Home - Články - Týdenní horoskop 8. - 14. dubna

Týdenní horoskop 8. - 14. dubna

vloženo 6. 4. 2019
čas čtení: 4 minuty

Týdenní horoskop 8. - 14. dubna

Je tu další týden, který bude velmi silně ovlivněn úterním úplňkem! Každé znamení zvěrokruhu pocítí tuto energii odlišným způsobem! A co čeká vás? Čtěte v týdenním horoskopu!

sdílet článek na facebooku

Beran
Naplánujte si nějaké nové aktivity. Nejlépe vám prospěje pohyb, který vás nabije. Slunce se nachází ve vašem znamení, tak se nebojte naplno využít jeho příznivého a teplého vlivu. O víkendu vyražte někam za zábavou. Můžete se vrhnout i na adrenalin.

Býk
V práci na vás může šéf vytáhnout nějakou nepříjemnost, či zapeklitý úkol do kterého se vám vůbec nechce. Zmobilizujte všechny své síly a ukažte, co ve vás dříme. Výsledky na sebe nenechají dlouho čekat. Máte totiž jedinečnou možnost se předvést.

Blíženci
Váš život se momentálně obrátil naruby a vy si momentálně nevíte rady. Snažíte se ze všech sil, aby se to vrátilo do starých kolejí, na které jste byli zvyklí. Bohužel se však tak nestane. Berte to však z té lepší stránky. Nepostihne vás stereotyp.

Rak
V půlce týdne dojde ke zlomu. Dobrá nálada, kterou jste hýřili hned zpočátku týdne je ta tam a vy se nyní utápíte v melancholickém smutku. Nejen, že vás postihne nostalgická nálada, ale také na vás padne únava a vy budete chtít pořád jen spát a spát.


JAKÝM SMĚREM SE BUDE UBÍRAT VÁŠ ŽIVOT V ROCE 2019? Sestavením horoskopu nahlédnu na všechny oblasti vašeho života! Astroložka Eva na tel.: 906 701 701!


Lev
Kolotoč ve vaší domácnosti jen tak nekončí. Pokud se někde objeví skulinka, která by mohla hlásit trochu volna, objeví se zase další problém, který budete muset řešit. Není proto divu, že jarní únava vás zmáhá daleko více než jindy. Chce to relax.

Panna
Bojujete s touhou ukončit něco, nad čím již delší dobu přemýšlíte. Dosavadní stav vám naprosto nevyhovuje a vy díky tomu nemyslíte už na nic jiného. To má však neblahý vliv na váš osobní, ale i profesní život. Chtělo by to nějaké pořádné rozhřešení.

Váhy
V tomto týdnu se vám podaří realizovat vaše sny. Zejména ty, které jste si vysnili ve vašem profesním životě. Nebojte se proto vyjít vstříc svému osudu a nakloňte si nadřízeného svými bezmeznými kreativními nápady. Bude skutečně upřímně ohromen.

Štír
Kroťte tento týden své emoce. Zejména pokud se budou týkat někoho z rodiny. Ačkoliv vás možná daný jedinec naštval do ruda. Dalším konfliktem byste si mohli zadělat na zbytečný malér. Raději proto držte jazyk za zuby a uvidíte, že se vám to vyplatí.

TAROT PŘÁNÍ je velmi mocný magický nástroj, díky kterému poznáte, zda se přání vyplní nebo nikoliv, anebo vám co stojí v cestě. Dozvíte se, co můžete očekávat a zda je Vám přáno a dostanete uživatečné informace a rady. Pokud máte své tajné přání a chcete vědět, zda se vám vyplní, pak neváhejte a vytáhněte si své 3 karty teď!

Střelec
Tento týden si můžete výrazně polepšit po finanční stránce. Nenechejte proto nic náhodě a skočte po první příležitosti. Volba to bude rozhodně ta správná a vy neprohloupíte. Nejen, že si lehce udržíte korunky v kapse, podaří se vám je i rozmnožit.

Kozoroh
Máte kolem sebe spoustu lásky. Nemusí se jednat přímo o romantickou lásku. S jistotou lze však říct, že kolem sebe máte lidi, kterým na vás opravdu záleží. A vy si víc než dobře uvědomujete, že nejste na nic sami. Můžete být se svým životem spokojeni.

Vodnář
Nadřízený vás koncem týdne překvapí nepříjemným úkolem. Už jste se těšili na poklidný víkend v přátelském, či rodinném duchu a místo toho máte akorát starosti navíc. Volnou zábavu budete muset vynechat a trochu i pracovat. Odměna vás však nemine.

Ryby
Penízky vás tento týden strašit nemusí. Daří se vám držet si je pěkně u sebe a dokonce i vyděláte něco navíc, díky svému aktivnímu přístupu k životu. Jednoduše řečeno, nezaleknete se žádné nové práce, brigády, či jakékoliv příležitosti k přilepšení.

|<< < 485 | 486 | 487 | 488 | 489

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.