Home - Články - Velikonoční tarotový horoskop 2019

Velikonoční tarotový horoskop 2019

vloženo 11. 4. 2019
čas čtení: 10 minut

Velikonoční tarotový horoskop 2019

Těšíte se na Velikonoce? Tarotové karty vám prozradí, co přinesou svátky vašemu znamení a jak si je užijete!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Čtyři meče
vám věští poklidné svátky v kruhu lidí, které máte rádi, takže si konečně odpočinete od napětí, které vás poslední dobou v životě provádělo. Přesto se vám ještě budou čas od času honit hlavou myšlenky na jistou nedořešenou záležitost, která byla v nedávné minulosti předmětem sporů a neshod. Tarot vám však radí nechat si to raději pro sebe a nevytahovat to, co není nezbytně nutné, protože by to mohlo opět rozdmýchat konflikt – a to o svátcích jistě nechcete! Raději si tedy kousněte do jazyka a zachovejte příměří. Budete mít štěstí a druhá strana to udělá, takže všechno je jenom na vás. Tyto jarní svátky jsou jako stvořené k dokonalé relaxaci ode všeho, co vás trápilo, zkuste se například projít v přírodě, a to vám vyčistí hlavu od zbytků stresu a negativních myšlenek. Přestože vztahy v rodině a partnerství vám budou konečně klapat a budete z toho mít radost, stejně budete mít potřebu strávit nějaký ten čas o samotě. Tak si to dopřejte, načerpáte novou energií a sílu!

Býk
Karta Osm holí
ukazuje rychlý průběh událostí ve vašem životě během těchto jarních svátků. Odpočinek od práce bude znamenat, že vám konečně zůstane dostatek času a energie na jiné věci, které jste již dlouho odkládali – ať už se to týká vašich koníčků, bydlení nebo plánů do budoucna. Pustíte se do toho se vší sílou a elánem a výsledky na sebe nenechají dlouho čekat. Okolnosti vám budou přát a přinesou vám do cesty přesně ty příležitosti, nabídky a lidi ke spolupráci, které potřebujete! Zkrátka s ničím se nebude otálet a na nic dlouho vyčkávat, je čas činů a událostí! To, co se stane, vás velmi příjemně překvapí, protože jste na to již dlouho čekali. Energii budete mít na rozdávání, a tak rozhodně nelze mluvit o nějakém lenošení. Právě naopak, volné chvíle využijete naplno k realizaci svých snů a plánů, ale také k vymýšlení dalších do budoucna. Vaše okolí se bude divit, kolik toho stihnete a zvládnete. Všechno je to však pouze o tom, pustit se do věcí z toho správného konce a ve správný čas – a pak už všechno půjde téměř samo!

Blíženci
Karta Šest mečů
vám připomíná, jak moc je důležité držet s vašimi blízkými spolu a táhnout za jeden provaz. Pokud nastavíte svoji mysl na spolupráci, a nikoliv na hledání sporů, budete příjemně překvapeni, jak hezky dopadnou vaše velikonoční svátky – i když to zpočátku možná vypadalo trochu pesimisticky. Díky vaší vzájemné vstřícnosti se konečně dostanete ze spárů zamotané komunikace a vyjasníte si věci, které vám umožní najít společnou řeč. Uvědomíte si, že toho ve skutečnosti máte hodně společného, jen jste se poslední dobou příliš soustředili na negativní věci a neshody, které vás zbytečně rozdělovaly. Najednou se vám bude mnohem lépe komunikovat a spolupracovat jak s rodinou a příbuznými, tak i s vaším životním partnerem či partnerkou. Ale nezapomeňte, že bez kompromisů se žádné zázraky nedějí, a tak i když je vám osud nakloněný, nějaké ty ústupky ve prospěch společných plánů a spokojenosti druhé strany budete přece jenom muset udělat – je to důležité pro úspěch celé záležitosti!



Rak
Karta Rytíř holí
vám do nadcházejících svátečních dnů přináší spoustu energie, nadšení a elánu pustit se do nových věcí. Volné dny tedy využijete naplno k realizaci plánů, na které předtím nebyl čas, a které jste odkládali. Ať už se chystáte sportovat, tvořit, cestovat nebo vylepšovat své bydlení, činorodá nálada a aktivita vás neopustí po celé svátky. Vaše okolí bude mít pro vás jenom obdivné pohledy za to, s jakým nadšením se dokážete do věcí pustit. Jen pozor, ať se nevyčerpáte hned na začátku přílišným nasazením, a ať vám zůstane dostatek síly dotáhnout všechno až do úspěšného konce! Pro ženy narozené v Raku může zároveň tato karta znamenat setkání s velmi energickým a aktivním mužem, který sehraje ve vašem životě významnou roli! Pánové budou muset naopak v milostných vztazích vzít věci do svých rukou, protože partnerka čeká, že váš sváteční program bude především ve vaší režii! To samé platí i pro možnosti seznámení – šance existuje, ale musíte se ukázat jako aktivní a činorodý muž, který na nic zbytečně nečeká!

Lev
Karta Královna mincí
vám ukazuje, že již velmi potřebujete odpočinek a klid v pohodlí svého domova – tak si ho dopřejte a rozmazlujte své smysly pohodlím a pocitem luxusu! Pro nejkrásnější prožití velikonočních svátků letos nemusíte nikam cestovat, naopak dopřejte si to nejlepší, do čeho můžete investovat pro domácí pohodlí sebe i své rodiny. Nešetřete na kvalitním jídle a nápojích, a nezapomeňte, že láska prochází žaludkem! Dámy narozené ve znamení Lva se budou vyžívat ve vytváření krásného pocitu domova pro své blízké. A pánové Lvi, ti do něj nebudou váhat investovat – ale budou potřebovat pomoc svojí partnerky, aby vytvořili tu pravou domácí pohodu, protože co si budeme říkat, některé věci se zkrátka bez ženské energie a schopností neobejdou! Každopádně, pro všechny Lvy je důležité nešetřit teď na svém komfortu, protože by to bylo šetření na nesprávných místech! Jdou přece svátky, tak si můžete dopřát to nejlepší, co si můžete dovolit – není na co čekat!

Panna
Karta Král pohárů
vám věští nádherné svátky prožité v láskyplném ovzduší a příjemný pocit stability a bezpečí ve vašich mezilidských vztazích. Budete rádi, že máte vedle sebe někoho, na koho se můžete spolehnout a kdo je vám oporou. Pro dámy narozené v Panně to bude nejspíš jejich životní partner, ale může se jednat i o jinou, nejspíš mužskou postavu, například tatínka nebo staršího bratra. Po pánech narozených v Panně se naopak bude vyžadovat, aby svým polovičkám tuto podporu, lásku a pocit bezpečí poskytovali. Pro otce rodin to platí dvojnásob! Teď není správná doba dávat najevo svoji autoritu prostřednictvím příkazů a zákazů, ale právě naopak, láskyplnou pozorností a porozuměním. Moudré a hluboké city se totiž projevují právě tímto způsobem. Že ve svém okolí nikoho takového nemáte? V tom případě se nejspíš čeká, že láska a podpora vyjde nejprve z vás – a nakonec budete mile překvapeni, co bude následovat a jak krásně se budou vaše vztahy vyvíjet!


ZASADIL VÁM ŽIVOT TĚŽKÉ RÁNY? Nevíte, jak v lásce dál? Jsem tu, abych vám poradila! Zavolejte mi na tel.: 906 701 701! Kartářka Helga


Váhy
Karta Spravedlnost
ukazuje, že svátky pro vás budou odrazem předchozích událostí a sklidíte tak, jak jste zaseli. Všech no pozitivní, o co jste se snažili a čemu jste věnovali energii, konečně přinese své ovoce, jak doma, tak ve vztazích a lásce, ale i v dalších oblastech života. Konečně se vyřeší spory a neshody mezi vámi, a to i ty dlouhodobější! Pravděpodobně budete hrát roli zprostředkovatele a hledače kompromisů a souladu, jak je to konec konců pro vás jako Váhy typické. Vašimi silnými stránkami budou rozvážné myšlení a vnitřní klid, takže vás nic jen tak snadno nevyvede z rovnováhy a budete se na věci dívat s nadhledem. Pokud musíte Velikonoce strávit pracovně, nezoufejte, protože se ponesou ve znamení zasloužené odměny za vaši námahu. Po finanční stránce se celkově dočkáte zaslouženého zlepšení, ale nebude zadarmo – jen konečně dostanete to, co vám patří! Na druhé straně, pokud jste to práci poslední dobou spíš trochu flákali, pak žádné zázraky nečekejte!

Štír
Karta Devět pohárů
vám přináší nádherné a velmi harmonické sváteční dny v kruhu vašich nejbližších, nebo s vaší láskou či někým jiným, kdo je vašemu srdci blízký. Atmosféra bude velmi příjemná, klidná a uvolněná, takže si konečně opravdu odpočinete, budete moct pustit starosti z hlavy a užívat si příjemných stránek života. Po materiální a finanční stránce vám nebude nic chybět, nejspíš se dokonce dočkáte nečekaného přilepšení, takže si budete moct dopřát to, po čem toužíte! A taky si to náležitě užijete! Jen pozor na kvalitu a zásady zdravé výživy, i když člověk si přece jen o svátcích nějaký ten drobný prohřešek dovolit může – ale zas ne jeden prohřešek za druhým! Místo přejídání se a přílišného vyvařování si raději udělejte ještě více času na své blízké, na rodinné návštěvy, přátelská posezení nebo romantickou procházku či výlet s dětmi. Určitě si to všichni skvěle užijete! A dobrá zpráva je, že spory a hádky se vám budou vyhýbat, ať už to před svátky vypadalo jakkoliv!

Střelec
Karta Kolo štěstí
vám ukazuje, že události, které k vám budou během svátků přicházet, je potřeba brát trochu s nadhledem a nedělat si z ničeho těžkou hlavu – i když přijdou zprávy, které vás nejspíš překvapí a zaskočí. Naštěstí v dobrém smyslu slova, ale přece jen vám to trošku změní plány. Nebuďte z toho nervózní a raději si pořádně užijte to, co vrtkavá Štěstěna přináší do vašeho života – čekají vás neopakovatelné zážitky, i když možná chvílemi půjde na váš vkus všechno trošku příliš rychle! Naopak, nedělejte si těžkou hlavu z toho, že něco, co jste na svátky plánovali, nakonec nevyjde – nejspíš to tak mělo být, a váš náhradní program bude nakonec mnohem lepší! Tarot vám radí, ať si neberete věci příliš osobně, bylo by chybou vyčítat si, že se něco nepovedlo, ale taky dávat si zásluhy za něco, co bylo ve skutečnosti jenom příznivým zásahem Štěstěny! Je zde taky značná pravděpodobnost výhry nebo nějakého jiného nečekaného zisku – a nemusí být pouze finanční!



Kozoroh
Karta Osm mincí
prozrazuje, že když budete na něčem usilovně pracovat, přinese to nakonec své ovoce. A tak se letošní Velikonoce pro vás ponesou ve znamení systematické práce na uskutečnění vašich plánů, ať už doma, nebo je prožijete aspoň zčásti pracovně. Každopádně se vám námaha a píle vyplatí a povede ke splnění vašich cílů a plánů. A to už stojí za to trochu na tom zapracovat! Naštěstí vás budou vaše úkoly a povinnosti bavit, v některých chvílích vás dokonce celkem pohltí, takže vám čas uběhne, ani nebudete vědět jako, a všechno bude hotovo! Pozor však na přepracovanost a únavu, přece jen jsou svátky, a tak si nezapomeňte dopřát dostatek relaxace, spánku a fyzického odpočinku, důležitý bude taky pravidelný denní režim. To všechno je nezbytné k tomu, abyste skutečně naplno využili své síly a schopnosti a zároveň si ještě užili příjemné chvilky odpočinku se svými nejbližšími – i kdyby to mělo být jen po večerech po práci, ale ať to stojí za to!

Vodnář

Karta Dvě mince
vám konečně přináší do života osvěžující změny, na které jste již dlouho čekali! Ať si to přiznáváte nebo ne, stereotyp vás již pořádně ubíjel, takže uvítáte, že se konečně děje něco nového – ať už doma nebo taky v práci. Možná vás po svátcích čeká začátek úplně nové životní kapitoly, a možnosti se vám otevřou tak nečekaně, až budete koukat! Příjemné změny se budou týkat hlavně materiálních a praktických záležitostí, ať už je to bydlení, nové kariérní příležitosti nebo finance, letošní Velikonoce budou v tomto směru tak trochu mezníkem ve vašem životě. Každá změna však přináší i nutnost loučení se s něčím starým a opouštění jistot, takže počítejte s tím, že se dostaví i pocity nostalgie nebo obav z neznámého. To všechno je však zcela přirozené, a tak se nenechejte odradit chvilkovými pochybnostmi a důvěřujte osudu, že si pro vás připravil do budoucna skvělé vyhlídky! Chce to trochu odvahy a odhodlání, ale využit šanci a pustit se do něčeho úplně nového se vám rozhodně vyplatí!

Ryby
Karta Velekněžka
naznačuje vaše velmi silné propojení s vaší intuicí a s neviditelnými ochrannými bytostmi, které vám v životě ukazují tu správnou cestu! A tak poslouchejte svůj šestý smysl a důvěřujte mu! Tarot naznačuje, že právě teď o Velikonocích zažijete silný pocit vnitřního propojení s univerzem, díky kterému se vám povede pochopit skryté souvislosti ve vašem životě a možná taky udělat důležitá rozhodnutí, ke kterým vás právě váš vnitřní hlas navádí. Pokud si něčím nejste jisti a máte nevyřešené životní otázky, obraťte se právě v těchto volných svátečních dnech na užitečné pomocníky a rádce, jako je astrologie, výklad karet nebo kyvadlo. Zřejmě někde ve svém nitru tušíte, že jste se trochu vzdálili ze své pravé životní cesty, která dává vašemu životu opravdový smysl, ale stačí se opět obrátit více dovnitř a do duchovního světa, aby vaše duše přijala vzkazy, které vám pomohou najít skutečný pocit hlubokého štěstí a naplnění vašeho životního poslání!

Autor článku

|<< < 486 | 487 | 488 | 489 | 490

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.