraví neustále nedodržujete prevenci a stanové cíle. Číslo 2019 však signalizuje, že byste se měli přece jen naučit větší…celý roční horoskop ZDE!

Ryby
Milé Ryby, letošním roce si budete muset osvojit nové přístupy k životu. Vaše přirozená plachost a mlčenlivost ustoupí do pozadí a vy najdete svou schopnost inteligentně a věcně reagovat na položené dotazy. V otázkách vlastního zdraví a životní kondice si uvědomujete, že je potřeba méně… celý roční horoskop ZDE!

|<< < 455 | 456 | 457 | 458 | 459

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.