Home - Články - Valentýnský tarotový horoskop 2021

Valentýnský tarotový horoskop 2021

vloženo 4. 2. 2021
čas čtení: 10 minut

Valentýnský tarotový horoskop 2021

Na co se můžete těšit letos o Valentýnu? Jak si získat nebo udržet tu pravou lásku? Tarotové karty vám to prozradí!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Smrt
to se svým děsivým názvem nemyslí zas tak úplně doslova, takže nebojte se, nečeká vás nic tragického, ale její symbolický smysl přesto platí. Jde o to, že aby se ve vašem životě mohlo začít něco nového a krásnějšího, je potřeba říct sbohem starým záležitostem, které již nefungují a patří minulosti. Pokud se u vás tedy schyluje k rozchodu, lze očekávat, že právě Valentýn bude tou definitivní tečkou za nefunkčním vztahem. Určitě sami cítíte, jak se věci mají, a pokud už to není ono, pak se nesnažte věci zachraňovat, ale raději věnujte energii tomu, abyste zůstali přáteli. Pak se vám dřív a snáz otevřou možnosti najít novou lásku. Ale nebojte se, ne všichni Berani se budou rozcházet. Každopádně však přichází čas překonat nějakou krizi ve vztahu a milostných záležitostech a dopracovat se díky tomu k novému začátku.

Býk
Karta Kolo štěstí
vám může ještě pěkně zamíchat kartami a Valentýn možná nakonec bude úplně jiný, než co očekáváte. To ovšem může být v jakémkoliv smyslu a překvapení mohou být krásná a romantická, ale taky pěkně otravná. Záleží také na tom, jak moc jste ochotní přijímat nové věci a změny, když zkrátka nic neběží jako podle plánu. Název Kolo štěstí však napovídá, že si nakonec určitě nebudete mít na co stěžovat! Nezadaní mohou nečekaně potkat nového úplně skvělého partnera, zatímco zadaným asi nápady vašeho protějšku vyrazí dech, ale nakonec si to užijete. Počítejte taky s nečekanými změnami programu pod vlivem nějakých vnějších událostí. Opět však platí, že výsledek pro vás bude příznivý, dokonce i tehdy, když to bude na začátku vypadat spíš nepříjemně. Nechejte se překvapit a dejte osudu volnou ruku, myslí to s vámi dobře!

Blíženci
Karta Ďábel
ukazuje pokušení a vášeň. Dávejte si na ně pozor, protože si to můžete užít, ale nakonec z toho bude více špatného než dobrého. Pokud jste zadaní, je poselství této karty jasné – bude to nějako souviset s nevěrou, nebo spíš s příležitostí k ní! Pokud však neodoláte, nebude to pro vás znamenat nic moc hezkého a bude to mít negativní důsledky. Je potřeba naučit se krotit své vášně, i kdyby to vypadalo, že vám to projde. Váš zákonitý protějšek možná Valentýna příliš neřeší, nebo mezi vámi již vyprchala ta správná jiskra, ale hledat to jinde není řešení. Ale i nezadaní Blíženci by si měli dávat dobrý pozor, s kým se zapletou. Vášeň na jednu noc totiž může mít různé nepříjemné dohry. Přinejlepším skončíte ráno s takzvanou morální kocovinou, ale mohou se přihodit i horší věci, tak si dobře rozmyslete, jestli vám potěšení s pochybným partnerem stojí za to!


Rak
Karta Poslední soud
naznačuje, že Valentýn konečně přinese rozuzlení partnerských záležitostí, které vás již delší dobu trápily. Některé věci jsou ve vašem společném životě nejasné a občas nevíte, co si o tom máte myslet, a teprve teď vyjdou na povrch některé souvislosti, které doposud unikaly vaší pozornosti. Bude to pro vás zajímavé překvapení, a konečně uvidíte věci z trochu jiného úhlu pohledu. Ale nemějte obavy, protože výsledek vás potěší a konečně díky tomu zažehnáte partnerskou krizi. Nezadaní Raci se teď zas konečně dovědí, jak na tom jste u vašeho vysněného idola. Nejspíš jste měli velké pochybnosti, jestli o vás stojí nebo jestli se na to můžete rovnou vykašlat. Karty bohužel neříkají, co z toho je pravda, ale každopádně konečně zjistíte, jak se věci mají, a budete se moct posunout kupředu, ať už společně, nebo za někým novým a lepším.

Lev
Karta Poustevník
prozrazuje, že od letošního Valentýna byste neměli čekat žádné zázraky. Pokud jste nezadaní, tak to nejspíš tak i zůstane, zatímco zadaným hrozí, že se z nějakých důvodů s partnerem zrovna v tento večer neuvidíte, ať už je to kvůli práci, rodinným záležitostem nebo něčemu podobnému. Takže platí, že lepší se bude na lásku a očekávání romantiky příliš neupínat, a raději využít tento čas sami pro sebe. Právě to totiž nyní potřebujete nejvíc! K tomu, aby vám to v lásce dlouhodobě fungovalo, je totiž potřeba věnovat se trochu i sami sobě, ujasnit si, co vlastně potřebujete, co je pro vás důležité, kde můžete dělat kompromisy a z čeho naopak neslevíte. Valentýna tedy berte jako příležitost udělat si ve věcech lásky jasno spíš z toho teoretického a pocitového hlediska, zatím o samotě. Nebojte se, romantika taky přijde, ale musíte si na ni zkrátka ještě chvíli počkat!

Panna
Karta Dva meče
ukazuje, že vámi cloumá nerozhodnost a máte v lásce dilema, o kterém hodně přemýšlíte. Může se to týkat rozhodování mezi dvěma různými partnery, ale možná i něčeho jiného – zkrátka, je zde nejistota a dvě možnosti. Ale ať o tom přemýšlíte, jak chcete dlouho a kladete si na misky vah všechny plusy a mínusy dvou různých známostí, nebo dvou možností, jak vyřešit to, co vás ve vašem vztahu trápí, pořád vám z toho nevychází žádné jednoznačné řešení. To totiž najdete, teprve když se na to podíváte srdcem a nikoliv rozumem. Bylo by tedy škoda zabít celý Valentýnský večer nekonečným přemýšlením a rozebíráním situace, ono to stejně nikam nepovede a zbytečně byste si kazili romantiku. Místo toho důvěřujte tomu, co vám říká vaše srdce a pocity, bude to nakonec poměrně jednoznačné, jen je potřeba naslouchat vašemu vnitřnímu hlasu!


Váhy
Karta Osm pohárů
naznačuje, že energie lásky neproudí tak, jak byste asi to představovali, a že již nějakou dobu se snažíte tam, kde to nepřináší žádné ovoce. Vaše snaha budovat vztah a pracovat na něm, dávat protějšku porozumění a lásku je chvályhodná, ale je potřeba poznat okamžik, kdy už to nemá smysl, a kdy bude lepší se stáhnout a vykašlat se na romantická očekávání. Možná jste si toho hodně slibovali od nějaké nové známosti, ale nakonec se ukáže, že ve skutečnosti to není zdaleka tak růžové a chybí mezi vámi hlubší city. Pak již není o čem, a nastává ta pravá chvíle se posunout dál, klidně i o Valentýnu – to je snad ta poslední příležitost, a když to ani teď nepůjde, pak se na to s klidem vykašlete. Zadané Váhy taky budou mít pocit, že váš partner vám neprojevuje tolik lásky, jako byste si přáli, ale zde je situace přece jen trochu jiná. Možná zkrátka jen projevuje své city jiným způsobem!

Štír
Karta Páže holí
říká, že jste připraveni posunout se kupředu a směle vyrazit do nových milostných dobrodružství. To platí samozřejmě pro nezadané Štíry, právě vy si můžete dovolit trochu to roztočit a dopřát si odvážné valentýnské seznamování! Máte již dostatečně dořešenou svoji minulost na to, abyste se otevřeli úplně nových záležitostem a nové lásce, i když zpočátku možná budete trochu opatrní, ale to je dobře. Zadaným Štírům tarot říká, ať začnete ve vašem vztahu znovu a s čistou a mladistvou energii. Nastal čas hodit za hlavu špatné zkušenosti z minulosti a dívat se na lásku bez různých negativních očekávání, vidět věci optimisticky a těšit se ze života a z toho, že můžete být s vaším milým protějškem spolu. Už se neohlížejte za starými problémy a raději si dopřejte nové svěží společné zážitky, které vás sblíží a dodají vaší lásce novou energii a jiskru!

Střelec
Karta Osm mincí
vám připomíná, že aby vztah fungoval, je na něm zkrátka potřeba i trochu pracovat, není všechno jen zadarmo a bez námahy! A to znamená, že je dobrý nápad věnovat nějakou tu energii tomu, abyste pro váš milý protějšek připravili krásné a nezapomenutelné valentýnské zážitky. Vždyť právě ony vás mohou ještě více sblížit a vytvořit mezi vámi pozitivní energii, která vám pak bude pomáhat zvládnout spolu i ty těžší situace, které život přinese. Taky při nových známostech platí, že věci vám nespadnou jen tak z nebe a pokud se má ze známosti vyvinout vážnější vztah, je potřeba se o to systematicky snažit a něco pro to taky udělat. Nebude to vůbec náročné, jen to chce překonat ten pocit, že v pravé lásce bude všechno fungovat tak nějak samo, který bohužel zas tak docela neplatí a je potřeba věnovat tomu i nějaké to snažení.


Kozoroh
Karta Král pohárů
vám přináší v lásce krásný pocit stability a bezpečí, kdy se po boku vašeho protějšku budete cítit skutečně skvěle a budete si jistí, že to tak i dlouhou dobu zůstane. Co víc byste si ještě mohli přát! Možná to o Valentýnu nebude zas tak ohnivá vášeň, jako byste čekali, ale mnohem více se vám bude počítat pocit láskyplné spolupatřičnosti. Stačí, že umíte být spolu, pomáhat si, vzájemně se podporovat a táhnout za jeden provaz v běžném životě a každé situaci. Pak už není zas až tak důležité, jestli vám vyjde čas na romantickou večeři a vášnivou noc, nebo to budete muset nechat na jindy třeba kvůli dětem či práci. Úplně postačí vzpomenout si na toho druhého a potěšit ho třeba drobným dárečkem. I nezadaní Kozorozi budou při seznamování hledat spíš pocit bezpečí a klidnou lásku, než spalující vášeň nebo krátkodobé dobrodružství.

Vodnář
Karta Král mincí
vám připomíná, jak moc jsou v lásce důležité praktické a materiální záležitosti, a to i pro tak idealistické a rozlétané znamení jako jste vy. Právě díky letošnímu Valentýnu a jeho událostem si možná ještě lépe uvědomíte nezbytnost praktického zázemí a spolehlivosti pro to, aby vám mohl vztah dlouhodobě fungovat. Vášeň je krásná věc, společné zájmy taky, ale pokud má mít vaše známost dlouhodobou perspektivu, je nezbytné umět spolu dobře fungovat i v tak přízemních záležitostech, jako je třeba bydlení, domácnost a finance. A budete mít to štěstí, že právě s protějškem po vašem boku to půjde skvěle! Možná právě teď si uvědomíte, že soulad v praktických záležitostech je dobré cenit si mnohem více, než jste to kdysi dělali. Pak vás najednou přejde chuť hledat donekonečna nová dobrodružství a budete si užívat to krásné spolu i ve všedních situacích.

Ryby
Karta Sedm mincí
ukazuje, že vaše láska se rozvíjí a roste slibně do krásy. Možná vám to tak nepřipadá, ale všechno chce svůj čas a ten přináší zasloužené ovoce. Pokud je váš vztah teprve v začátcích, nebo se právě s někým seznamujete, určitě byste uvítali, kdyby to postupovalo o něco rychleji, hlavně teď o Valentýnu. Ale na druhé straně, o co déle bude váš svazek vznikat, o to pak bude pevnější, spolehlivější a stabilnější, takže trpělivost se určitě vyplatí. Dejte vašemu partnerovi najevo, že s vámi může vždy počítat a že se na vás může spolehnout. V dlouhodobých vztazích a manželství platí něco podobného, a to možná ještě dvojnásob. Na vztahu je zkrátka potřeba pracovat a věnovat mu energii, pak bude krásně růst a rozvíjet se. Ale nelze chtít všechno hned a okamžitě, trpělivost přináší růže a to, čeho se nedočkáte hned, přijde později!

Autor článku

|<< < 721 | 722 | 723 | 724 | 725

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.