Home - Články - Úplněk ve Vahách: Měsíc rašící trávy

Úplněk ve Vahách: Měsíc rašící trávy

vloženo 19. 3. 2019
čas čtení: 6 minut

Úplněk ve Vahách: Měsíc rašící trávy

21. března ve 2:43 po půlnoci dozraje Měsíc do svého plného tvaru ve znamení Vah. Indiáni říkali tomuto úplňku Měsíc rašící trávy. Dává šanci novému zrození všeho, co se vyčerpalo a už nepřináší nic užitečného do života.

sdílet článek na facebooku

Zamyslete se nad svými vztahy, prací a zvyky. Ve spojení se silou Vah je toto obnovení hodnot prolnuto citlivostí, intuicí a estetikou.

Brána jara

Nejen samotný den úplňku, ale i ten, který mu předchází, je významný. Slunce totiž o den dříve překročí rovník směrem k nám na severní polokouli. Toto bývala u všech starých kultur doba slavení a radosti. Slavnost trvala mnoho dní a točila se kolem vítání bohyně jara, která vystupuje z podsvětí a jde mezi nás smrtelníky rozsévat nový život. Úplněk, který nastává v této konstelaci, má v sobě sílu rašících výhonků, líhnoucích se ptáčat, nových mláďat. A protože je zároveň určován citlivým znamením Vah, máme šanci během těchto úplňkových dní procítit plnou silou svých emocí krásu a křehkost nového zrození. Nejvíce budou tímto úplňkem obdarováni (ale i zkoušeni) právě zrozenci Vah. Ale i my ostatní můžeme naskočit na vlnu citlivosti a očištění.

Meditace na téma vztahy

Vztahy jsou pro člověka vždy největší hodnotou a není radno s nimi zacházet lehkovážně. Avšak i chléb je vzácný, ale není dobré ho navěky schovávat, protože by se vám do něj dali moli. Buď ho sníte, nebo usušíte a dáte domácím zvířatům. Neponecháváte si nefunkční věc, z jejíhož přechovávání ve svém domě už nenastane užitek, ale škoda. Stejné je to se vztahy. Už jen z úcty k nim s nimi musíme zacházet s rozumem. Nyní je šance začít nové vztahy, ale i ukončit staré – ty, u nichž cítíte, že se vyžily z podstaty a že už si lidé navzájem nic nepřinášejí, jen se možná trochu navzájem trápí či unavují. Není chybou z takových vztahů vystoupit, pokud jste dlouhodobě nespokojeni. A neznamená to nic společensky nepřijatelného nebo drsného. Nemusíte dotyčnému nebo dotyčné říkat radikálně „S tebou nechci nic mít“. Je dobré šetřit city druhého. Stačí si vyjasnit sami v sobě, že už nebudete tak často přijímat pozvání, účastnit se akcí tohoto člověka, dělat mu vrbu nebo spasitele.


VAŠE PŘÁNÍ A PLÁNY STÁLE NEVYCHÁZEJÍ? Od dětství mám dar, se kterým vám odhalím, co změnit, abyste žili šťastně! Volejte na tel. číslo 906 701 701. Vaše astroložka Dalila


Je důležité žít svůj vlastní život a být s těmi, s kterými opravdu chcete. V tuto chvíli také můžete prohloubit vztahy s těmi, kteří za to stojí. Lépe je poznat a spřátelit se s nimi. Úplněk vám v tom pomůže. Zameditujte si při svíčce den před úplňkem o tom, čí společnost vás naplňuje a čí ne. Zopakujte to o úplňkové noci. Dobrou pomůckou namísto svíce je nastavit misku vody, v níž se odráží kulatý měsíc a meditovat s pohledem na ni. Nejvíc autentické spojení měsíc e s vodou vám samozřejmě nabídne přírodní vodní hladina. Když uvolníte mysl, budete překvapeni, co vše vás při úplňku napadne.

Ve Vahách zvažte i dohody

Ač to zní podivně, stejné pravidlo se vztahuje i na vztahy smluvní a právní. Zvažte, zda vám vaše smlouvy s úřady, institucemi, bankami a firmami jsou užitečné. Nyní je období, kdy to můžete dobře analyzovat a také měnit. Pokud některé smlouvy dobíhají, pokuste se je již ukončit. Nové smlouvy nepodepisujte před úplňkem, ale až tak týden po něm. To je vhodná doba na nové začátky.

Intuice a zdraví

Ve znamení Vah a za úplňku, to je jednoznačně nejlepší konstelace pro intuitivní jedince, ale také pro zesílení intuice nás všech. V tyto dny bude fungovat na maximum. Nechte ji pracovat. Pomůže vám srovnat vztahové potíže s lidmi, kde to skřípe, ale o které stojíte. Přinese vám nová nečekaná řešení pracovních i kreativních problémů. Vycítíte také pomocí své intuice, jak se nejlépe chovat ke svému tělu a svému zdraví. Ptejte se svého moudrého těla, co chce a co potřebuje. Které jídlo nebo která činnost mu vadí, naopak, co potřebuje dělat, aby se cítilo dobře. A pak ho poslechněte.

TAROT ROZHODNUTÍ. Nechte tarotové karty, aby vám pomohly při zvažování zásadních životních kroků. Vaše problémy za vás sice nikdo nevyřeší a rozhodnutí máte vždy pouze ve svých rukách vy, právě teď ale dostáváte k dispozici nestranného pomocníka, jakým Tarot. Vytáhněte si své 3 karty hned teď.

Pečujte v tuto dobu a močové ústrojí, ledviny, slinivku a kůži. Nepřetěžujte je přemírou ostrého jídla a pití a naopak pročišťujte bylinnými čaji. Nejvhodnější jsou plody brusinky, listy borůvky, vřes, lichořeřišnice, kopřiva nebo jen „obyčejná“ petržel, kterou si dávejte do polévek i na chleba. Dobrou službu svému močovému ústrojí uděláte i přidáváním celeru do salátů a polévek. Pokožce prospěje olej z pupalky dvouleté.

Úplněk ve Vahách je také maximálně inspirativní pro umělecké činnosti. Pokud si zabrnkáte, můžete složit krásnou píseň. Pokud zkusíte psát, vznikne originální text. Stejné to bude s malováním, sochařením, herectvím, focením, performancí. Přivolejte své múzy, ztište se a nechte se jimi vést.
S pomocí tohoto úplňku máte šanci zahájit nové jaro i v sobě. Můžete také obnovit to, co je ubito rutinou. To platí pro lásku, přátelství, práci i koníčky.

Užijte si nové jaro všude kolem a také v sobě!

|<< < 478 | 479 | 480 | 481 | 482

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.