Home - Články - Týdenní horoskop 9. - 15. prosince

Týdenní horoskop 9. - 15. prosince

vloženo 7. 12. 2019
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 9. - 15. prosince

Prosinec je v plném proudu a vám nezbývá, než si pořádně užít konec roku 2019. Předvánoční stres hoďte za hlavu a berte letos věci s humorem. Rozčilování totiž stojí energii a připravuje vás o dobrou náladu. Je také ideální čas odpustit staré křivdy a usmířit se s těmi, s nimiž byly vaše vztahy nahnuté. Do dalšího roku tak budete moci vstoupit s čistým štítem.
sdílet článek na facebooku

Beran
O úspěch nebude tento týden nouze. Máte před sebou období plné láskyplných vztahů, pokoje v domácnosti, ale i skvělých výsledků ve vašem zaměstnání. Hvězdy nad vámi momentálně drží ochrannou ruku a usnadňují vám strastiplnou cestu vaším životem.

Býk
Koncem týdne očekávejte jisté zvláštní zprávy o vašem známém. O nějakých problémech jste možná měli tušení, ale nečekali jste až takovou smršť, která vás nyní čeká. S ostatními kamarády jste se dohodli, že podáte příteli pomocnou ruku v nesnázích.

Blíženci
Potkáte velmi neobvyklého člověka, který se vám na první pohled zalíbí. Zaujme vás jeho smysl pro humor, ale i obrovské charisma, které z něj vyzařuje snad na kilometry daleko. Bohužel se ukáže, že tento člověk nemá čisté úmysly a je falešný a zlý.

Rak
V tomto týdnu se mějte na pozoru zejména v oblasti zdraví. Neškodilo by ubrat plynu a víc se věnovat odpočinku. Je fajn, že jste aktivní osoba, která si umí rozvrhnout čas, ale na relaxaci nemyslíte vůbec a vaše tělo začíná po všech stránkách strádat.



Lev
Tento týden budete pořádně podráždění. Zejména na své blízké nebudete mít ani trochu náladu. Svým chováním můžete odradit nejednoho jedince, který o vás třeba jevil zájem. Další pozvánky na rande se zřejmě nedočkáte. Tak s tím tak trochu počítejte.

Panna
Svým nápadům stoprocentně věříte a jdete si za svým. Vaše sebevědomí vám přináší úspěch v práci, což jde někdy ruku v ruce se závistí kolegů a možná i pokřivenými osobními vztahy. Vy si však z nepřejícnosti kolegů nic neděláte a radujete se z úspěchů.

Váhy
S financemi to bude tento týden neveselé. Skoro všechno šlo na dárky pro své blízké a pro vás bude teď poměrně těžké vyjít do konce měsíce. Nemluvě o tom, že jste slíbili účast na chatě s kamarády, kde byste oslavili Silvestra a už se vybírá záloha.

Štír
Stále přemýšlíte nad budoucností své rodiny. I když se blíží svátky, tak o pohodové atmosféře se nedá mluvit. Jste z adventního času spíše rozmrzelí a domů se vracíte s neradostnou náladou. Místo abyste se těšili na Vánoce, tak se jich spíš obáváte.



Střelec
Podporu od rodiny nečekejte, i když máte momentálně starostí až nad hlavu, tak každý si spíš hledí svého a jen se vymlouvá. Přijde vám to sobecké a pěkně nefér. Pak si však řeknete, že byste na sebe mohli být pyšní, protože to tak skvěle zvládáte.

Kozoroh
Někomu z rodiny se svěříte s jistým tajemstvím. Velmi vás zklame, že se daný jedinec s touto skutečností ihned pochlubí nějaké třetí osobě a nakonec to vlastně bude probírat celá rodina. A hlavně se toto sdělení celé překroutí. Jste poučeni na příště.

Vodnář
Náramně si užijete chvíle se svými kamarády. Na toto setkání jste vlastně ani neměli v úmyslu jít a nikam se vám příliš nechtělo. Nakonec jste však svého rozhodnutí nelitovali, protože jste se bravurně bavili a nasmáli jste se tak, jako už dlouho ne.

Ryby
Tento týden se vám potvrdí pořekadlo, že karma je zdarma. Člověk, který vám jednou nehezky ublížil se ve vašem životě objeví znovu. Vy však uvidíte, jaká změna se s tímto jedincem udála a snad ho vám bude dokonce líto. Ale řeknete si, že mu to patří.

|<< < 567 | 568 | 569 | 570 | 571

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.