Home - Články - Týdenní horoskop 8. - 14. července

Týdenní horoskop 8. - 14. července

vloženo 6. 7. 2019
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 8. - 14. července

Červenec vstoupil do svého druhého týdne a doba prázdnin a dovolených se již rozběhla naplno. Budete mít tento týden otevřené dveře do světa jako Váhy nebo vás potrápí rodinné problémy jako Býky? V následujících řádcích to zjistíte!

sdílet článek na facebooku

Beran
Slunečná parna vám dávají pořádně zabrat a do ničeho se vám nechce. Máte tedy v práci pořádný skluz, který se vám jen tak lehce nepodaří dohnat. Na začátku léta jste měli spousta plánů, ale moc se vám je nedaří plnit. Zkuste na sobě zapracovat.

Býk
Poslední dobou máte stále problém s někým z vaší rodiny, či členem domácnosti. Nejen, že si pořádně lezete vzájemně na nervy, ale neustále popichování se pomalu, ale jistě podepisuje na vaší celkové náladě. Raději buďte ten moudřejší a ustupte.

Blíženci
Tento týden se u vás mohou objevit dýchací problémy. Obzvláště to platí pro ty, které dlouhodobě trápí astma, či nějaký druh alergie. Neberte to na lehkou váhu a raději se o svých potížích poraďte s lékařem. Určitě vám dokáže poradit vhodnou léčbu.

Rak
Tento týden vás mohou nečekaně zasáhnout Amorovy šípy. Letní láska je na spadnutí a vy se můžete těšit na romantikou protkaný víkend. Záříte jak sluníčko a kolem sebe rozséváte pozitivní energii. Není divu, že na vás vaše nová láska může oči nechat.



Lev
Tento týden vás potrápí sluneční vyrážka. Pokud jste na dovolené, tak se není čemu divit. Vystavujete se sluníčku každou chvilku a nedbáte na správnou ochranu. Nezapomínejte však, že i na zahrádce v našich podmínkách umí být sluníčku pěkně ostré.

Panna
Máte tento týden hned několik úžasných příležitostí k seznámení s bezvadnými lidmi. Zejména koncem týdne neodmítejte pozvánku na nějakou zajímavou, i když možná netradiční akci. Mohli byste toho litovat. Navíc byste se ochudili o skvělou zábavu.

Váhy
Osoba, která se ráda a hodně směje je skoro vždy ráda vítána v jakémkoliv kolektivu. Vždy když někam přijdete, tak umíte rozzářit svět široko daleko. Díky tomu zvládáte i občasné životní nezdary a kotrmelce a nemáte problém se seznámit s někým novým.

Štír
Tento týden si tak trochu budete procházet krizovým obdobím. Vliv na to budou mít i vaše pesimistická nálada, která se každým dnem jen prohlubuje. Nepropadejte těmto depresivním stavům a raději se je pokuste porazit. Uvidíte, že všechno nakonec jde.



Střelec
Skvěle se vám bude tento týden dařit v práci. Nejen, že budete hýřit nápady na zlepšení, ale prokážete svou loajálnost vůči firmě i nadřízeným. Těm to samozřejmě neunikne a náležitě to ocení. Dokonce si můžete i říct o zvýšení platu. Zasloužíte si to.

Kozoroh
Odloučení, kterého se dočkáte ve vašem milostném vztahu, nebude mít dobrý dopad na vaši psychiku. Neustále si totiž lámete hlavu, co váš protějšek zrovna dělá, a proč vám nezvedá telefon. Do srdce se vám pomalu bude vkládat i nebezpečná žárlivost.

Vodnář
Máte tento týden úžasný smysl pro detail. Zúročíte to zejména ve vaší domácnosti, kterou si začnete rekonstruovat a zvelebňovat podle vašich představ. Máte stále nové a nové nápady a nebojíte se požádat o pomoc své okolí. Výsledek bude okouzlující.

Ryby
Současná finanční situace vám příliš k dobré duševní kondici nepřispívá. Dovolená a mnohé další i nečekané výdaje vás mohou finančně i emočně tak říkajíc vyšťavit. Zejména se snažíte dostat své finance pod kontrolu. Pečujte však i o svou psychiku.

|<< < 517 | 518 | 519 | 520 | 521

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.