Home - Články - Velikonoční tarotový horoskop 2021

Velikonoční tarotový horoskop 2021

vloženo 22. 3. 2021
čas čtení: 10 minut

Velikonoční tarotový horoskop 2021

Jak si letos užijete velikonoční svátky? Tarotové karty vědí, co vás čeká a na co se připravit – podle vašeho znamení!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Eso pohárů
je opravdu nádherná a věští vám spoustu lásky, radosti a spolupatřičnosti s lidmi, které máte rádi. Vaše svátky možná budou jen v úzkém kruhu, ale o to více si budete dávat najevo, jak moc vám na sobě navzájem záleží, a to je skvělé, něco takového vám již dávno chybělo. A představte si, že pro některé Berany si osud připravil ještě větší překvapení! Právě tyto Velikonoce jsou totiž časem, kdy můžete potkat svoji velkou vysněnou lásku, nebo možná s překvapením zjistit, že je to někdo, koho již dávno znáte, ale rozumíte si víc, než jste si mysleli! Rodinné a manželské vztahy se ponesou ve znamení pohody, lásky a spokojenosti, můžete se těšit na příjemný klid a žádné spory a hádky vám naštěstí nehrozí. Je důležité umět dát nejbližšímu okolí najevo své city a pocity, což chce někdy trošku se uvolnit a odhodit zbytečné obavy, zkusíte to?

Býk
Karta Deset mečů
prozrazuje, že svátky vám dělají mnohem větší vrásky na čele, než by bylo na místě. Je otázka, proč si vlastně děláte takovou hlavu s tím, jak věci dopadnou, a máte černé myšlenky, co všechno by se mohlo pokazit a dopadnout špatně. Chce to zeptat se sami sebe, co vám vlastně nahání obavy, protože všechno bude jistě v pořádku i v případě, že nestihnete všechny domácí práce, no a setkání s neoblíbenými příbuznými taky není důvod se obávat jako čert kříže, bude víc v klidu, než si myslíte. Někdy je pro vás těžké zahnat pesimistické myšlenky, ale právě to všechno přemýšlení coby kdyby k nim neomylně vede. Zkuste místo přiživování negativní nálady raději rozvíjet pozitivitu! Uvolněte se například na procházce, setkání s někým z přátel, vypovídejte se ze svých černých myšlenek někomu blízkému a nakonec budete příjemně překvapeni, že vlastně žádný vážný problém nikde není!

Blíženci
Karta Tři hole
prozrazuje, že se cítíte být připraveni podniknout něco nového, pustit se do nových plánů, a těšíte se, až na to bude konečně čas. A právě do velikonočních svátků můžete v tomto směru vkládat své naděje, a nejraději budete, když se vám povede prožít je co nejaktivněji a tvořivě. O žádné zahálení a velký odpočinek teď nemáte příliš zájem, protože ve vaší hlavě se rodí nové myšlenky a nápady, a už se nemůžete dočkat! I kdyby to znamenalo, že se o svátcích příliš nevyspíte, své nápady, ať už tvořivé, sportovní nebo třeba podnikatelské, zkrátka musíte uskutečnit! Bude vás to bavit, i když někteří rodinní příslušníci by určitě více ocenili, kdybyste s nimi seděli na gauči u televize. Ale věřte tomu, že i oni nakonec ocení to, s čím se jim pak budete moct pochlubit! Nejde ovšem zdaleka jen o krátkodobé plány, v hlavě toho máte mnohem více a počítáte s pokračováním do budoucna! O tom však raději zatím nebudete příliš mluvit!


Rak
Karta Eso mincí
vám věští jarní svátky ve znamení hojnosti a dostatku! To je skvělá zpráva – vůbec byste totiž nečekali, že se budete moct finančně nějak rozšoupnout, ale čeká vás milé překvapení na poslední chvíli a dočkáte se nějakého toho zisku navíc! Bude krásné oslavit svátky ve velkém stylu a rozmazlovat nejen sami sebe, ale taky vaše blízké. Vždyť pro vás Raky je mimořádně důležité moct všechno hezké v životě sdílet s vaší rodinou, bez toho by se vám to nepočítalo! A tak budete k lidem, které máte rádi, stejně velkorysí, jako bude Štěstěna k vám! Jen nezapomeňte, že náhlé přilepšení neznamená důvod to hned všechno rozflákat! Myslete na to, že i do dalších měsíců se vám bude hodit nějaká ta kačka navíc, a místo jedné luxusní večeře bude možná lepší podarovat sami sobě třeba nové kuchyňské náčiní, které vám vydrží! Nebo něco jiného, o čem již dlouho přemýšlíte. Ale v první řadě si dopřejte klid a užijte svátky v pohodě a bez stresu!

Lev
Karta Pět pohárů
ukazuje, že pokud vám něco může zkazit hezkou sváteční atmosféru, pak je to jedině pesimismus. Ubránit se negativnímu myšlení není vždy snadné, a tak se do vaší duše mohou vloudit černé myšlenky. Bude to souviset s tím, že jste sami na sebe hodně nároční, a rádi byste, aby všechno dopadlo perfektně, což ovšem samozřejmě nejde. Bohužel však budete mít sklon dávat to za vinu sobě a vyčítat si, že jste to nebo ono mohli udělat lépe. Nejvíce se to bude týkat vztahů, protože to je taky nejkomplikovanější téma, kde lze i při nejlepší vůli něco zkazit špatně volenými slovy, a něco takového vás bude mrzet více než by mělo. Je potřeba si uvědomit, že jeden napjatý večer nebo dočasná tichá domácnost ještě neznamená konec všeho a brzy všechny takové bouřky přehřmí. Nevadí, že svátky možná nebudou perfektní, důležité je, že vaše vztahy z blízkými tím do budoucna nijak neutrpí, a naopak se možná spíš posunou kupředu.

Panna
Karta Šest mečů
ukazuje, že je pro vás moc důležité mít kolem sebe spojence, se kterými jste na stejné vlně, a tak se můžete navzájem lépe podporovat a pomáhat si. Ať už je to někdo z rodiny nebo z přátel, na prvním místě pro vás budou právě tito lidé, na které se můžete ve všech ohledech zcela spolehnout a důvěřovat jim. Povrchní vztahy, které udržujete jen díky pořádné dávce diplomacie, jsou proti tomu úplné nic, a podle toho si taky budete vybírat, s kým letošní jarní svátky prožijete. Nebude to totiž jen o slavení, ale taky o upevnění kontaktů a hlavně o nějaké společné nápady, které chcete zrealizovat a potřebujete si je prodiskutovat. Když to bude ve vašich silách, pak lidem, které máte rádi a souzníte s nimi v pohledu na svět, kdykoliv s čímkoliv pomůžete, i na úkor vašeho vlastního času a plánů. A tak je to dobře, protože i když dáváte svoji pomoc nezištně, máte dobrý pocit z toho, že v případě potřeby vám ji druhá strana jistě oplatí!


Váhy
Karta Císař
ukazuje, že o svátcích bude ve vaší rodině někdo vládnout pevnou rukou a nebude příliš připouštět kompromisy. Toto není zrovna váš styl, jako Váhy komunikujete přece jen trochu mírněji a nemáte potřebu nikomu rozkazovat, takže vy tímto vůdcem vyžadujícím poslušnost nejspíš nebudete! Stejně tak vám ale nevyhovuje, když se někdo snaží poroučet vám, a mnohem raději byste měli uvolněnou a pohodovou atmosféru, než všechno až příliš dokonale zorganizované a řízené. Nejspíš vám ale pro klid v domácnosti nezbyde nic lepšího, než se zkrátka přizpůsobit a nevyvolávat konflikty. Ať si manžel, manželka, taťka, mamka, babička nebo děda mají po svém, když si myslí, že svátky zkrátka musí vypadat přesně takhle a nijak jinak. Vy si svůj klid najdete a užijete i tak a nakonec budou všichni spokojeni. Bude to sice trošku výzva pro vaši trpělivost, ale v tomto případě se to rozhodně vyplatí.

Štír
Karta Devět holí
naznačuje, že máte o prožití jarních svátků trochu jinou představu než zbytek vašeho rodinného kruhu, ale protože jste jediní, tak budete táhnout za kratší konec a nikoho jen tak snadno nepřesvědčíte. Asi bude lepší se o to ani nepokoušet, jen byste se unavili zbytečným argumentováním. A nezapomínejte, že do některých věcí, které byste rádi prosadili, ale nepovede se to, se přece můžete klidně pustit i sami na vlastní pěst. To bude nejlepší nápad, protože se vyhnete hrozícím konfliktům a zároveň si splníte to, co toužíte udělat. Není to sice vůbec příjemné být ten jediný člověk, který má na věci jiný názor a jde v rodině nebo kolektivu proti proudu, ale určitě se přes to nakonec přenesete. A samozřejmě vám taky zbývá možnost prostě se přizpůsobit většině, ale možná vás pak bude trochu mrzet, že jste neuskutečnili své nápady, když byl na to čas. Volba je nakonec jen na vás!

Střelec
Karta Viselec
ukazuje, že z toho, jak se pořád nic moc kolem vás neděje, a události váznou, už začínáte být trochu otráveni a nudíte se. Už příliš dlouho je na váš vkus všechno zaseklé v mrtvém bodě a pomalu vám dochází trpělivost. Ale nic se nedá dělat, teď o svátcích se žádných novinek ještě nedočkáte a všechno zůstane při starém a bez pohybu. Vaším úkolem ovšem je pochopit, co vám to má ukázat a co se z toho můžete naučit. Období pasivity a nečinnosti, i když vynucené situací, může být zároveň velkou příležitostí k duchovnímu růstu. Ruku na srdce, kolik času si nacházíte třeba na četbu knih, meditaci, učení se nových věcí, třeba zdokonalování jazykových znalostí a podobně? Toto všechno můžete dělat a jediné, co k tomu potřebujete, je čas. Toho teď budete mít dostatek, nejste ale nijak vázáni na podmínky zvenčí. A to je skvělé, nakonec budete ještě rádi, že jste si takhle v klidu mohli užít něčím obohacující svátky!


Kozoroh
Karta Slunce
je velmi krásná a věští vám tu největší spokojenost, radost a harmonií do vašeho domova o svátcích jara. A to je ta nejlepší zpráva, jakou si můžete přát! Ať už před svátky vypadají věci jakkoliv a třeba se objeví i nějaké problémy, nemusíte se obávat, že by vám to nějak narušilo pohodu volných svátečních dnů! Všechno se dořeší včas a o Velikonocích můžete s klidem a bez starostí úplně vypnout a užívat si nádherné jarní dny v kruhu lidí, které máte rádi! Bude vás bavit věnovat se dětem, ať už vaším vlastním nebo jiným z rodiny nebo okolí, budete mít takovou hezkou hravou a veselou náladu, že u toho snadno zapomenete i na to, kolik vám je vlastně let, a že už sami nejste dětmi. Tyto svátky vás nabijí spoustou energie, nové síly a hlavně optimismu, se kterými pak budete všechno zvládat mnohem snáz a dobrá nálada vás jen tak snadno neopustí ani po návratu do práce!

Vodnář
Karta Mág
ukazuje, že klíčem ke krásnému prožití jarních svátků je mít věci ve svém životě pod kontrolou a nenechat se stáhnout či přemluvit k ničemu, co vy sami nechcete. Naopak, s trochou štěstí se vám nejspíš povede zlanařit pro své nápady i někoho z rodiny nebo přátel, nebo samozřejmě taky partnera, jen to chce jít na to přemlouvání chytře. Žádné tlačení na to, ať je po vašem, ale spíš nenápadně nadhodit, že to nebo ono by možná stálo za vyzkoušení, a pak to ve vhodných chvilkách ještě párkrát zopakovat. Takto nenápadně se vám povede táhnout za nitky a dát druhé straně do hlavy brouka, i když to bude možná hodně originální a neobvyklý, zkrátka typicky vodnářský nápad! Držte se toho, po čem toužíte – když budete jasně vidět před sebou své cíle, jistě se vám je povede naplnit. A to neplatí jen o samotném prožití svátků, ale taky o dlouhodobějších projektech, do kterých se touto dobou pouštíte!

Ryby
Karta Osm pohárů
značí nějaké zklamání v mezilidských vztazích, což sice není zrovna nejoptimističtější věštba, ale taky to má i své světlé stránky. Lidé jsou totiž zkrátka nějací, ať o tom víte nebo nikoliv, a tak zjištění, že s někým už nemá smysl ztrácet váš čas, protože je nespolehlivý nebo mu nemůžete věřit, je nakonec velkým plusem – raději to vědět, než si něco nalhávat! O velikonočních svátcích tedy budete mít za úkol vyrovnat se právě s nějakým takovým nemilým zjištěním o někom z vašeho okolí. Nemusí se přitom jednat jen o blízké osobní vztahy, ale možná spíš o kolegy, spolupracovníky nebo někoho z přátel. I tak vás to ovšem zklame, ale právě svátky jsou ideální možnost, jak to v klidu rozdýchat, odpočinout si a pak už nechat tyto starosti za hlavou. Je přece i mnoho jiných smysluplnějších věcí a mezilidských vztahů, které stojí za to a vaši energií si naprosto zaslouží!

|<< < 738 | 739 | 740 | 741 | 742

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.