Home - Články - Týdenní horoskop 29. března - 4. dubna

Týdenní horoskop 29. března - 4. dubna

vloženo 27. 3. 2021
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 29. března - 4. dubna

Nastává přelom měsíce! Čekejte nové energie a nové příležitosti! Nezapomeňte vyřešit staré resty, ať vstoupíte do nového měsíce s čistým štítem. Konec měsíce a začátek nového je vždy obdobím plným zvrat a nepředvídatelných událostí. S novým horoskopem ale získáte jistotu a klid. Přejeme hezké čtení a krásné jaro!

sdílet článek na facebooku

Beran
Merkur v neděli vstupuje do vašeho znamení a určuje tím, jaký bude celý nadcházející měsíc. Zejména si tato, občas svárlivá planeta, žádá velkou aktivitu. Tak nějak to jde ale přirozeně. První jarní paprsky vám potřebnou energii dodají téměř okamžitě.

Býk
Navazování kontaktů vám tento týden skutečně jde. Jste plni elánu, dobré nálady a pozitivního myšlení. Váš humor je ve společnosti velmi oblíben za svou originalitu. Na nedostatek pozornosti si stěžovat nemůžete, přesto vám to vše přijde povrchní.

Blíženci
Poslední dobou se vám moc nedaří udržet pozornost a vnímat osoby a situace kolem vás. Zejména v práci pocítíte tento momentální nedostatek trochu výrazněji. Váš zaměstnavatel i kolegové jsou celkem překvapen. Vždycky jste totiž jeli na sto procent.

Rak
Vlivem Měsíce, který se 28.3. dostal do Úplňku, se vám bude první dny tohoto týdne velice špatně spát. Díky tomu budete podráždění a vaše emoce rozhodně nebudou nijak stabilní. Může to vést až k jisté osobní frustraci, či hádkám v osobních vztazích.


Lev
Pracovní nasazení si teď opravdu moc neužíváte! Za poslední rok se toho v práci změnilo tolik, že nyní vlastně pracujete úplně na něčem jiném, než jste chtěli. Stále přemýšlíte nad změnou, ale bojíte se, aby to za chvilku nedopadlo úplně stejně.

Panna
Rodinné vztahy dost skřípají. Obzvlášť si nerozumíte s některými členy rodiny od vašeho partnera. Vůbec jste si nesedli a společně strávené chvíle jsou pro vás utrpením. Nechcete však dělat dusnou atmosféru, tak si toho spoustu necháte zbytečně líbit.

Váhy
Nedělní Úplněk ve Váhách byl prvním v novém astrologickém roce. Mnohdy je mu přičítána až magická moc. Je tu období prvotních instinktů a velkých emocích. Ve hře je i krize ve vztahu, či dokonce nevěra. Jarní úplněk totiž umí zahrát na hodně vášnivou strunu.

Štír
Poslední dobou hodně dbáte o své zdraví, a to vás šlechtí. Je vidět, že jste si své novoroční předsevzetí vzali skutečně k srdci. Navíc se cítíte perfektně a když kolem vás všichni marodí, tak vy jste fit. Navíc i vypadáte úžasně a sami sobě se líbíte.


Střelec
V práci se vám opravdu daří. Jste tam váženým členem a když si někdo neví s něčím rady, tak mu rádi pomůžete a přispějete dobře mířenou radou. Vedení si vašeho počínání velice dobře všímá, i když si občas myslíte, že vaše snaha jde někam vniveč.

Kozoroh
Finančně se vám v tomto týdnu začne dařit. Tak nějak jste si utřídili priority a víte, za co utrácíte. V minulosti jste ve svých účtech měli chaos a často jste utráceli za úplné a hlavně nepotřebné zbytečnosti. Nyní žijete skromněji a spokojeněji.

Vodnář
Tento týden budete náchylní k nachlazení ledvin a obecně jsou v ohrožení orgány související s močovodem. Nepodceňujte proto ještě teplé oblečení. Teplejší dny doslova lákají k posezení v parku až do pozdních hodin, ale zdraví to neocení.

Ryby
Merkur v Beranu vyžaduje rychlý a bystrý úsudek. Od přírody umělecky založení zrozenci Ryb však umí sílu této planety využít i v kreativním odvětví. Budete tento týden plni optimistické, ale i velmi osobité a originální nálady, která přinese ovoce.

|<< < 739 | 740 | 741 | 742 | 743

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.