Home - Články - Valentýn – s esoterikou bude krásnější!

Valentýn – s esoterikou bude krásnější!

vloženo 7. 2. 2019
čas čtení: 6 minut

Valentýn – s esoterikou bude krásnější!

Svátek zamilovaných se nám nezadržitelně blíží – jste na něj připraveni? Láska je to nejcennější, co v životě máme, ale aby nám to v lásce klapalo, to není jen tak snadné! Poradíme vám, jak vybrat ty správné valentýnské dárečky, jak si přičarovat lásku a jak vytvořit neopakovatelnou zamilovanou atmosféru.

sdílet článek na facebooku

Den lásky je tady pro všechny

Den svatého Valentýna vděčí za své jméno legendě o knězi Valentýnovi, který žil ve starém Římě v dobách prvních křesťanů. Říká se, že prý tajně oddával zamilované páry, císař totiž údajně zakázal svým vojákům ženit se, aby láska a zakládaní rodin nenarušily jejich bojovou morálku. Za tuto chvályhodnou činnost se však Valentýn žádné odměny nedočkal, naopak byl zatčen a posléze popraven. Na jeho památku se začal slavit den svatého Valentýna, který však získal největší popularitu až mnohem později ve dvacátém století.

Dnes už nám naštěstí nikdo lásku ani sňatky nezakazuje, ale to neznamená, že láska je snadná věc. Najít toho pravého či tu pravou dá někdy pořádnou práci, a zajistit, aby nám láska vydržela po celý život, také není žádná hračka. Láska je zkrátka poklad, kterého si musíme vážit – a znáte krásnější způsob, jak to dát najevo, než pořádně oslavit svátek zamilovaných?

Jste bez partnera? Nezoufejte! Právě Valentýn je totiž skvělou dobou, kdy můžete svůj vysněný protějšek najít nebo se vyznat z lásky k člověku, do kterého jste tajně zamilovaní.

Ale pozor! Láska není pouze mezi milostnými partnery – zkuste se zeptat sami sebe, koho všeho milujete! Maminku, tatínka, babičku, své ratolesti nebo třeba nejlepší kamarádku, ti všichni si zaslouží, abyste si na ně o Valentýnu vzpomněli a věnovali jim milý dáreček, třeba malý talisman pro štěstí.



Valentýn a esoterika

Esoterika nám říká, že není vůbec žádná náhoda, že se svátek lásky slaví právě v polovině února. Zima je již dlouhá a tmavé nevlídné dny nám mohou přinášet pocit osamělosti a smutku, protože nám chybí živel ohně. Ohnivá láska a vášeň vychází přímo od srdce a spolehlivě nás zahřeje – když už ne na těle, tak určitě aspoň na duši. S láskou je i pošmourný sychravý svět hned veselejší!

Slunce prochází o Valentýnu znamením Vodnáře. Ten přeje nejen bláznivým nápadům, ale také nezlomné naději, že budoucnost bude krásnější. Proč tedy nevyznat lásku člověku, který je vašemu srdci blízký, a klidně nějakým originálním a neobvyklým způsobem – Valentýn je k tomu jako stvořený!

Dárečky z lásky a jejich magická moc


Jak dáte svému miláčkovi nejlépe najevo svoji lásku? No přece dárkem! Někdo to vyřeší jednoduše a koupí čokoládové srdíčko nebo bonboniéru. Sladký dáreček rozhodně není k zahození – spíš k sežrání, stejně jako váš miláček – ale ještě lepší jsou dárky, které vydrží! Proč? Protože vám budou připomínat vaši lásku a zamilovaný okamžik darování po dlouhá léta!

Mít neustále na očích předmět, který vám daroval milovaný člověk, je skvělé! Bude vám to totiž i v těžkých chvílích připomínat, že se máte rádi a že patříte k sobě. Dárečky, které vydrží krásné navěky a nezvadnou jako květ ani se nesní jako bonbony, ty jsou pro posílení lásky nejlepší!

Jak nejlépe vybrat dárek?

Krásným šperkem, amuletem nebo astrosáčkem podle znamení rozhodně nic nezkazíte! Může být romantický a zároveň elegantní, v nadčasovém stylu, s decentním motivem, připomínajícím vám vaši lásku – takový šperk ocení nejen dámy, ale i pánové.
Nebo můžete vsadit na něco vtipnějšího. Co takhle náušnice se symboly muže a ženy? Nebo snad něco ještě osobnějšího? Určitě jste si s vašim miláčkem už vymysleli nějaké něžné přezdívky! Říkáte mu třeba broučku? Nebo andílku? Nechte dáreček, ať to řekne za vás – a nemusí to být pouze šperk, skvělé jsou i různé dekorace do domácnosti, které vám budou pořád připomínat, že láska je tady s vámi.

Fantazii se však meze nekladou! Jistě sami nejlépe znáte vkus svého milého protějšku, proto nechte intuici, ať vám pomůže vybrat to nejlepší, co nejvíc potěší! Hlavně, ať má dáreček něco společného s láskou a z vašim vztahem! Pak bude posilňovat vaši lásku ještě dlouhá léta, kdykoliv se na něj podíváte!



Jak najít lásku a zahnat osamělost?

Pokud svoji lásku teprve hledáte, Valentýn je pro vás šťastným časem! Právě nyní můžete odhodit zábrany a vyznat se z vašich citů.

Nevěříte si? Máte strach z odmítnutí? Vaši přitažlivost pro opačné pohlaví posílí správně vybraný amulet pro nalezení lásky. Magické symboly vám pomohou zvýraznit vaši atraktivitu a přitáhnou k vám toho pravého partnera, kterého hledáte!

Jak dát vyhlédnutému protějšku najevo svoji lásku? Jednoduše – napište mu to! A aby skutečně nemohl odolat vaší přitažlivosti, pomozte si drobným kouzlem – na psaní použijte magický inkoust, který vám svojí krásnou vůní a tajuplnými bylinnými příměsemi pomůže okouzlit srdce vašeho vyvoleného nebo vyvolené. Hodí se samozřejmě i pro zadané – vždyť vyznání lásky a milostných dopisů není nikdy dost, i když v dnešní uspěchané době se na toto krásné umění již trochu pozapomnělo. Ale proč pořád psát jen esemesky – dopis je mnohem romantičtější!

Na zahnání pocitu osamělosti se vyplatí nosit šperky s růženínem. Tento magický léčivý kamínek něžně růžové barvy má sílu léčit zraněná srdce a připomínat vám, že láska je všude kolem vás. Jestliže se vždy o Valentýnu cítíte pod psa, když se díváte na všechny ty zamilované párečky, růženín vám rozhodně pomůže cítit se vyrovnaně a mít lásku v srdci i tehdy, když zrovna po vašem boku nikdo nestojí.



Barvy a vůně pro nádherný večer


Těšíte se na valentýnský večer se svým miláčkem? Udělejte si ho nezapomenutelným! Pomocí barev, vůní a všeho, co okouzlí vaše smysly, bude tento večer plný vášně nebo něhy – přesně podle toho, co si víc přejete!

Toužíte po ohnivé vášni? Vsaďte na červenou barvu!
Spousta červených svíček, červený svícen, smyslná vůně s afrodiziakálními účinky, ať už v podobě vonných tyčinek nebo oleje do aromalampy – to je přesně to, co potřebujete! Červená dokáže magicky vzbudit náš vnitřní oheň, ke kterému neoddělitelně patří sexualita. Zkuste to!
A aby to skutečně nebyla nuda, zkuste si dopřát smyslnou masáž – nejlépe s erotickým olejem, který byl připraven speciálně pro milostné účely!

Láká vás spíš něha? Patří podle vás k lásce jemnost? V tom případě místo červené zvolte růžovou!
Tato barva je směsí ohnivé červené a nevinné bílé, a to mluví za vše. Je to barva něžné a romantické lásky, takže pokud se toužíte celé hodiny mazlit, neváhejte a sáhněte po růžových svíčkách a něžně zamilovaných doplňcích, třeba s motivy květů, které navodí ve vaší ložnici tu správnou atmosféru. Jako vůně pro takový krásně romantický večer je ideální levandule nebo vanilka!

|<< < 465 | 466 | 467 | 468 | 469

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.