Home - Články - Týdenní horoskop 5. - 11. října

Týdenní horoskop 5. - 11. října

vloženo 3. 10. 2020
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 5. - 11. října

Zrozenci Býka v zaměstnání zazáří a půjdou všem příkladem a Kozorozi vstoupí do nového měsíce pravou nohou a prožijí týden v klidu a pohodě. Osudy všech znamení najdete v novém týdenním horoskopu!

sdílet článek na facebooku

Beran
Tento týden se, co se týče financí, ani trochu nebojíte. Máte spadeno na samé luxusní věcičky a nakupujete o sto šest. Nezapomínáte dokonce ani na své blízké a dokonce snad pořídíte i nějaké dárečky na Vánoce. Jen to s tím utrácením moc nepřehánějte.

Býk
Čeká vás velice zajímavá pracovní nabídka. Konečně se dočkáte ocenění za svou píli a dokonalou pracovní morálku. Máte totiž občas pocit, že v dosavadní práci si vás dostatečně neváží a vy si tak musíte stále něco dokazovat. Nová nabídka vás povzbudí.

Blíženci
Máte ve všem naprosto skvělý systém, který funguje vždy a všude. Nic vás nemůže překvapit. V práci platíte za velice spolehlivého zaměstnance, který si vše pamatuje a má o všem přehled. I vám to pomáhá v plnění úkolů, ale také ve zvládání stresu.

Rak
Nemáte náladu na ničí chytré rady. Někdo ve vašem okolí má neustálé tendence vám radit a vměšovat se vám do života. Přitom to on sám nemá u sebe příliš uspořádané a jen hraje na veřejnosti divadlo. Vy však znáte pravdu a nenecháte se jen tak ošálit.


Lev
Jste opravdovým strážcem rodinného krbu. Rádi vytváříte pohodovou a přátelskou atmosféru. Scházíte se pravidelně u jídelního stolu a vaši přátelé u vás mají vždy dveře otevřené. Buďte šťastní, že se u vás lidé cítí tak příjemně a rádi se k vám vrací.

Panna
Chystáte se investovat nemalé peníze do vašeho snového bydlení. Stále jste přemýšleli, jestli nezrekonstruujete levněji a jen za pomocí několika málo vylepšováků a drobných dekorací. Nakonec jste se do toho rozhodli jít naplno a dobře jste udělali.

Váhy
Z finančního hlediska na tom nejste vůbec zle. Dokonce máte před sebou i nějaké výhodné investice, které vám přinesou nějaké penízky navíc. Chcete si toho teď hodně pořídit. Možná, že vás čeká nějaký větší výdaj, či už přemýšlíte nad vánočními dárky.

Štír
Konečně jste zjistili, co je jeden z vašich kamarádů zač. Vždy jste měli pocit, že s vámi hodně soutěží a musí být vždy lepší jak vy. Nyní se vám to jen potvrdilo. Tohle není přátelství, spíš je to nějaký boj, kterého rozhodně nechcete být součástí.


Střelec
Schůzka s některou z vašich kamarádek dopadne naprosto katastrofálně. Vypadalo to, že vše bude probíhat v pokojném duchu. Již po příchodu na smluvené místo však dojde k prvnímu většímu konfliktu a takhle se to bude nést v celkovém duchu až do konce.

Kozoroh
Máte skvěle nakročeno vést úplně jiný život a změnit něco hluboko ve svém nitru. Rozhodli jste se pro celkový restart a musíte sami uznat, že vám to velice prospívá. Dokonce si toho začínají všímat i kamarádi a příbuzní a všichni to vnímají pozitivně.

Vodnář
Máte tento týden smysl pro detail. To se pozitivně podepíše, jak ve vašem soukromém životě, tak i v pracovní sféře. Domů pořídíte nějaké úžasné dekorace, které váš byteček ihned rozsvítí. V práci pak budete za hvězdu, když si všimnete důležité chyby.

Ryby
Vaše vztahy s některými vašimi příbuznými se konečně zlepší. Dlouho jste si k sobě hledali tu správnou cestu a možná jste i museli přetrpět nějaké ty neshody a hádky. Nyní jste však na dobré cestě k výborné komunikaci, ale i k hlubšímu porozumění.

|<< < 674 | 675 | 676 | 677 | 678

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.