Home - Články - Úplňkový květnový horoskop lásky

Úplňkový květnový horoskop lásky

vloženo 3. 5. 2020
čas čtení: 5 minut

Úplňkový květnový horoskop lásky

Magická moc úplňku na nás působí stejně silně, jako síla lásky. Úplněk ve znamení Štíra, který nastane ve čtvrtek 7. května, ve 12:45, ji ale ještě zesílí. Co přinese květnový Úplněk v lásce vám?

sdílet článek na facebooku

Beran
Mars a Venuše v příznivé konstelaci přejí úplňkovému dobrodružství, ale jakkoliv to bude intenzivní a krásné, raději příliš nepočítejte s tím, že to bude mít dlouhého trvání. Spíš se bude jednat o románek, který vám pomůže pochopit něco hlubšího o vás samotných a o životě. A v neposlední řadě si to pořádně užijete a vychutnáte!

Býk
Tento úplněk je nejblíž k vašim narozeninám, takže se nyní vracíte jako kdyby ke svým kořenům, do svého centra, ke svému vlastnímu já. Právě tento úplněk je pro vás ideální dobou k meditaci a k tomu udělat si chvíli jen sami pro sebe. Štír je s vámi ovšem v opozici, takže to zároveň znamená nové výzvy. Nebude se to ovšem týkat lásky, ale spíš vás samotných.

Blíženci
Planeta lásky Venuše teď prochází vašim znamením, takže jste v milostných záležitostech miláčky štěstěny! A magické působení úplňku tyto vlivy ještě více znásobí! Můžete se těšit nejen na jarní květnovou romantiku, ale i na něco hlubšího a zásadnějšího. Pro nezadané Blížence je ta pravá doba k nalezení opravdové lásky!


Rak
Štíří úplněk je s vámi v souladu, protože se rovněž jedná o vodní znamení, stejně jako to vaše. Můžete se tedy těšit na záplavu krásných, hlubokých a intenzivních citů. Dařit se bude zejména zadaným Rakům, ti nezadaní to budou mít malinko náročnější, protože Venuše v Blížencích je v seznamování na váš vkus moc rychlá.

Lev
Nejspíš nebudete v takovém centru pozornosti, jak by se vám líbilo, a budete se muset smířit s tím, že všechno se bude spíš točit kolem vašeho protějšku a jeho nebo jejich pocitů. Ale to neznamená, že by se vám v lásce nedařilo, právě naopak. Jen se musíte naladit na to, že věci zkrátka nebudou probíhat podle vašeho vysněného scénáře!

Panna
Štíří Luna je vám příznivě nakloněna, ale nic z hvězdných konstelací nenasvědčuje tomu, že by vás v lásce čekaly nějaké významné události. To však není vůbec špatná zpráva, protože si můžete užívat klidný život bez dramat, což rozhodně nelze říct o všech znameních. A pokud již partnera máte, úplňková romantika vás nejspíš nemine!


Váhy
Planety Mars a Venuše jsou vám o úplňku příznivě nakloněny ve znameních vzdušného živlu. V lásce bude nejdůležitější dobrá komunikace, rozhovory a hledání společných názorů a pohledů na svět. A v tomto všem jste jako Váhy ve svém živlu! Dařit se vám bude jak v seznamování, tak i ve zlepšování stávajících vztahů nebo manželství.

Štír
Úplněk ve vašem vlastním znamení je pro vás celkově v životě mimořádně významný. V těchto dnech proto můžete očekávat události, které vás posunou kupředu a pomohou vám spoustu věcí pochopit. Nelze ovšem říct, že by se to týkalo přímo lásky. Venuše ve vzdušném znamení Blíženců je pro vás totiž až příliš nestálá a přelétavá.

Střelec
Venuše, planeta lásky, je k vašemu znamení Střelce v opozici. To značí, že bez překážek se to teď v lásce neobejde! Ale naštěstí to bude přesně ten typ překážek, který znamená výzvu, tedy příležitost posunout se dál kupředu – nikoliv nepřekonatelné rozpory! Když se na to podíváte takhle, věci najednou budou dávat mnohem větší smysl!


Kozoroh
Lunární síly jsou vám příznivě nakloněny, ale žádnou velkou výhru v lásce teď očekávat nemůžete. Jste totiž spíš běžcem na dlouhé tratě, a nyní si můžete maximálně tak užít nějaký krátký a bezvýznamný románek – pokud hledáte vážný vztah, budete si muset počkat. Zadaní si však mohou užit velmi příjemný úplňkový večer!

Vodnář
Mars ve vašem znamení Vodnáře je v souladu s Venuší v Blížencích, a to znamená, že můžete o květnovém úplňku směle vyrazit na úspěšný lov! V lásce se vám vyplatí iniciativa a komunikace, a to platí pro zadané i nezadané. Zkrátka odvážným přeje štěstí, a když budete vědět, co chcete, pak vám to hvězdy pomohou naplnit!

Ryby
Znamení Štíra je vám spřízněné, proto vás tento úplněk naplní pozitivní energií a užijete si ho v dobré náladě. V lásce vás však hvězdy varují, ať nepodléháte iluzím a nestavíte si vzdušné zámky. Rádi byste si totiž příjemné zážitky se sympatickým protějškem vysvětlili jako něco stabilnějšího než to ve skutečnosti bude, tak pozor na to.

|<< < 620 | 621 | 622 | 623 | 624

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.