Home - Články - Týdenní horoskop 8. - 14. října

Týdenní horoskop 8. - 14. října

vloženo 6. 10. 2018
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 8. - 14. října

Tento týden vás čekají velké změny nebo bude vše v stabilních zajetých kolejích. Je správný čas říct si o povýšení nebo byste raději měli být jako pěna a doufat, že se na vás nevyplavou nějaké problémy? Čeká vás týden nabitý energií, nebo na vás dolehne podzimní únava? To se dozvíte v našem horoskopu.

sdílet článek na facebooku

Beran
Tento týden si skutečně zasloužíte odpočinek, poslední dobou jste měli práce a různých záležitostí až nad hlavu a nevěděli jste, kam dřív skočit. Volno je pro vás skutečně důležité a dostatečnou relaxaci byste v žádném případě neměli podceňovat.

Býk
Tento týden se vám vyplatí zejména po materiální stránce. Povede se vám opravdu výhodná investice a vy se proto nemusíte obávat o vaše finance. Jsou na delší dobu skutečně dobře uložené. Budete dokonce do budoucna přemýšlet i o dalších investicích.

Blíženci

Poměrně vás tento týden naštve někdo z příbuzných. Jeho nečekaná návštěva bude nepříjemná a neslušná a vy se budete muset hodně držet, abyste drželi jazyk za zuby a neřekli mu pěkně od plic, co si o daném jedinci skutečně myslíte a uděláte dobře.

Rak
Na vás je vždy spolehnutí a tento týden tomu nebude jinak. Je však na uváženou, zda toho v práci náhodou trochu nezneužívají. Dupněte si trochu a dejte svým nadřízeným jasně najevo, že zadarmo ani kuře nehrabe. Měli byste být za svou práci odměněni.


VZTAHY VE VAŠÍ RODINĚ JSOU NA BODU MRAZU? Ráda vám citlivě poradím, jak to správně změnit! Obraťte se na mě na tel. č. 906 701 701! Kartářka Adéla


Lev
Tento týden je vhodný k trávení volného času se svou rodinou. Pokud přes týden nestíháte věnovat svým dětem dostatek času, vynahraďte jim to o víkendu. Vymyslete nějaké zábavné aktivity, které budou podnětné, jak pro vás, tak pro vaše ratolesti.

Panna
Vašich názorů si budou cenit zejména v zaměstnání. Nejen, že hýříte kreativitou a novými nápady, ale také vaše rady jsou značně podnětné, a proto na vás vedení firmy dá. Můžete být na sebe opravdu pyšní, povýšení je na dosah. Nepolevujte v úsilí.

Váhy
Rodinné vztahy budou tento týden jako na horské dráze. Jednou si budete užívat tepla rodinného krbu a druhý den u vás bude lítat hromy a blesky. Koncem týdne se však situace uklidní. S adolescenty však takový týden zažijete častěji, tak si zvykněte.

Štír

Na tento týden jste měli velké plány, které vám však úplně nevyjdou. Díky tomu budete rozmrzelí a celkově nespokojení, což se podepíše na vašem pracovním výkonu, ale i v milostném životě. Nepodléhejte melancholii jen kvůli jednomu nepovedenému týdnu.

TAROT OSOBNOSTI ukazuje, jaké máte nadání a schopnosti, čím Vás sudičky obdarovaly a v jakých profesích byste svůj talent uplatnili. Dozvíte se o svých pocitech a vnímavosti, taky o tom, jak jste na tom v mezilidských vztazích. Porozumějte svému nitru a vytáhněte si své 3 karty hned teď!

Střelec
Nezapomínejte na své kamarády. Jste poslední dobou plně zaneprázdnění vaším milostným vztahem, nebo rodinou a na přátele, kteří vám vždy byli oporou vám nezbývá tolik času. Zajděte společně na kávu, nebo si naplánujte nějaký příjemný přátelský večer.

Kozoroh

V práci máte nového kolegu, který vás dokáže svými uštěpačnými vtípky skutečně rozzlobit. Není třeba se zabývat jeho nedospělým chováním. Věnujte se pouze práci a jeho osobu úplně vypusťte ze svého zorného úhlu. Tento člověka vám do života nic nedá.

Vodnář

Tento týden je vhodný k podnikání výletů, či relaxaci v přírodě. Rovněž není vyloučen ani adrenalinový zážitek, na který vás navede kamarád, nebo dokonce váš protějšek. Víkend si skutečně užijete a o nové zážitky nebude nouze. Pořádně se odvažte.

Ryby
Poslední dobou přemýšlíte na změnu interiéru ve vašem domově a již tento týden podniknete jisté kroky k této proměně. Z malé změny se nakonec stane poměrně velká rekonstrukce, která si vyžádá hodně vašeho času. S výsledkem ale budete velmi spokojeni.

|<< < 428 | 429 | 430 | 431 | 432

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.