Home - Články - VELKÝ ČÍNSKÝ HOROSKOP NA ROK 2020

VELKÝ ČÍNSKÝ HOROSKOP NA ROK 2020

vloženo 19. 1. 2020
čas čtení: 5 minut

VELKÝ ČÍNSKÝ HOROSKOP NA ROK 2020

Blíží se začátek ČÍNSKÉHO NOVÉHO ROKU! Stane se tak již 25. ledna. Jste připraveni na nové zážitky, nové výzvy a velké změny ve vašem životě? Teď přichází ta správná doba! Pokud se vám nevydařil vstup do roku 2020, máte nyní jedinečnou šanci na druhý začátek. Nový rok KRYSY bude patřit jenom vám!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Inteligentní a pohotové Krysy letos oslaví narozeniny násobku dvanácti - ano, opět je zde rok zasvěcen právě vašemu znamení! Jak je však v čínském horoskopu zvykem, toto uzavření starého cyklu není vždy jen v růžových barvách. Tento rok vám přinese příležitost změnit váš život a vybudovat… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Jako Buvoli jste spolehliví a pracovití, a v roce Krysy dostanete příležitost konečně trošku zvolnit tempo a nabrat nové síly. Nejdůležitější ze všeho pro vás budou přátelé, a společenský život vám dodá energii kdykoliv ji budete potřebovat. Často býváte zavaleni povinnostmi, ale Krysa vám konečně… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Tygři jsou proslulí svojí kreativitou a šikovností, a v roce Krysy je budete moct naplno uplatnit. Jen si musíte dát pozor, abyste do něj vkročili tou správnou nohou, protože nepozornost v důležitých momentech vám může přivodit zklamání. Zkrátka je potřeba jít si za svými cíli a mít věci… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Jako Zajíci máte opatrnost v krvi, a v roce Krysy se toho držte. Riskování vám teď štěstí nepřinese, najdete jej v klídku svého domova, okruhu blízkých lidí, přátel, zkrátka v jistotách, které máte rádi. To ovšem neznamená, že si nemáte jít za svými cíli. Úspěchy z předchozího roku budou… ČTĚTE VÍCE!



Drak
Pro divoké Draky bude Krysa skvělým parťákem - v jejím roce si užijete skvělé zážitky a splníte si své sny! Ve vašem životě se bude pořád něco dít, a nudy se tedy rozhodně obávat nemusíte. Spíš nebudete vědět, do čeho se pustit dřív, a se šťastnými událostmi jako kdyby se roztrhl pytel! Nové příležitosti, zábava… ČTĚTE VÍCE!

Had
Chytrý a šikovný Had se bude muset v roce Krysy přece jen trochu ohánět, aby s ní udržel krok. Pohotová Krysa mu totiž může házet do cesty nejrůznější překážky. Každá výzva je ovšem zároveň příležitostí, a tak byste to měli brát. Když si dáte pozor na to, co je opravdu důležité, z problémů se… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
V nadcházejícím roce Krysy se jako silný a vytrvalý Kůň rozhodne nudit nebudete! Toto drobné zvířátko si totiž pro vás připravilo pořádný nápor úkolů, takže svoji pověstnou sílu rozhodně využijete. Pořád budete mít co dělat, ale když se do toho pořádně opřete, nebudete litovat. Přes všechny překážky… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Pro dobrosrdečné Kozy bude rok 2020 ve znamení pozitivních změn. Krysa vám přinese proměnu života k lepšímu, umožní začít nové věci a zbavit se toho starého a nepotřebného. Další dobrá zpráva je, že vám konečně zůstane více času na váš osobní život a soukromí. Ale vyplatí se nelenošit, raději… ČTĚTE VÍCE!



Opice
Veselé a chytré Opice čeká rok plný inspirace a nových nápadů! Krysa vás nasměruje k novým zajímavým cílům a ukáže vám, ať se nebojíte odvážně snít o čemkoliv! Energie budete mít na rozdávání a optimismem budete přímo zářit! Cokoliv, co čeho se pustíte, slibuje úspěchy. Tak tedy nechejte Krysu, ať… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Hrdí a upřímní Kohouti se mohou těšit na úspěšný rok Krysy, ale trochu vám zavaří vaše vlastní pocity a emoce. Někdy bude těžké vysvětlit lidem kolem vás, co vlastně cítíte a o co se snažíte - přestože vám bude připadat, že jasněji už to říct nelze! Neplýtvejte energií a soustřeďte pozornost… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Rok 2020 bude pro přátelské a důvěřivé Pejsky rokem nových začátků a předznamenává vás k úspěchům. Výsledek však závisí taky na tom, jak moc se budete snažit a co do toho sami vložíte. Krysa vám připravuje pole k novým možnostem, a pak už je na vás, kolik energie do toho vrazíte. Ale i ti nejlínější… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Rok Krysy bude pro klidné a přívětivé Vepře patřit k těm opravdu šťastným! Dařit se vám bude v práci i v osobním životě, a snad jediné, na co se vyplatí dát si malinko pozor, je vaše tělo a kondice. Občas budete taky trošku líní posunout se kupředu k novým příležitostem, ale jinak není nic, na co… ČTĚTE VÍCE!

Autor článku

|<< < 582 | 583 | 584 | 585 | 586

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.