Home - Články - Týdenní horoskop 8. - 14. února

Týdenní horoskop 8. - 14. února

vloženo 6. 2. 2021
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 8. - 14. února

Kariérní postup a fungující domácnost! Panny se tento týden budou rozplývat štěstím a Váhy by se naopak měli mít na pozoru. Spousta úkolů vás může zasypat. Tak ať vás nikdo nemusí vyhrabávat! A jaký týden čeká vás? Čtete v našem týdenním horoskopu!

sdílet článek na facebooku

Beran
Ve valentýnském týdnu máte skutečně společenskou náladu a kontaktujete snad všechny své kamarády. S někým vyrazíte na kávu, jiného přítele zase pozvete na nějaký víkendový horský výšlap a ohromně vám to zlepší vaší náladu. Přátelství umí udělat opravdu hodně.

Býk
I když to tak někdy nevypadá, tak v práci jste za nenahraditelného člena. Šéf si moc dobře uvědomuje, že kdyby vás ztratil, tak ve firmě se všechno sesype jako domeček z karet. Dává to však najevo dost neobvykle a vlastně vám jen přidává další práci.

Blíženci
Finanční sféra je tento týden na pováženou. Poslední dobou jste utráceli víc, než je vhodné a vaše peněženka zeje prázdnotou. Bohužel musíte zaplatit nějaké pohledávky a taky se objevilo pár nečekaných výdajů. To všechno vám udělá čáru přes rozpočet.

Rak
Rozhodně si v těchto chladivých únorových dnech dejte pozor na své zdraví. Hlavně nepřecházejte nachlazení a dbejte na vhodné oblékání hlavně po ránu. Luna nabádá k rovnováze a k nalezení vnitřní harmonie, proto není vhodné příliš zatěžovat svůj organismus.


Lev
Snažíte se opět nalézt cestu k někomu ze své minulosti. I když máte jisté pochybnosti, jak budou vypadat budoucí dny, tak do toho jdete naplno a snažíte se najít společnou řeč a nevracet se k minulým záležitostem. Výsledek ale bude značně nejistý.

Panna
V rodině teď vládne naprostá harmonie. Dříve jste snad měli problémy s ratolestmi, ale najednou je úplně jiná situaci. Užíváte si společné chvíle a moc vás těší, že děti vyhledávají vaší osobu, ale řídí se i vašimi dobře mířenými radami. To je skvělé.

Váhy
V práci tak trochu válčíte. Šéf má na vás přehnané nároky a ve firmě se začínají dít velké změny. Nejste z toho příliš nadšení a kolegové taky ne. Doteď jste to měli v práci pohodové a navzájem jste si věřili. Nyní však výrazně zhoustla atmosféra.

Štír
Až moc často žijete hektickým životem plným stresu. Vůbec nemáte čas na své koníčky, nebo alespoň na nějaký malý odpočinek. Možná byste si ten čas i našli, vy si ale místo toho najdete vždy nějakou práci a relaxaci necháváte na jindy.


Střelec
Máte za sebou perné období plné stresu a možná se necítíte po psychické stránce úplně nejlépe. Rozhodně by vám pomohla nějaká fajn vzpruha. Zkuste kontaktovat své kamarády, kteří by vám mohli připravit příjemný víkend plný zábavy a vy se uvolníte.

Kozoroh
Jste hodně zklamáni z někoho, koho jste považovali za přítele. Tento jedinec se ale ukázal jako velký manipulátor a vy si zpětně uvědomujete některé minulé situace, z kterých jste byli rozmrzelí a už víte, proč jste vždy po setkání byli tak vyšťavení.

Vodnář
Tento týden vstupuje Novoluní do vašeho znamení, milí Vodnáři. Proto se nebojte změn a běžte vstříc všemu, co jen trochu zavání novotou a modernizací. Rozhodně se vám to vyplatí. Obzvlášť v práci vám luna v mnohém pomůže a možná vás čeká povýšení.

Ryby
Čekají vás velice aktivní chvíle. Moc si momentálně neodpočinete, ale také se nebudete nudit a večer budete uléhat s pocitem, že jste den prožili naplno. To vás nabije další energií a do nového dne budete vstupovat s úsměvem na tváři a dalšími nápady.

|<< < 722 | 723 | 724 | 725 | 726

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.