Home - Články - Úplňkový červencový horoskop lásky

Úplňkový červencový horoskop lásky

vloženo 29. 6. 2020
čas čtení: 4 minuty

Úplňkový červencový horoskop lásky

Magický červencový úplněk bude ve znamení Kozoroha. Můžete se na něj těšit ve sváteční neděli 5. 7., v 6:44 ráno. Víte, co vám přinese prodloužený letní úplňkový víkend v lásce a ve vztazích?

sdílet článek na facebooku

Beran
Váš vládnoucí ohnivý Mars je teď ve vašem znamení Berana, a to vám přináší skutečně ohnivou, energickou a někdy až výbušnou energii. Zvláště mužům narozeným v Beranu teď odvaha v lásce rozhodně nebude chybět! Ovšem ostatní planety i znamení to vidí jinak, takže je čas šlápnout na brzdu, ať si neuděláte nějaký malér!

Býk
Ve vašem znamení Býka se po celý tento rok a ještě déle pohybuje planeta Uran, která je poslem překvapení a nečekaných změn. V těchto úplňkových dnech Uran vytváří velmi příznivou konstelaci jak se Sluncem, tak i s Lunou. A to znamená, že se konečně můžete těšit na příjemná překvapení nejen v lásce, ale všude v životě!

Blíženci
Venuše ve vašem znamení Blíženců vám dává v lásce vítr do plachet a přináší vám krásné zážitky a romantiku, a to nejen tento víkend, ale již několik týdnů. Naopak, Luna v Kozorohu může tento příznivý vývoj trochu zpomalit, protože toto znamení je na váš vkus až trochu příliš upjaté, seriózní a bude vás nutit držet se zpátky.


Rak
Tento úplněk je nejblíž k datu vašich narozenin a Slunce opět prochází stejným znamením, jako při vašem příchodu na svět. Červencový úplněk je pro vás tedy něčím mimořádný a zvláštní a má pro vás přímo magickou sílu. Vyplatí se zasvětit jej vám jako dvojici s partnerem, a pokud jste nezadaní, pak jen sami sobě a udělat si krásný čas pro sebe s meditací.

Lev
Mars ve spřízněném ohnivém znamení Berana vám přináší nedočkavost, netrpělivost a vášeň, zatímco Luna v Kozorohu radí, abyste nezapomínali na svou pověst a na to, jak budete vypadat před světem. Retrográdní Merkur navíc komplikuje komunikaci, takže raději neřešte žádné vážné věci a jen si v klidu užívejte krásy života a léta.

Panna
Kozoroh je zemské znamení stejně jako vy, takže Luna v něm je pro vás energeticky velmi příznivá. Tento čas pro vás bude příjemný, krásný a harmonický, a s protějškem si budete užívat hezký letní klid. Jen se nepouštějte do žádných zásadních rozhovorů o budoucnosti, na to není teď s retrográdním Merkurem vhodný čas pro nikoho!


Váhy
Venuše, planeta lásky, vám teď velmi přeje, takže se můžete těšit na velmi příjemné léto ve dvou, a to především pokud je váš vztah už delší a máte věci mezi sebou vyjasněné. V opačném případě, a taky při seznamování, hrozí totiž menší nedorozumění v komunikaci zásluhou retrográdního Merkuru – to se ovšem týká všech dvanácti znamení!

Štír
Slunce a retrográdní Merkur ve spřízněném vodním znamení Raka vás zvou na výlet do vaší vlastní duše, srdce a pocitů. Je tam mnohem více neprobádaných zákoutí, než si myslíte, a hlavně si budete potřebovat sami v sobě dořešit nějaké věci z minulosti, které ještě pořád bolí. Je potřeba to pochopit a teprve pak se můžete posunout kupředu.

Střelec
Mars ve spřízněném Beranu vám přináší v lásce odvahu a činorodost, a to platí dvojnásob pro muže narozené ve Střelci. Počítejte ovšem s tím, že váš protějšek možná nebude chtít jít tak rychle a vášnivě kupředu jako vy, a taky bude potřebovat vědět, jestli ve vás může vidět jistotu rodinného života, což může vést k nedorozuměním!


Kozoroh
Pro vás Kozorohy je tento úplněk nejsilnější v celém roce. A to platí jak v lásce, tak i ve všech oblastech života! Můžete se proto těšit na krásný a nezapomenutelný víkend, kdy se vám bude dařit, a zážitky, které si budete ještě dlouho pamatovat. Taky je to doba pro nahlédnutí do hlubin své vlastní duše, srdce a pocitů, třeba v meditaci.

Vodnář
Spřízněná Venuše v Blížencích vám nahrává do karet lásky, ale retrográdní Merkur vám může trochu zavařit, když své pocity budete dávat do slov. Pro vás jako vzdušné znamení Vodnáře jsou ovšem dobrá komunikace a rozhovory v lásce nesmírně důležité, takže tato překážka vás přinutí trochu zpomalit, podívat se dovnitř sebe a zkoumat své pocity.

Ryby
Slunce ve spřízněném Raku vám přináší příjemné a harmonické období, jenomže retrográdní Merkur v jeho blízkosti trochu komplikuje veškerou komunikaci včetně té partnerské. Připravte se tedy na to, že i když budou věci probíhat většinou hladce, občas se objeví nějaké to nedorozumění, a je proto lepší nepouštět se do vážnějších rozhovorů.

|<< < 641 | 642 | 643 | 644 | 645

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.