Home - Články - VELKÝ ROČNÍ HOROSKOP 2018

VELKÝ ROČNÍ HOROSKOP 2018

vloženo 1. 1. 2018
čas čtení: 10 minut

VELKÝ ROČNÍ HOROSKOP 2018

Vaše budoucnost je napsaná ve hvězdách! My vám ji jako první přinášíme v detailním horoskopu na rok 2018. Rozsáhlejší informace o vaší budoucnosti v ČR nenajdete! Nikdy nebylo snazší užít si celý rok svého života - teď přesně víte, co vás čeká v lásce, zdraví, kariéře i financích. A to díky profesionálnímu výkladu astroložky Mony. Neváhejte a čtěte!

sdílet článek na facebooku

BERAN
Milí Berani, v roce 2018 vás hvězdy varují před mnoha překážkami! Obrňte se předem trpělivostí, protože nebezpečí vyloženě rozbourá rutinu vašich všedních dní. Zkoušky vás čekají v lásce i financích. Ale nebojte se! Změna vás přímo nadchne! V dubnu a květnu k vám totiž přichází… celý roční horoskop ZDE!
 

BÝK
V příštím roce jste miláčky nebes, drazí Býci! Nenecháte-li se vyprovokovat, čeká vás velké vítězství. A to hlavně v kariéře. Od března do května jsou pro vás připraveny neuvěřitelně šťastné náhody, díky kterým dosáhnete jakýchkoli cílů! Dejte si však pozor na lákavé milostné zálety s… celý roční horoskop ZDE!
 

BLÍŽENCI
Stále čekáte, kdy k vám přijde ta jiskřivá příležitost k osudové a vášnivé lásce? Dočkáte se! Už na přelomu dubna a května. V roce 2018 dostanete také novou šanci na velký finanční posun. Avšak pozor drazí Blíženci! Po zdravotní stránce vás hvězdy významně varují před… celý roční horoskop ZDE!


 

RAK
Raci! Vaším úkolem v roce 2018 je rozpoznat příležitosti, kterých vám bude sesláno přímo požehnaně. Čekají vás přímo radikální změny! Nejvíce mají hvězdy políčeno na vaši kariéru, ale nevyhnete se ani milostným vodopádům. V září a říjnu pro vás nastane největší šance k… celý roční horoskop ZDE!

LEV
Varování pro krále zvířat: od poloviny května se připravte na hurikán stresu v kvůli hromadě povinností. Přiřítí se pekelnou rychlostí! Ale díky tomu přijde úžasná finanční příležitost, náhle a neočekávaně jako modré z nebe! Toužíte po jiskřivém seznámení a spalující touze? Těšte se na něj už na přelomu… celý roční horoskop ZDE!
 

PANNA
Milé Panny, přichází k vám invaze super šancí, které změní váš pohled na svět! Rok 2018 pro vás znamená finanční zisk a záchranu zdraví díky zahraniční alternativní technice! A nejen to. V roce 2018 uhasíte milostnou žízeň - jen se nezlekněte věkového rozdílu, protože leden, duben a červenec pro vás chystá… celý roční horoskop ZDE!


 

VÁHY
Pro Váhy si hvězdy nachystaly pořádnou lekci. Velké zkoušky! Velké změny! Po zdravotní stránce to celý rok nebude žádná sláva. V lásce se však těšte na žhavé příležitosti ke sblížení už na přelomu ledna a února! Ideální čas pro změnu zaměstnání a bydlení pro vás nastává v… celý roční horoskop ZDE!


ŠTÍR

Štíři, jste vyloženě favority všech hvězd roku 2018! Velké nasazení, odvaha a podnikavost vám zajistí velké finanční úspěchy. Dejte však pozor na úrazy! A v lásce je pro vás v roce 2018 trefou do černého místo spojené se vzděláním, vsaďte proto na romantické balící techniky už na přelomu… celý roční horoskop ZDE!


STŘELEC

Buďte ve střehu, Střelci! Přichází obrovský zvrat a magnetizující vzrušení, které vám převrátí život naruby. Čekáte na vhodnou příležitost k miminku, k úspěšnému startu podnikání, k pořádně ztřeštěné vášnivé lásce, nebo ke svatebním zvonům? Hvězdy vám k tomu budou nejvíce nakloněny právě začátkem… celý roční horoskop ZDE!


 

KOZOROH
Milí Kozorozi, v roce 2018 budete mít na své straně celý vesmír! Využijte tak velkolepé příležitosti. Osudová láska, stavba vysněného domu, nebo pracovní povýšení už nebudou pro vás nic nedosažitelného! Ke splnění přání vám pomůže bohatě zkušená osoba, do které byste to neřekli, a kterou potkáte… celý roční horoskop ZDE!
 

VODNÁŘ
Připravte se od května na neutišitelnou sexuchtivost a nával příležitostí k jiskřivým seznámením! Ale pozor na nevěru, milí Vodnáři! Těšte se na zvýšení příjmů díky spolupráci se zahraničním. Vyvarovat byste se však měli problémům v práci – vůbec se vám nevyplatí prosazovat svůj záměr v měsících… celý roční horoskop ZDE!
 

RYBY
Drahé Ryby, v roce 2018 rozhodně máte na to, abyste konečně uskutečnily své sny! Kromě velké šance na zlepšení zdraví na vás čekají obrovské peníze! Až do října budete profesně růst a zdokonalovat se díky různým kurzům. Štěstí vás čeká i v lásce! Na velmi přitažlivý a eroticky založený protějšek narazíte už na přelomu… celý roční horoskop ZDE!

Autor článku

|<< < 341 | 342 | 343 | 344 | 345

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.