Home - Články - Úplňkový červencový horoskop lásky

Úplňkový červencový horoskop lásky

vloženo 29. 6. 2020
čas čtení: 4 minuty

Úplňkový červencový horoskop lásky

Magický červencový úplněk bude ve znamení Kozoroha. Můžete se na něj těšit ve sváteční neděli 5. 7., v 6:44 ráno. Víte, co vám přinese prodloužený letní úplňkový víkend v lásce a ve vztazích?

sdílet článek na facebooku

Beran
Váš vládnoucí ohnivý Mars je teď ve vašem znamení Berana, a to vám přináší skutečně ohnivou, energickou a někdy až výbušnou energii. Zvláště mužům narozeným v Beranu teď odvaha v lásce rozhodně nebude chybět! Ovšem ostatní planety i znamení to vidí jinak, takže je čas šlápnout na brzdu, ať si neuděláte nějaký malér!

Býk
Ve vašem znamení Býka se po celý tento rok a ještě déle pohybuje planeta Uran, která je poslem překvapení a nečekaných změn. V těchto úplňkových dnech Uran vytváří velmi příznivou konstelaci jak se Sluncem, tak i s Lunou. A to znamená, že se konečně můžete těšit na příjemná překvapení nejen v lásce, ale všude v životě!

Blíženci
Venuše ve vašem znamení Blíženců vám dává v lásce vítr do plachet a přináší vám krásné zážitky a romantiku, a to nejen tento víkend, ale již několik týdnů. Naopak, Luna v Kozorohu může tento příznivý vývoj trochu zpomalit, protože toto znamení je na váš vkus až trochu příliš upjaté, seriózní a bude vás nutit držet se zpátky.


Rak
Tento úplněk je nejblíž k datu vašich narozenin a Slunce opět prochází stejným znamením, jako při vašem příchodu na svět. Červencový úplněk je pro vás tedy něčím mimořádný a zvláštní a má pro vás přímo magickou sílu. Vyplatí se zasvětit jej vám jako dvojici s partnerem, a pokud jste nezadaní, pak jen sami sobě a udělat si krásný čas pro sebe s meditací.

Lev
Mars ve spřízněném ohnivém znamení Berana vám přináší nedočkavost, netrpělivost a vášeň, zatímco Luna v Kozorohu radí, abyste nezapomínali na svou pověst a na to, jak budete vypadat před světem. Retrográdní Merkur navíc komplikuje komunikaci, takže raději neřešte žádné vážné věci a jen si v klidu užívejte krásy života a léta.

Panna
Kozoroh je zemské znamení stejně jako vy, takže Luna v něm je pro vás energeticky velmi příznivá. Tento čas pro vás bude příjemný, krásný a harmonický, a s protějškem si budete užívat hezký letní klid. Jen se nepouštějte do žádných zásadních rozhovorů o budoucnosti, na to není teď s retrográdním Merkurem vhodný čas pro nikoho!


Váhy
Venuše, planeta lásky, vám teď velmi přeje, takže se můžete těšit na velmi příjemné léto ve dvou, a to především pokud je váš vztah už delší a máte věci mezi sebou vyjasněné. V opačném případě, a taky při seznamování, hrozí totiž menší nedorozumění v komunikaci zásluhou retrográdního Merkuru – to se ovšem týká všech dvanácti znamení!

Štír
Slunce a retrográdní Merkur ve spřízněném vodním znamení Raka vás zvou na výlet do vaší vlastní duše, srdce a pocitů. Je tam mnohem více neprobádaných zákoutí, než si myslíte, a hlavně si budete potřebovat sami v sobě dořešit nějaké věci z minulosti, které ještě pořád bolí. Je potřeba to pochopit a teprve pak se můžete posunout kupředu.

Střelec
Mars ve spřízněném Beranu vám přináší v lásce odvahu a činorodost, a to platí dvojnásob pro muže narozené ve Střelci. Počítejte ovšem s tím, že váš protějšek možná nebude chtít jít tak rychle a vášnivě kupředu jako vy, a taky bude potřebovat vědět, jestli ve vás může vidět jistotu rodinného života, což může vést k nedorozuměním!


Kozoroh
Pro vás Kozorohy je tento úplněk nejsilnější v celém roce. A to platí jak v lásce, tak i ve všech oblastech života! Můžete se proto těšit na krásný a nezapomenutelný víkend, kdy se vám bude dařit, a zážitky, které si budete ještě dlouho pamatovat. Taky je to doba pro nahlédnutí do hlubin své vlastní duše, srdce a pocitů, třeba v meditaci.

Vodnář
Spřízněná Venuše v Blížencích vám nahrává do karet lásky, ale retrográdní Merkur vám může trochu zavařit, když své pocity budete dávat do slov. Pro vás jako vzdušné znamení Vodnáře jsou ovšem dobrá komunikace a rozhovory v lásce nesmírně důležité, takže tato překážka vás přinutí trochu zpomalit, podívat se dovnitř sebe a zkoumat své pocity.

Ryby
Slunce ve spřízněném Raku vám přináší příjemné a harmonické období, jenomže retrográdní Merkur v jeho blízkosti trochu komplikuje veškerou komunikaci včetně té partnerské. Připravte se tedy na to, že i když budou věci probíhat většinou hladce, občas se objeví nějaké to nedorozumění, a je proto lepší nepouštět se do vážnějších rozhovorů.

|<< < 641 | 642 | 643 | 644 | 645

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.